Daniella, la 23 July 2011 - 08:51 PM, a spus:
Armina, la 23 July 2011 - 08:42 PM, a spus:
Eu am facut azi arderi si rosii umplute si muffins cu afine. La muffins le-am facut si o poza, o sa editez un pic mai tarziu
Armina cu ce ai inlocuit orezul? quinoa? Impartasesti reteta
?
Cat ai slabit de cand te-ai apucat? Noi ne.am apucat deodata, doar ca tu ai un program regulat de mese, esti disciplinata, in timp ce eu
Astept si reteta de mufins cu afine.
Daniella, nu am inlocuit cu nimic orezul. L-am eliminat de tot.Am avut 500 gr carne amestec. Aveam niste ciuperci in frigider care nu se mai pretau sa fie facute ca fel principal asa ca le-am tocat mai marunt, 3 fire ce ceapa vrder, miezul de la 3 rosii - astea calite. Le-am lasat sa se raceasca un pic, apoi am pus carnea si un ou, sare, piper, verdeata. Am umplut legumele. Au iesit gloante, nu exagerez.
Eu le-am taiat in 2 in farfurie, pus din sosul din cratita peste ele si o lingura de smantana. Mi-au placut foarte mult.
Imi mai ramasese o mana de carne si am facut 6 chiftelute pe care le-am prajit in tigarie. Si astea bune. Am mancat 3 la micul dejun
De cantarit nu ma pot cantari in Praga ca nu am instrumentul necesar
...data viitoare de cantarire e in august, in jur de 20 cand ajung iar in Germania...
Mai, la muffins, am gasit o reteta pe net. Initial am zis ca fac jumate din cantitate, apoi am mai pus din aia un pic, din ailalta iar un pic, asa ca nu prea pot da cantitatile exacte dar iti pot da reteta originala.
Mi-au iesit 12 bucati:
Si sectiune, inca calduta...: