Dieta Montignac - Ce am gatit azi
#521 Guest_caress_*
Postat 12 June 2013 - 12:08 AM
Toate sunt exceptionale!Mai am 3/4 de blog de incercat,asa ca am de lucru vreo 2 ani, mai ales ca ma cantonez la cate una saptamani intregi.Cu tortul de nuci cu glazura am innebunit pe toata lume, si cum se termina, cum fac altul.Cred ca e singura reteta pe care o respect mot a mot, de fiecare data...o si stiu deja pe de rost!
Postat 29 December 2013 - 01:25 PM
Nu azi ci așa de vreo săptămână :
- ciorbă de burtă
- salată buf
- tocăniță de ceapă cu carnita de pui
- pateu de ficat de pui
- mămăligă
- carnita la cuptor
- galani de Carnaval (Anny/Eataly)
- tortul de ciocolată (Anny)
- prăjitură cu mere (Anny)
- ciorbă de perisoare
- turtă dulce pt vin (Floricris)
- 5 cani (Eataly)
- gogoși Marbella F2
- clătitele sunt în plan
- tort cu picături de ciocolată (Anny)
- ciorbă de burtă
- salată buf
- tocăniță de ceapă cu carnita de pui
- pateu de ficat de pui
- mămăligă
- carnita la cuptor
- galani de Carnaval (Anny/Eataly)
- tortul de ciocolată (Anny)
- prăjitură cu mere (Anny)
- ciorbă de perisoare
- turtă dulce pt vin (Floricris)
- 5 cani (Eataly)
- gogoși Marbella F2
- clătitele sunt în plan
- tort cu picături de ciocolată (Anny)
Sorina
Postat 29 January 2014 - 02:55 PM
Aseara am facut (sau mai bine zus mama a facut eu eram cu indicatiile pretioase) compot de pere la cuptor dupa metoda deja colaudata a Moatzei
Aici gasiti metodologia .
Sorina
Postat 29 January 2014 - 03:10 PM
sorinadaniela, la 29 January 2014 - 02:55 PM, a spus:
Aseara am facut (sau mai bine zus mama a facut eu eram cu indicatiile pretioase) compot de pere la cuptor dupa metoda deja colaudata a Moatzei
Cred ca ai gresit link-ul.... Nu cumva trebuia sa fie asta?
Postat 29 January 2014 - 03:51 PM
Postat 30 January 2014 - 02:44 PM
Aseara am facut carnaciori la piastra si omleta cu dovlecei la cuptor (Maya).
Va pun o poza de la cea ramas de-aseara si am papat eu la pranz (era mai frumoasa aseara, dar e la fel de buna ).
Va pun o poza de la cea ramas de-aseara si am papat eu la pranz (era mai frumoasa aseara, dar e la fel de buna ).
Sorina
Postat 19 February 2014 - 04:14 PM
Azi pt pranz...
Salata de quinoa
Si quinoa cu lapte monti si visine
Am facut si aluatul pt saratele. Sper sa le fac in seara asta, daca nu ramane pe maine seara.
A, si am in plan caponata la cuptor by Ria .
Salata de quinoa
Si quinoa cu lapte monti si visine
Am facut si aluatul pt saratele. Sper sa le fac in seara asta, daca nu ramane pe maine seara.
A, si am in plan caponata la cuptor by Ria .
Sorina
Postat 25 February 2014 - 02:53 PM
Nu am facut, dar asta vreau sa fac: macrou marinat by Mimi.
Deja l-am cumparat. Mi l-au curatat, spalat si taiat la pescarie, asa ca mie nu-mi ramane decat sa trec la atac.
Deabia astept!
Editare pt actualizare...
Am trecut la atac. Macroul e deja la frigider.
A, si intre timp am facut (pe comanda de la Mara)frittelle...
Deja l-am cumparat. Mi l-au curatat, spalat si taiat la pescarie, asa ca mie nu-mi ramane decat sa trec la atac.
Deabia astept!
Editare pt actualizare...
Am trecut la atac. Macroul e deja la frigider.
A, si intre timp am facut (pe comanda de la Mara)frittelle...
Sorina
Postat 26 February 2014 - 11:44 AM
Aseara am facut ciulama de ciuperci (pt cina) si mancarica de pastai (pt azi la pranz). As fi vrut sa fac si mamaliga (by Cerra) doar ca nu am mai avut chef.
Sorina
Postat 26 February 2014 - 07:12 PM
Macrou marinat - episodul 2
Baita in otet... + piper boabe (negru, rosu, verde), foi de dafin, ceapa, morcov, masline
Ne vedem maine cu episodul 3.
Baita in otet... + piper boabe (negru, rosu, verde), foi de dafin, ceapa, morcov, masline
Ne vedem maine cu episodul 3.
Sorina
Postat 04 March 2014 - 11:34 AM
MAcrou marinat - episodul 3
Varii probleme m-au obligat sa tin macroul in otet muuult mai mult de 24h... cred ca a stat cam 3 zile. Am pierdut sirul.
Cand am avut un pic de timp si ceva creier functionant mi-am adus aminte de bietul peste si l-am transbordat in ulei de masline.
Super bunu bunu! Nu stiu daca a contat faptul ca macroul a stat mai mult de 24h la otet, dar vreau sa va spun ca s-au topit toate oasele. Bucatica de peste se mesteca si aluneca imediat pe gat exact cum este.
Cu siguranta voi mai face.
Singura chestie e sa-l gasesc la un pret acceptabil. Aici e in jur de 7-8 euro/kg. Nu e foarte scump, dar nici ieftin nu mi se pare.
Se vede ca m-am invatat prost cu trota direct de la crescatorie la 4 euro/kg...
Si acum sa ne intoarcem la macroul nostru...
Varii probleme m-au obligat sa tin macroul in otet muuult mai mult de 24h... cred ca a stat cam 3 zile. Am pierdut sirul.
Cand am avut un pic de timp si ceva creier functionant mi-am adus aminte de bietul peste si l-am transbordat in ulei de masline.
Super bunu bunu! Nu stiu daca a contat faptul ca macroul a stat mai mult de 24h la otet, dar vreau sa va spun ca s-au topit toate oasele. Bucatica de peste se mesteca si aluneca imediat pe gat exact cum este.
Cu siguranta voi mai face.
Singura chestie e sa-l gasesc la un pret acceptabil. Aici e in jur de 7-8 euro/kg. Nu e foarte scump, dar nici ieftin nu mi se pare.
Se vede ca m-am invatat prost cu trota direct de la crescatorie la 4 euro/kg...
Si acum sa ne intoarcem la macroul nostru...
Sorina