Carmella, la 18 February 2013 - 01:48 PM, a spus:
Sar'mina de idee!
Am ajuns la concluzia ca mamaligutza aia se poate folosii la mai multe chestii chiar si in loc de galusti sau in vreo supa crema(eu azi o sa fac supa crema de broccoli si o sa tai din ea patratele sa pun in supa in loc de crutoane.
Se mai poate folosii cum zici tu, taiat asa cu lingura din ea, incalzit la tigaie si servita cu branzica(desi are si in ea branza) si smantana sau pus peste galustele facute din ea cu lingura, ceapa putin calita cu o salata linga sau garnitura la diverse.Se mai poate lasa la racit si se umple cu carnita si ceapa calita si servite asa ca niste papanasi cu ceva sos deasupra sau smantana/date prin parmezan si gratinate putin , iar daca nu ii punem branza sarata in compozitie, se pot face galusti umplute dulci sau cu varza calita etc. Le incerc pe toate ptr ca imi place mult gustul cum a iesit asa.
Este tare buna asa facuta sa predomine mai mult taratele. Sa incerci sa vezi ca imi dai dreptate.
Daca vrei iti scriu reteta exacta aici cum am facut eu. Am postat`o deocamdata doar pe blog.
Sa sti ca nu renunt la galustele tale din faina de naut.