Forum Culinar: Dieta Montignac - Ce am gatit azi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Ce am gatit azi

#261 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 March 2013 - 12:37 AM

Vezi postareavalery, la 08 March 2013 - 12:24 AM, a spus:


Cerra , draga mor , ce ai facut tu acolo ...woow si iara woow , vreau sa fiu si eu nepoata ta , ma adopti si pe mine ? Am mai spus si ma repet , esti o zana de bucatarie :drool:


Va iau pe toate care vreti sub aripa mea ocrotitoare :D :)

#262 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,758
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 08 March 2013 - 08:56 AM

Vezi postareacerra, la 08 March 2013 - 12:37 AM, a spus:

Vezi postareavalery, la 08 March 2013 - 12:24 AM, a spus:

Cerra , draga mor , ce ai facut tu acolo ...woow si iara woow , vreau sa fiu si eu nepoata ta , ma adopti si pe mine ? Am mai spus si ma repet , esti o zana de bucatarie :drool:

Va iau pe toate care vreti sub aripa mea ocrotitoare :):D
vin şi eu :D

#263 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 March 2013 - 11:39 AM

Vezi postareaboni, la 08 March 2013 - 08:56 AM, a spus:


vin şi eu :floare:


Am notat!

#264 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 March 2013 - 11:48 AM

Pai bine, bre, și pe mine cui ma lăsați?
Sorina

#265 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 March 2013 - 11:54 AM

Daca-i pe-asa, atunci vin si eu (chiar ma gandeam ca daca mi-ar face cineva la fiecare masa cate o salata si mi-ar pune-o sub nas, as fi cea mai cuminte, dar cum nu e nimeni si mie mi-e lene sa-mi fac, tot sar peste salate si mananc prostii si nu e bine).

#266 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 March 2013 - 04:12 PM

Vezi postareacerra, la 07 March 2013 - 11:43 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 07 March 2013 - 10:08 PM, a spus:

Zilele astea...

- dovleac la cuptor




Ce pofte imi faci cu dovleacul ala :floare:


Imi pare rau, dar nu mai e... s-a papat si ultima firmitura. Bun a mai fost!
Daca mai gasesc sambata in targ imi mai cumpar.
Mereu zic ca-i cumpar ca sa fac si o placinta, dar nu am reusit decat o data... nu stiu prin ce minune.
Sorina

#267 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 March 2013 - 04:31 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 08 March 2013 - 11:48 AM, a spus:

Pai bine, bre, și pe mine cui ma lăsați?


NU te lasa mama nici pe tine! :floare:

#268 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 March 2013 - 04:31 PM

Vezi postarea2ut, la 08 March 2013 - 11:54 AM, a spus:

Daca-i pe-asa, atunci vin si eu (chiar ma gandeam ca daca mi-ar face cineva la fiecare masa cate o salata si mi-ar pune-o sub nas, as fi cea mai cuminte, dar cum nu e nimeni si mie mi-e lene sa-mi fac, tot sar peste salate si mananc prostii si nu e bine).


Nu ai citit cum fac eu cu salatele? iti scriu la dieta monti.

#269 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 09 March 2013 - 06:54 PM

Am gasit integrali in forma de mucenici ;) oricum eram decisa sa fac din alte forme de paste dar tot integrale. Am gustat de la soacra-mea si din ceilalti si astia integrali sint net superiori. Apa, paste, fructoza, nuci taiate cu cutitul, scortisoara si esenta de vanilie.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-233-136284804642.jpg

astia-s

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-233-13628480622379.jpg

#270 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 March 2013 - 07:12 PM

Bravo Carmella!

Super arata mucenicii tai ;)

Eu anul asta nu am facut dar.... o sa pap virtual de la tine si de la celelalte fete care au facut la dulciuri din cei moldovenesti.

#271 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 March 2013 - 08:48 PM

ciorbita cu gat si tartitza de curcan, frunze de ridichi si legume


Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13628548993084.jpg

#272 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 09 March 2013 - 09:11 PM

Felicitari Carmella ;) foarte bine arata mucenicii tai , sunt sigura si cu gustul e...demential
In ce F se incadreaza desertul tau ? dupa mintea mea este de F2 , ptr ca are nuca si e cu integrala , daca gresesc te rog sa ma corectezi , multumesc frumos .

Cerra draga , foarte faina ciorbita ta ;)

#273 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 09 March 2013 - 09:58 PM

Vezi postareavalery, la 09 March 2013 - 09:11 PM, a spus:

Felicitari Carmella ;) foarte bine arata mucenicii tai , sunt sigura si cu gustul e...demential
In ce F se incadreaza desertul tau ? dupa mintea mea este de F2 , ptr ca are nuca si e cu integrala , daca gresesc te rog sa ma corectezi , multumesc frumos .



Masa glucidica de F1. Nuca are IG 15 si poate fi combinata cu faina integrala in F1 (si, normal, si in F2).
Se maninca la mic dejun sau la 5 ore dupa masa proteinica (ca orice masa glucidica).

