Dieta Montignac - meniuri zilnice idei, retete, cu sau fara poze de meniu zilnic
#121
Postat 07 February 2014 - 07:45 PM
- mic dejun: ceai de fructe de padure cu migdale
- pranz: oua ochi, speck, castraveti in otet
- cina: quinoa cu legume by Ioana + cateva bombonele cu quinoa
#122
Postat 10 February 2014 - 10:39 PM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure cu câteva foi Wasa 24% fibre
- prânz: (pe fugă în drum spre spital) brânză cu roșii
- cina: ouă ochiuri cu un pic de brânză, speck și ardei în oțet + câteva cubulețe de ciocolată 72% cacao
#123
Postat 12 February 2014 - 09:00 AM
- mic dejun: iaurt (de la stână) cu migdale, ciocolată 72% cacao și caise uscate
- prânz: omletă cu ciuperci și (din greșeală) muuuuuult mărar, strachino, ardei gras în oțet
- cină: spanac cu cârnăciori (făcuți la piastră)
#124
Postat 13 February 2014 - 09:10 AM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure și migdale
- prânz: (un rest de la cina de aseară) spanac cu cârnați, un pic de brânză și apoi am ronțăit câțiva morcovi
- gustare: două portocale
- cina: ciulama de ciuperci cu mămăligă by Cerra
#125
Postat 13 February 2014 - 10:41 AM
#126
Postat 13 February 2014 - 11:02 AM
Ca o regulă pe care mi-am impus-o la început : dacă dimineața exagerez cu iaurtul/kefirul renunț drastic cantitatea de brânză pe ziua respectivă.
#127
Postat 14 February 2014 - 03:49 PM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure cu câteva foi Wasa 24 % fibre
- prânz: salată de fasole cu ton, măsline și roșii (fără ceapă că după aia mă întâlneam cu dr)
- cină: tomini cu speck cu morcovi (cruzi)
#128
Postat 15 February 2014 - 08:24 AM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure și câteva foi Wasa 24% fibre
- prânz: ostropel de pui
- cină: ostropel de pui și mouse de ciocolată amară (72% cacao)
#129
Postat 15 February 2014 - 11:18 PM
- mic dejun: iaurt (de la stana) cu migdale
- prânz: ouă ochi cu puțină branzică și mouse de ciocolată amară (72% cacao)
- cină: (în deplasare) pizza F2
#130
Postat 17 February 2014 - 09:28 PM
- mic dejun: iaurt cu migdale
- prânz: salată mixtă (frunze verzi și rosii) și carniță de pui + morcovi cruzi
- gustare: o portocală
- cină: mâncarică de linte, câteva migdale (dacă tot le măcinam pt dulce)
#131
Postat 18 February 2014 - 08:36 AM
Felicitari! si multumim! continua sa postezi, pe mine ma inspiri, ma motivezi sa fiu mai ponderata
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#132
Postat 18 February 2014 - 08:49 AM
Am învățat pe pielea mea că e mai bine să mănânc la masă (nu să explodez, dar să fiu sătulă) decât să ronțăi aiurea toată ziua.
Și, da, ai dreptate, folosesc cât mai puține ingrediente.
Mă bucur că nu scriu degeaba!
#133
Postat 18 February 2014 - 11:23 AM
#134
Postat 19 February 2014 - 09:44 AM
Ieri...
- mic dejun: ceai de fructe de padure cu prajitura cu migdale, ciocolata si visine by Redivivus
- pranz: carnita de porc (la piastra) cu mancarica de linte (varianta monti) + prajitura by Redi
- cina: chili cu quinoa + dulce (gata, bine ca s-a terminat)
#135
Postat 20 February 2014 - 08:56 AM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure și foi Wasa 24% fibre
- prânz: salată de quinoa + quinoa cu lapte (monti) și vișine
- cină: ouă ochi cu puțină branzică și castraveți în oțet + (ca țiganul la cinema) am spart niște semințe prăjite
#136
Postat 21 February 2014 - 08:44 AM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure cu migdale
- prânz: caponată la cuptor (by Ria) și carniță la piastră + bonus (deabia scoase din cuptor) câteva săratele
- cină: pește prăjit (cu crustă din făină de tărâțe) cu mămăligă (by Cerra) + 3 săratele (erau pe masă și nu am rezistat)
#137
Postat 22 February 2014 - 12:02 PM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure cu săratele
- prânz: mămăligă (by Cerra) cu caponată la cuptor (by Ria) + frittelle (proaspăt facute)
- cină: (din cauză de Sorina amețită care a ars conserva de peste by Adriana) ouă ochiuri cu mămăligă (by Cerra) + 3 frittelle rătăcite
#138
Postat 23 February 2014 - 09:51 AM
- mic dejun: ceai de fructe de pădure cu migdale
- prânz: omletă (ouă, mazare), roșii și speck
- cină: salată de ton (ton, frunză verde mixtă, roșii) + ronțăit (la film) fistic prăjit
#139
Postat 24 February 2014 - 10:04 AM
- mic dejun: kefir cu migdale
- prânz: carne la cuptor cu ciuperci în oțet + caramel (by Pisco) 3 lingurițe
- gustare: semințe prăjite
- cină: pui la cuptor + rosii
#140
Postat 25 February 2014 - 02:44 PM
- mic dejun: ceai de fructe de padure cu cateva foi Wasa 24% fibre unse cu dulceata de capsuni
- gustare: o para
- pranz: salata de fasole (fasole, rosii, scalogno, frunza verde mixta, masline, ulei de masline, otet de mere, sare)
- gustare: galani (F2)
- cina: oua prajite, un pic de branzica si gogosari in otet
Azi...
- mic dejun: brownies cu ceai de fructe de padure
- pranz: carnita de pui la cuptor cu salata (avocado, rosii, scalogno, zeama de lamaie, sare) + brownies insiropat cu suc de visine
- cina: (mi-am propus, ramane de vazut daca voi reusi) ciulama de ciuperci cu mămăligă... fără mămăligă, în schimb am papat câteva frittelle