Dieta Montignac - Ce am gatit azi
Postat 25 April 2013 - 11:35 AM
Eu visez numa mamaligute, foccacii si alte asemenea, dar pana una-alta, asta-i papica mea de azi, simpla si bunuta:
- linte, ceapa verde, castravete, ridichi, rosie (tot ce-am gasit prin preajma)
Postat 25 April 2013 - 01:33 PM
Gateli bune ati facut
Eu azi, am papat asta:
Ptr ca, d`na Dr stia ca eu maninc monti, sa gandit sa faca acesti ardei umpluti cu fasole uscata, legume si chilli(reteta din serbia)
Eu am asistat la preparare, mancat si pozat.
sunt buni si de post, iar daca nu este post, atunci merge ceva carnita/carnati linga ei.
#503 Guest_caress_*
Postat 25 April 2013 - 10:45 PM
Cu sosul de soia tot nu sunt lamurita, am gasit ceva inclusiv aici, pe forum, un raspuns oficial cum ca ar avea IG 3O chiar daca sre si cereale.Eu unul care sa nu aiba ori zahar, ori faina de grau, nu am gasit.
Sunt delicioase, caramelul ala amestecat cu sosul de soia le da exact gustul de la restaurantele chinezesti:
Postat 25 April 2013 - 11:22 PM
Postat 26 April 2013 - 09:51 PM
Postat 26 April 2013 - 09:58 PM
Postat 26 April 2013 - 10:00 PM
Vai ce rumen si frumos ii puiul acela
Mi.ai facut pofta de o saramura de pui
#510 Guest_caress_*
Postat 27 April 2013 - 05:03 PM
...si mamaliga Cerrei, in varianta colorata de data asta.E tare frumoasa, nu?Nu simt nicio diferenta de gust datorita turmenicului.E doar galbena.
Postat 27 April 2013 - 10:32 PM
caress, la 27 April 2013 - 05:03 PM, a spus:
...si mamaliga Cerrei, in varianta colorata de data asta.E tare frumoasa, nu?Nu simt nicio diferenta de gust datorita turmenicului.E doar galbena.
Apetisant desertul tau!
Da, este frumoasa si galbioara.
Poi la mamaliga, asta este si ideea sa fie doar galbena nu sa ii schimbe gustul.
Ma bucur ca iti place mamaliga mea
#512 Guest_caress_*
Postat 27 April 2013 - 10:47 PM
#513 Guest_caress_*
Postat 28 April 2013 - 10:46 AM
Si din glazura ramasa de la prajitura am facut un fel de salam de biscuiti-am adaugat faina de migdale, tarate de ovaz, fructe deshidratate (smochine) taiate marunt, amestec de seminte si putina esenta de rom.
S-a intarit foarte bine, am taiat-o destul de greu.
Postat 28 April 2013 - 11:44 AM
caress, la 28 April 2013 - 10:46 AM, a spus:
Foarte bine arata tot ce ai pregatit!
Putin exercitiu si o sa iti placa aluaturile dospite.
Eu sunt in priza: ciorba de peste, vinete si dovlecei prajiti in putin ulei, mujdei (sotul cand se intoarce de la meci) si salata verde, peste(somn) prajit in delimano.
Mai tarziu cu pozele.
#515 Guest_caress_*
Postat 28 April 2013 - 12:30 PM
Inainte de rulare:
Rulata:
La tine am vazut o gramada de feluri de rulade, care intotdeauna mi s-au parut greu de facut, dar imi plac la nebunie.Sper sa nu fie saracacioasa,nu am avut decat 4 ciuperci si jumatate de praz.Gustoasa e sigur, aluatul singur si e foarte bun.
Later edit:am taiat-o, am incalzit-o si gustat-o. Foarte buna!Dar mergea mai multa umplutura, data viitoare o sa stiu.Cel putin pe ultima portiune, ca sa stea bine lipita,
Postat 28 April 2013 - 09:08 PM
Ti`a iesit minunat rulada!
Sa iti zic ceva: altadata, inainte de a scoate rulada din cuptor, presara cascavalul ras peste ea si lasa doar cat sa se topeasca cascavalul, scoti apoi pui ce doresti peste ea si rulezi.
Nici una din ruladele mele nu se fac greu
eu vin cu pozele promise
Ciorba de peste ''Somn'' (alba fara rosii in ea)acrita in farfurie fiecare cu ce a dorit (zeama de lamaie sau zeama de ardei iuti)
Peste prajit alaturi de vinete, dovlecei, ciuperci, sos rece de usturoi verde si salata verde.
#517 Guest_caress_*
Postat 28 April 2013 - 11:19 PM
Cat despre zaharina si variante, pe mine nu ma deranjeaza gustul, am incercat cafeaua cu fructoza, nu imi place, stevia mi s-a parut ca are un after taste infiorator, am aruncat-o...poate nici nu era cea mai buna, am luat stevia cp , din DM-ORIBILA! Asa ca am ramas la zaharina-sucrazyt folosesc, nu consum mai mult de 2 pastile pe zi si chiar nu cred ca la cantitatea asta poate sa faca vreun rau.
#519 Guest_caress_*
Postat 09 June 2013 - 11:07 PM
http://cerulina.word...-telemea-f1-f2/
Varianta de azi, cu strat de ceapa rosie calita, si un strat suplimentar de wasa deasupra.Mai am cel putin 2 alte umpluturi in plan.
Cerra, eu as putea lejer sa traiesc doar din retetele tale!))Iti multumesc pentru blog si pentru toate inventiile si adaptarile de retete pe care le faci.Esti foarte faimoasa in cercul meu de montignaci, sa stii!
Postat 11 June 2013 - 09:33 PM
Astazi am facut , pentru a treia oara, in a treia varianta, reteta Cerrei
[/quote]
Arata foarte bine!
Ma bucur mult ca incerci atatea retete de la mine!