#274 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 09 March 2013 - 10:46 PM

Vezi postareaCarmella, la 09 March 2013 - 09:58 PM, a spus:

Vezi postareavalery, la 09 March 2013 - 09:11 PM, a spus:

Felicitari Carmella ;) foarte bine arata mucenicii tai , sunt sigura si cu gustul e...demential
In ce F se incadreaza desertul tau ? dupa mintea mea este de F2 , ptr ca are nuca si e cu integrala , daca gresesc te rog sa ma corectezi , multumesc frumos .



Masa glucidica de F1. Nuca are IG 15 si poate fi combinata cu faina integrala in F1 (si, normal, si in F2).
Se maninca la mic dejun sau la 5 ore dupa masa proteinica (ca orice masa glucidica).

Multumesc frumos ;) incet incet cu ajutorul vostru sper sa scap de ceata ce mi-a invaluit mintea , varsta fetelor isi spune cuvantul ;)

#275 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 March 2013 - 11:08 PM

Carmella, te urasc... ;) ;) ;)
Eu nu am alta posibilitate decat sa-mi fac si cum nu am timp anul asta se sare.
Ma duc sa ma uit la pozele cu macinicii de anul trecut, poate-mi trece.
Sorina

#276 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 March 2013 - 11:54 PM

In seara aceasta la cina am avut Tomini allo speck reteta Adrianei.

Va prezint tomini dezbracati...

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13628654566883.jpg

... imbracati cu speck

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13628655202274.jpg

Si la tigaie antiaderenta cu ei.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13628655743467.jpg

Cateva minute pe fiecare parte si obtinem o bunatate.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13628657158128.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13628659138588.jpg

Rezultatul final.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13628659966309.jpg

De cand am descoperit reteta Adrianei acum un an m-am indragostit de acesta branzica. Aproape in fiecare saptamana ma delectez cu aceasta bunatate.
Sorina

#277 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 March 2013 - 07:44 PM

Vai Sorinaaaaaaaaaa


Ce faci fata mea cu noi?

Super bine arata :lol:

Si eu am vazut mai de mult reteta Adrianei, doar ca aici nu se gaseste tomini asa ca pofta `ncui. Eu mai faceam topicoasa asa o branza ceheasca''hermelin'' care imi placea mie ult dar uite vezi nu am facut si asa invelita in speak.

Palesc pe linga tine Sorina


Tocanita de legume si gat de curcan cu galuste din tarate, unt, faina integrala,oua,sare.
Gatita in kucta tocanita
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13629373524418.jpg

si o salata alaturi

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13629373600169.jpg

#278 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 10 March 2013 - 10:21 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 09 March 2013 - 11:54 PM, a spus:

De cand am descoperit reteta Adrianei acum un an m-am indragostit de acesta branzica. Aproape in fiecare saptamana ma delectez cu aceasta bunatate.
Sorina :drool: Arata extraordinar ! Cu asta m-ai distrus de tot
Hmm , si eu m-as alinta cu asa ceva ,din pacate la noi nu se gaseste tomini ,, este o branzica din capra din cate stiu eu...nu? ,, oare cu ce ar merge inlocuit ca sa semene la gust cu tomini ?

#279 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 10 March 2013 - 10:30 PM

Vezi postareacerra, la 10 March 2013 - 07:44 PM, a spus:


Tocanita de legume si gat de curcan cu galuste din tarate, unt, faina integrala,oua,sare.
Gatita in kucta tocanita


Cerra draga ,foarte foarte bine arata :drool:
Galustile arata grozav , fac si eu , sotul meu le adora , dar nu am incercat sa fac din tarate in amestec cu faina integrala , cum iasa consistenta ?ai pus 50-50 din fainuri ?
Multumesc anticipat :drool:

#280 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 March 2013 - 10:42 PM

Vezi postareavalery, la 10 March 2013 - 10:30 PM, a spus:




Cerra draga ,foarte foarte bine arata :drool:
Galustile arata grozav , fac si eu , sotul meu le adora , dar nu am incercat sa fac din tarate in amestec cu faina integrala , cum iasa consistenta ?ai pus 50-50 din fainuri ?
Multumesc anticipat :drool:


Multumesc!

Am facut eu mix de legume deshidratate si am folosit la tocanita pe linga ceapa si ardei kapia copt. Un gust deosebit.

Vegeta nu mai folosesc si fac asa mix`ul din legume deshidratate si totul este k. Am adaugat si usturoi granulat de data asta si are un gust super bun.

Galuste din tarate de ovaz si faina integrala

Am folosit 3 oua, 1 lingura de unt topit, 4 linguri cu varf de tarate de ovaz rasnite si 2 linguri de faina integrala,putina sare. Se amesteca totul si se lasa sa stea la frigi vreo 15 minute, apoi se iau cu lingurita mai grosute si se fierb in apa putin sarata (le faci proba dupa 15 minute sa vezi daca sunt fierte la mijloc). Fierte se scot si se adauga in tocanita fierbinte.Ies asa ca si galustile din faina cu ou care le faci la gulas.

Arata acest topic


  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi