Forum Culinar: Dieta Montignac - Ce am gatit azi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Ce am gatit azi

#441 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 April 2013 - 04:20 PM

Cerra eu nu as asocia orezul cu maslinele (din cauza lipidelor). Pt mine e de F2. Repet, pt mine.

Zilele astea, la gramada:

- toba
- saratele
- placinta de mere
- carne la cuptor
- peste la cuptor
- mamaliga Cerra (de doua ori)
- salata de pastai (pastai fierte, rosii, ceapa)
- oua colorate (pt placerea fetelor)
- varii salate
- omleta cu stevie
- tomini cu speck
- brie cu fistic
... si gata, ca nu mai tin minte. Ce ti-e si cu batranetile astea!!!
Sorina

#442 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 April 2013 - 04:46 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 April 2013 - 04:20 PM, a spus:

Cerra eu nu as asocia orezul cu maslinele (din cauza lipidelor). Pt mine e de F2. Repet, pt mine.



Foarte faine meniuri!

Eu nu mai zic nika, dar maslina eu o vad cu oloi bun. Nu mai conteaza acum ca oricum am mincat si cred ca termin cu faza 1. Asta nu are legatura (terminatul f1)cu maslinele de la orez ptr ca sti bine, ca eu mincam si painea prajita cu ulei ca am citit acxolo ca este voie. Acum sti cum este: fiecare face cum crede ca este mai bine, ptr ca nu functionam la fel. Eu stau iarasi cu acul asa ca....

#443 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 04 April 2013 - 08:55 PM

Vezi postareacerra, la 04 April 2013 - 04:46 PM, a spus:


Eu nu mai zic nika, dar maslina eu o vad cu oloi bun. Nu mai conteaza acum ca oricum am mincat si cred ca termin cu faza 1. Asta nu are legatura (terminatul f1)cu maslinele de la orez ptr ca sti bine, ca eu mincam si painea prajita cu ulei ca am citit acxolo ca este voie. Acum sti cum este: fiecare face cum crede ca este mai bine, ptr ca nu functionam la fel. Eu stau iarasi cu acul asa ca....

Cerra , am inteles bine , vrei sa treci la F2 ? Imi permit sa te intreb de ce ai luat decizia asta ?
Te rog din suflet cand ai timp , daca poti sa faci o poza la matele artificiale ptr toba , multumesc anticipat .Am zambit cu drag cand am citit cuvantul clisa , nu am mai auzit acest cuvant de foarte mult timp , si la noi tot clisa ii spunea bunica

Sorinadaniela ,Foarte faine meniurile tale , esti o harnicuta =))

#444 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 April 2013 - 10:04 PM

Vezi postareavalery, la 04 April 2013 - 08:55 PM, a spus:


Cerra , am inteles bine , vrei sa treci la F2 ? Imi permit sa te intreb de ce ai luat decizia asta ?



Ptr ca m`am suparat! iara stau cu acul.

Oricum, nu imi pot indeplinii dorinta, ptr ca nu ma lasa shefa mica si nici seful mare. Asa ca... dansam cu lupii.

#445 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 04 April 2013 - 11:31 PM

Vezi postareacerra, la 04 April 2013 - 10:04 PM, a spus:


Ptr ca m`am suparat! iara stau cu acul.

Oricum, nu imi pot indeplinii dorinta, ptr ca nu ma lasa shefa mica si nici seful mare. Asa ca... dansam cu lupii.

E bine daca ai doi shefi care-ti poarta de grija , trebuie sa te simti flatata si iubita , Eu ma chinui de 4,5 luni sa scap de macar 2,3 kg ,dar acul sta pe loc :toothy6: dar inca sper ... :crying: Ptr mine este forte trist ca vei trece la F2 , dispar multe bunatati de F1 :crying:

#446 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 April 2013 - 07:55 AM

Mai vin si eu cu meniuri la gramada:
- tarta cu ardei, ceapa, ciuperci si sos de rosii cu busuioc
- supa de naut cu rosii si spanac
- fasole frecata cu varza murata
- conopida cruda cu sare, piper si ulei (asta e in plan, dupa ce am vazut la Adriana)
- zucchini, vanata, ceapa la cuptor (astea imi plac mult)
- ghiveci cu ceapa, ardei, fasole verde, mazare
- supa crema de linte sau de legume

