cerra, la 10 March 2013 - 10:42 PM, a spus:
valery, la 10 March 2013 - 10:30 PM, a spus:
Multumesc!
Am facut eu mix de legume deshidratate si am folosit la tocanita pe linga ceapa si ardei kapia copt. Un gust deosebit.
Vegeta nu mai folosesc si fac asa mix`ul din legume deshidratate si totul este k. Am adaugat si usturoi granulat de data asta si are un gust super bun.
Galuste din tarate de ovaz si faina integrala
Am folosit 3 oua, 1 lingura de unt topit, 4 linguri cu varf de tarate de ovaz rasnite si 2 linguri de faina integrala,putina sare. Se amesteca totul si se lasa sa stea la frigi vreo 15 minute, apoi se iau cu lingurita mai grosute si se fierb in apa putin sarata (le faci proba dupa 15 minute sa vezi daca sunt fierte la mijloc). Fierte se scot si se adauga in tocanita fierbinte.Ies asa ca si galustile din faina cu ou care le faci la gulas.
Multumesc mult Cera
Maine voi incerca si eu galustile Am aproape 2 ani decand nu am mai gustat galustile astea .Eu am facut din faina de linte genul asta de galusti , si alea-s foarte bune , dar mi-ai facut pofta cu astea .
Mi-am dat seama ca sunt galustile ce se fac la gulas ,si mai e o mancare la care pe la noi se serveste tot cu galustile astea , dar nu stiu cum sa-i traduc numele ,, un fel de paprikas cu smantana ,, daca nu ma insel ..in anumite parti se numeste ciulama , difera putin modul de preparare .
-Legumele deshidratate cum le faci ? ai deshidrator? Nici eu nu folosesc vegeta de ani buni , prefer sa-mi fac eu .Pe vremuri ..bunica le taia feliute subtirele si le tragea pe ceva ata asa deshidrata legumele
-PS: Cera draga , oare nu ar bine sa fie pusa la retete . e pacat sa se piarda , e posibil ca si alte fete sa fie fericite .