Dieta Montignac - Ce am gatit azi
#141
Postat 09 February 2013 - 07:02 PM
Chec cu lamaie, cacao si caise uscate
Am folosit in loc de pudra de migdale, faina de soia (nu dati in cap cei anti soia) mi`a placut mai mult cum a iesit consistenta checului.
#142
Postat 10 February 2013 - 12:46 PM
(praz,ardei copt kapia rosu, un morcov mic taiat rondele, o bucatica de telina mica, quinoa, patrunjel verde, ulei de masline la sfarsit).Morcovii nu se vad ptr ca nu i`am mincat.
#143
Postat 10 February 2013 - 04:09 PM
poza e blițuită, dar culorile sunt destul de reale.
#144
Postat 10 February 2013 - 09:36 PM
#145
Postat 11 February 2013 - 10:40 AM
#146
Postat 11 February 2013 - 05:41 PM
Multumesc ptr reteta Carmella!
Am oprit apa in care am fiert aseara mazarea galbena, am pus suc de rosii, tarhon, cimbru,putina pudra de chimen, piper, am adaugat galustele si am frecat o lingura rasa de faina de naut cu apa si am turnat in supa, am asezonat cu frunze de patrunjel si codite de ceapa verde si putin ulei deasupra.
#147
Postat 11 February 2013 - 10:44 PM
Am facut astazi ciorba de perisoare cu quinoa .A iesit tare buna,chiar am avut niste prieteni in vizita acu seara si am cinat impreuna si au fost tare incantati.Eram putin curioasa daca va manca sotul,ca el fara morcovi,cartofi,telina&co nu e obisnuit sa manance ciorba,dar a fost tare buna,a zis si el.Am folosit un praz,un zuchini,un ardei gras rosu si niste ciuperci.A mancat si Amelie aproape tot din farfurie .
Trebuie sa-mi mai cumpar quinoa ca vreau sa fac si sarmale
#148
Postat 11 February 2013 - 10:47 PM
petunie, la 11 February 2013 - 10:44 PM, a spus:
Am facut astazi ciorba de perisoare cu quinoa .A iesit tare buna,chiar am avut niste prieteni in vizita acu seara si am cinat impreuna si au fost tare incantati.Eram putin curioasa daca va manca sotul,ca el fara morcovi,cartofi,telina&co nu e obisnuit sa manance ciorba,dar a fost tare buna,a zis si el.Am folosit un praz,un zuchini,un ardei gras rosu si niste ciuperci.A mancat si Amelie aproape tot din farfurie .
Trebuie sa-mi mai cumpar quinoa ca vreau sa fac si sarmale
Cum aici nu este voie sa vorbim iti scriu dincolo pe dieta montignac
#149
Postat 12 February 2013 - 07:34 PM
Poate ca doriti si niste muraturi.Am folosit din ele la salata (putin morcov murat nu de alta dar este crunchy,crunchy) si castraveti.
#150
Postat 12 February 2013 - 09:49 PM
([b]am vazut pe blogul lui Edith) dar am modificat`o
#152
Postat 13 February 2013 - 09:38 AM
#153
Postat 13 February 2013 - 10:22 AM
Carmella, la 13 February 2013 - 09:38 AM, a spus:
kazandibi nu avem voie asa ca papam budinca de tarate este foarte buna.
daca doresti pun reteta sa vedem daca mai pot face edit linga poze.
#154
Postat 13 February 2013 - 10:32 AM
doar tărâţe ai pus să se închege? arată foarte bine! pune, te rog, şi reţeta
[/quote]
Da, doar taratele dar rasnite fin si am schimbat cantitatile puse de Edith, ptr ca mi separea prea densa. Am papat`o racita la temperatura camerei. Am considerat ca va fi mult mai gustoasa cu laptele monti decat cu un lapte de 0`1%.Sa o incercat sa vedeti ce buna este si clar o sa pape si copilasii si barbatii. 1 lingura de fructoza, a fost cam putinel dar cu siropul de agave deasupra a fost super gustul. Se poate folosii si in loc de crema la ceva prajitura (eu ma gandeam sa fac prajitura cerulina intr`o zi, cu blatul fara alte prafuri doar cacao si sa pun in loc de crema alba budinca asta). Am eu o reteta de rulada fara faina si o sa o fac aia si pun crema /budinca asta.
#155
Postat 13 February 2013 - 11:50 AM
Rulou 50/50 cu salata de pui si ton, acompaniata de o salatica si maslinute kalamata cu patrunjel verde.
#156
Postat 13 February 2013 - 05:46 PM
Eu i-am mancat ca gustare cu ceva cascaval. Exceptionali!
#157
Postat 13 February 2013 - 05:48 PM
[/quote]Ce faini sunt!!!!!!!
#158
Postat 13 February 2013 - 05:51 PM
Mara i-a mancat cu gorgonzola, iar eu si Giulia cu cascaval.
#159
Postat 13 February 2013 - 10:56 PM
Eu ii fac de anul trecut in stil monti si sa stii ca imi plac mult mai mult asa.
cind o sa am timp o sa ii incerc si eu ca v`am tot citit cu galanii astia de mult. Eu, o sa ii fac ptr F1. Prima data vreau sa ma obisnuiesc foarte bine cu f1 si sa tot experimentez gateli de f1.