#447 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 06 April 2013 - 12:51 AM

Vezi postarea2ut, la 05 April 2013 - 07:55 AM, a spus:

Mai vin si eu cu meniuri la gramada:

Foarte foarte faine meniuri! :-*
Ce pofta mi-ai facut ,o idee buna , sa stii ca pe saptamana viitoare am sa fac si eu fasole frecata cu varza murata , nu am mai facut de ceva vreme , imi fac si eu pofta si-mi fericesc sotul , e mort dupa fasole boabe ar manca si-n somn ;)

- Zucchini,vanata , ceapa la cuptor ,suna foarte interesant , poti detalia putin te rog frumos , multumesc anticipat .
- Supa de naut cu rosii si spanac inca nu am mancat niciodata ,dar suna bine , este reteta la index ? multumesc mult ;)

#448 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 April 2013 - 08:40 PM

Salata cu ton

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13652736064403.jpg

#449 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 06 April 2013 - 08:42 PM

Salata cu varza, morcov, ceapa verde si dovlecel. Am mancat/o cu piept de pui :-*

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1535-13652737724362.jpg


#450 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 06 April 2013 - 08:46 PM

Vezi postareacerra, la 06 April 2013 - 08:40 PM, a spus:

Salata cu ton



O salata tare buna :-*

#451 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 07 April 2013 - 09:06 PM

Ienias , Cerra , foarte faine salatele :fuckme:

#452 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 April 2013 - 08:10 AM

Vezi postareavalery, la 06 April 2013 - 12:51 AM, a spus:

Vezi postarea2ut, la 05 April 2013 - 07:55 AM, a spus:

Mai vin si eu cu meniuri la gramada:

Foarte foarte faine meniuri! :D
Ce pofta mi-ai facut ,o idee buna , sa stii ca pe saptamana viitoare am sa fac si eu fasole frecata cu varza murata , nu am mai facut de ceva vreme , imi fac si eu pofta si-mi fericesc sotul , e mort dupa fasole boabe ar manca si-n somn :D

- Zucchini,vanata , ceapa la cuptor ,suna foarte interesant , poti detalia putin te rog frumos , multumesc anticipat .
- Supa de naut cu rosii si spanac inca nu am mancat niciodata ,dar suna bine , este reteta la index ? multumesc mult :D


Legumele la cuptor sunt cea mai simpla chestie ever, dar mie imi plac foarte mult. Deci tai felii, cu coaja cu tot dovleceii si vanata, ceapa rosie taiata julien, le pun in tava pe hartie de copt, le sarez, stropesc cu ulei de masline si la cuptor pana imi place mie cum arata. Gata!
Supa de naut am vazut-o pe prima (la ajutor, vreau sa slabesc); se caleste un pic de ceapa si ardei, se adauga sos de rosii, apoi nautul fiert si la final se stinge focul, se pune spanacul si se lasa cu capac.
Azi am in plan ciuperci umplute cu coditele lor, ceapa si ardei calite si dovlecei umpluti, tot cu ceva de genul asta si in plus salata de avocado (reteta La Chef A).

#453 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 09 April 2013 - 06:59 PM

Ciorba de urzici cu legume

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13655267685841.jpg

#454 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 April 2013 - 10:33 PM

Zilele astea:
- salata de pastai
- carnita la piastra
- varii salate
- ostropel de puiut
- tomini cu speck
- carne la cuptor cu mamaliga (portie dubla)
Sorina

#455 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,758
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 April 2013 - 09:07 AM

Zilele astea, de post:
- piure de urzici+spanac+frunze de ridichi+usturoi verde+bulion
- orez "chinezesc"
- mancare de praz cu măsline
- tocăniţă de ciuperci
- pastă de avocado cu ce-a rămas din tocăniţa de mai sus
- pateu de năut
- chifteluţe de năut la cuptor (nu le pot numi falafel, dar pe acolo)

Şi zilnic o salată de "frunze" (salată verde, spanac, leurdă, ceapă verde, ridichi, sălăţica ursului) la masa de prânz sau se seară, depinde cum se nimereşte.
Pe cea de ieri seară m-am apucat să o pozez, că prea era frumoasă. Am mancat-o cu chifteluţe de năut.
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-84-13655775368309.jpg

