Dieta Montignac - Ce am gatit azi
Postat 10 May 2014 - 11:23 AM
Mi-a placut la nebunie.
Postat 27 June 2014 - 03:24 PM
Consecință: m-am dat pe înghețată monti F1.
Ieri: înghețată de ciocolată Novi min 72% cacao.
Azi: înghețată de fistic.
Nu mă las până nu fac toate rețetele din carte.
Prea bune!
Postat 27 June 2014 - 07:10 PM
Sa o folosesti sanatoasa Sorina si la cit mai multe retete Si eu mi- a cumparat saptamina asta o masina de inghetata , ieftina 20 € de la Hofer , am facut o inghetata monti de capsuni
Azi am gatit varza cu carne si Namaliga, nu mamaliga Namaliga ii zic eu ca e cu faina de naut & tarite.
Postat 04 July 2014 - 03:42 PM
- hummus (inca sunt in dubiu intre F1 si F2)... oricum nu are foarte mare importanta, eu l-am consumat intins pe Wasa 29% fibre cu rosioare (fara grasimi)
- inghetata de zmeura
Postat 27 October 2015 - 04:12 PM
Amândouă le-am făcut pt prima dată în varianta monti.
Cu siguranță le voi repeta pe amândouă. Au avut un succes nebun.
Postat 27 October 2015 - 04:49 PM
sorinadaniela, la 27 October 2015 - 04:12 PM, a spus:
Amândouă le-am făcut pt prima dată în varianta monti.
Cu siguranță le voi repeta pe amândouă. Au avut un succes nebun.
brava, Sorina! vreau si eu reteta pt cioco.merci pup
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 27 November 2015 - 02:50 PM
Răspuns instantaneu:Vermicelli cu sos de gorgonzola și speck.
De-li-cios!
Postat 29 November 2015 - 09:47 PM
Postat 29 November 2015 - 10:24 PM
sorinadaniela, la 29 November 2015 - 09:47 PM, a spus:
Acum am luat la recitit subiectul ăsta, pentru inspirație, și ce mi-au văzut ochii și papilele... Am și uitat ce făceam acum abia 2-3 ani... ce deștepte și inventive sîntem, bravo nouă
Postat 01 December 2015 - 09:42 AM
1.ciorbă de ceva crud-uscat afumat, cu ingrediente: ceapă, ardei, dovlecei, salată verde, leuștean, roșii în bulion, acrită cu borș, dreasă cu ou în oală și cu smîntînă în farfurie;
și
2.mazăre cu aripioare de pui, ingrediente: ceapă, mazăre, bulion, aripioare și mărar.
Postat 29 January 2016 - 03:26 PM
Săptămâna trecută mi-am încercat norocul cu o Lasagne cu 4/5 sau mai bine zis mai multe feluri de brânză.
Nu am reușit să fac poze... a zburat imediat.
Încurajată de succesul avut mi-am propus să-mi încerc norocul cu clasicele Lasagne alla bolognese.
Ieri am avut un pic (mai mult) de timp liber și am purces la făcut ragù-ul.
Pe ăsta îl fac de când am venit aici. Cred că a fost prima chestie care am învățat să o fac.
Azi am asamblat monstrul și acum am băgat-o la cuptor. Mi-ar fi plăcut să o fac diseară dar nu voi avea timp... riscăm să murim de foame până e gata.
Precizez că amândouă sunt de F1.
În loc de besciamella am folosit panna (smântână), iar pasta a fost înlocuită cu foi Wasa 29% de fibre.
Sper să aibă succes la fel ca cea de săptămâna trecută. Dacă reușesc voi face și poze.
Aseară profitând de ragù-ul proaspăt făcut am făcut un pic de vermicelli de soia cu ragù. O bunătate!
Postat 08 February 2016 - 10:20 PM
Am făcut și o plăcintă turnată cu brânză de F1.
Ieri, în colaborare cu soatza, am făcut o bunătate de ciorbă de burtă.
Postat 29 February 2016 - 03:14 PM
Săptămâna trecută: peperonata (un fel de tocăniță de legume), nelipsita carne la piastră, varii salate, mâncărică de mazăre, spanac, și pt că aveam un rest de spanac într-o seară am încropit o omletă cu carniță și spanac, lasagne cu ragù și vermicelli de soia cu ragù (ragù făcut de mine). Toate de F1.
În seara asta o mămăligă cu smântână și telemea de vacă (se vede că am trecut pe la Magazinul Românesc.
Azi la prânz o salată din fasole, ton, roșii, ceapă și măsline.