#456 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 09:47 AM

Si noi salata cu carnitza dressing etc

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13655800507664.jpg

#457 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 04:46 PM

Briose cu branza dulce,caise uscate si cocos

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13656050861884.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13656050942166.jpg


servite cu smantana si gem de caise
Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13656051143628.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1316-13656051224632.jpg

#458 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 10 April 2013 - 05:14 PM

Lenias,

Nu poti cu magiun ptr ca este cu branza desertul si nici briosele nu poti F1.Incearca cu prune uscate macinate ca alea merg si dupa o masa lipidica in limita bunului simt (atunci nu vad dc nu ar merge si in desert ca doar nu coci si nici fierbi prunele(magiunul ptr ca este preparat indelung nu este admis parerea mea).

Da, gemul meu (nu`i al meu este primit) da este cu fructoza).

Cumpara capsuni(caise nu sunt doar daca ai tu in congelator) congelate si le faci pe foc cu fructoza cat iti trebuie ptr desertul cu branza sau briose.

Sa nu ma sfadeasca fetele ptr instructiunile mele dar asa am citit in leg cu prunele uscate si atunci care`i baiul ca le maninc in desertul cu branza sau imediat dupa masa lipidica?

Vezi si tu ce mai zic fetele dar nu aspru ca daca`i treaba cu aspru clar nu este raspunsul.

O sa pun reteta la briose dar cand ma intorc ca trebuie sa plec acum.

#459 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 10 April 2013 - 05:19 PM

Vezi postareacerra, la 10 April 2013 - 05:14 PM, a spus:

Lenias,

Nu poti cu magiun ptr ca este cu branza desertul si nici briosele nu poti F1.Incearca cu prune uscate macinate ca alea merg si dupa o masa lipidica in limita bunului simt (atunci nu vad dc nu ar merge si in desert ca doar nu coci si nici fierbi prunele(magiunul ptr ca este preparat indelung nu este admis parerea mea).

Da, gemul meu (nu`i al meu este primit) da este cu fructoza).

Cumpara capsuni(caise nu sunt doar daca ai tu in congelator) congelate si le faci pe foc cu fructoza cat iti trebuie ptr desertul cu branza sau briose.

Sa nu ma sfadeasca fetele ptr instructiunile mele dar asa am citit in leg cu prunele uscate si atunci care`i baiul ca le maninc in desertul cu branza sau imediat dupa masa lipidica?

Vezi si tu ce mai zic fetele dar nu aspru ca daca`i treaba cu aspru clar nu este raspunsul.


:-* Multumesc Cerra! :P
Sa vina odata sezonul fructelor!!! Voi umple camara de bunataturi Monti!!! :P

#460 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,758
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 April 2013 - 05:37 PM

Vezi postareacerra, la 10 April 2013 - 05:14 PM, a spus:

Nu poti cu magiun ptr ca este cu branza desertul si nici briosele nu poti F1.Incearca cu prune uscate macinate ca alea merg si dupa o masa lipidica in limita bunului simt (atunci nu vad dc nu ar merge si in desert ca doar nu coci si nici fierbi prunele(magiunul ptr ca este preparat indelung nu este admis parerea mea).
...
Sa nu ma sfadeasca fetele ptr instructiunile mele dar asa am citit in leg cu prunele uscate si atunci care`i baiul ca le maninc in desertul cu branza sau imediat dupa masa lipidica?

Vezi si tu ce mai zic fetele dar nu aspru ca daca`i treaba cu aspru clar nu este raspunsul.

Mă bag eu aici că nu pot să nu mă bag. Imagine postata
Prunele uscate au IG=40. Deci NU merg cu brânză sau alte lipide.
Magiunul are IG=39, sau aprox. pe acolo, deci e la fel cu prunele uscate, din punctul meu de vedere.


Concluzia: pentru F1 nu merg nici prunele uscate și nici magiunul. Trebuie ceva cu IG<35.


În rest nu pot să zic decât tot același lucru pe care îl zic de câte ori dau cu ochii de ceva pregatit de cerulina: cerule, ce-i aici!Imagine postata

Arata acest topic


  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi