Forum Culinar: Dieta Montignac - Ce am gatit azi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Ce am gatit azi

#201 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 February 2013 - 12:31 AM

[quote name='petunie' date='23 February 2013 - 10:27 PM' timestamp='1361651258' post='187046']
Astazi sarmale cu quinoa.Au iesit absolut extraordinare;Patrick a mancat 4,ca de obicei,deci nu a simtit lipsa orezului iar sotul a zis ca parca sunt mai bune asa,cu toate ca m-a "prins" cand le-am rulat si a fost tare "deranjat" de lipsa orezului.

Zilele trecute am mai avut o supa -crema de ciuperci,zuchini si ceapa si putin suc de rosii.A avut o culoare tare urata,dar a fost foarte buna si ne-a prins si tare bine la raceala.
/quote

Ti`am zis ca sunt mai bune decat cu orez (se simte mult mai bine gustul la carne parca)



Eu
Clatite cu nuca de cocos, tarate de ovaz si faina de naut, umplute cu mere calite cu scortisoara, toping de smantana, scortisoara , sirop de agave si niste samburi de nuca.


Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-1361658719893.jpg


Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13616587275276.jpg

Foarte bune, fine si pufoase.

#202 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 24 February 2013 - 02:16 PM

Sarmale:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-59-13617080873428.jpg

Aripioare de pui si salata de rosii,ardei si ceapa:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-59-13617080893878.jpg

Prajitura cu branza si iaurt,postata de sorinadaniela,executata a doua oara saptamana asta:

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-59-1361708090878.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#203 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 February 2013 - 03:45 PM

[quote name='petunie' date='24 February 2013 - 02:16 PM' timestamp='1361708185' post='187120']

/quote

Super tot meniul! :notworthy: :rolleyes:

O ceasca de cicoare cu smantana dulce de la mine

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13617180469209.jpg

#204 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 February 2013 - 08:01 PM

Esti criminala cu clatitele alea, Doamne cum pot sa arate! :sad3:

#205 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 February 2013 - 09:36 PM

[quote name='Carmella' date='24 February 2013 - 08:01 PM' timestamp='1361728885' post='187168']
Esti criminala cu clatitele alea, Doamne cum pot sa arate! :sad3:
[quote

Poi daca imi era pofta.......le`am facut. sunt foarte bune.


Ciorba de gaina F2
cu legume si galustele carmellei (eu le`am facut mai moi si le`am pus intr`o punga, am gaurit`o si le`am dat drumul in oala au iesit asa ca niste zdrentutze(altfel ca si zdrentele din ou simplu).

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13617343824013.jpg

Crap prajit in wokul delimano cu garnitura de mazare, amaranth si apio, condimentata cu piper, turmeric si curry,pudra de chimen, acompaniate de o salata de rucola, cherry, ulei si zeama de lamaie
Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13617343916807.jpg

Amaranth`ul asta cred ca o sa il folosesc la ingrosat sosuri da il rasnesc inainte. Este bun dar nu`i ca si quinoa deci ramane asa mai nisipos. Nu va descurajati ca eu zic asa este parerea mea.

iacata`l mai de aproape

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13617344008193.jpg

Cred ca in desert pusca mai bine si o sa fac probe cu el.

#206 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 25 February 2013 - 12:39 AM

Vezi postareacerra, la 24 February 2013 - 12:31 AM, a spus:


Eu
Clatite cu nuca de cocos, tarate de ovaz si faina de naut, umplute cu mere calite cu scortisoara, toping de smantana, scortisoara , sirop de agave si niste samburi de nuca.

Foarte bune, fine si pufoase.

Arata delicios ! Felicitari :floare:

#207 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 February 2013 - 01:57 AM

[quote name='valery' date='25 February 2013 - 12:39 AM'

Arata delicios ! Felicitari :unsure:
/quote

Multumesc frumos!

Sunt foarte bune si le poti incerca sa te convingi :floare:

#208 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 25 February 2013 - 03:51 PM

Cerra,ai pus pe undeva reteta la clatite?M-ar interesa aproximativ cantitatile/proportiile la tarate+faina de naut+cocos.
Fac cam aproape saptamanal clatite ca le plac tare mult alor mei si tare as incerca reteta sa mananc si eu.
Multumesc!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#209 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 February 2013 - 03:54 PM

Petunica pana vine Cerra sa te lamureasca fugi pe blogul ei si gasesti imediat reteta.

Carmella, daca sughiti e din vina mea. Am la odihnit compozitia pt galuste. Acum ma duc sa le arunc in supa. Tine-mi pumnii!
Sorina

#210 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 25 February 2013 - 04:08 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 25 February 2013 - 03:54 PM, a spus:

Petunica pana vine Cerra sa te lamureasca fugi pe blogul ei si gasesti imediat reteta.

Carmella, daca sughiti e din vina mea. Am la odihnit compozitia pt galuste. Acum ma duc sa le arunc in supa. Tine-mi pumnii!



Sint sigura ca or sa-ti iasa minunate! :pupic:

#211 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 25 February 2013 - 04:13 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 25 February 2013 - 03:54 PM, a spus:

Petunica pana vine Cerra sa te lamureasca fugi pe blogul ei si gasesti imediat reteta.

Carmella, daca sughiti e din vina mea. Am la odihnit compozitia pt galuste. Acum ma duc sa le arunc in supa. Tine-mi pumnii!


Mersiiiiiiii!!!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#212 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 February 2013 - 04:16 PM

Sunt aici acum,

Am facut mini terine printe daramaturile din bucatarie.

Prezentarea:

Mini terine cu glazura de capsune si sos de zmeura.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13618233175415.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13618233271783.jpg

Din semintele de la zmeura(am lasat`o sa dea un clocot intreaga apoi am dat`o prin sita)ramase in sita, am facut un ceai super bun. Eu l`am baut asa dar se poate pune la o cana de ceai de zmeura, un plic de ceai de rooibos si veti obtine un ceai delicios de rooibos cu aroma de zmeura.

Al meu simplu, acrisor si frumos colorat

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13618290808413.jpg

#213 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 February 2013 - 11:29 AM

Azi

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13618709626765.jpg

Vin sa va aduc iarasi mini terine astea sunt cele puse in formele de briose.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13618787442966.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13618787531008.jpg

#214 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 February 2013 - 10:21 PM

Salata de andive cu piept de pui,legume si sos rece.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13619100947754.jpg

#215 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 February 2013 - 10:51 PM

Îmi plac terrinele tale! O frumusețe!
Sorina

#216 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 February 2013 - 11:10 PM

[quote name='sorinadaniela' date='26 February 2013 - 10:51 PM' timestamp='1361911897' post='187603']
Îmi plac terrinele tale! O frumusețe!
[quote]

Multumesc!

Sa le incerci ca sunt foarte bune :scratch:

#217 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 February 2013 - 12:13 AM

Știu că sunt bune. Toată vara le fac și eu.
Sorina

#218 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 February 2013 - 10:58 PM

Salata de varza cruda cu zeama de lamaie cu sos de iaurt cu usturoi si marar.

Imagine atasata: monthly_02_2013/post-1316-13619986745008.jpg

#219 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,243
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 27 February 2013 - 11:48 PM

Eu am facut (fara poze) aripioare de pui taiate in jumatati (fara virf) date printr-un ou batut cu o lingurita de faina de naut, boia iute, boia dulce, sare si busuioc, apoi trecute prin tarite de ovaz si prajite in tigaie. Alternativa excelenta la pane clasic cu pesmet.
Si supa de linte verde. In ciuda impresiei mele, a fiert extraordinar de repede. Vreo jumatate de ora am tinut-o la inmuiat si inca jumatate de ora la fiert. Am pasat-o cu blenderul, am adaugat sare si un amestec de condimente din coriandru, chimen, cuisoare si piper multicolor, proaspat mojarate, boia iute si, la final, ulei de masline in care am prajit jumatate de ceapa tocata marunt.

#220 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 February 2013 - 11:59 PM

[quote name='Carmella' date='27 February 2013 - 11:48 PM' timestamp='1362001738' post='187763']
Eu am facut (fara poze) aripioare de pui taiate in jumatati (fara virf) date printr-un ou batut cu o lingurita de faina de naut, boia iute, boia dulce, sare si busuioc, apoi trecute prin tarite de ovaz si prajite in tigaie. Alternativa excelenta la pane clasic cu pesmet.

[quote]

Super fain meniu ati avut!
Si mie imi este pofta de aripioare sau pulpite de pui tot asa m`am gandit si eu ca tine sa inlocuiesc, doar ca in oul batut pun iaurt, ulei si condimente si date prin faina de naut si tarate , apoi puse pe hartie de copt si bagate in cuptor.Chiar nu am facut de mult aripioare sau pulpite la cuptor.

Arata acest topic


  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

34 useri citesc topicul
0 membri, 34 vizitatori, 0 utilizatori anonimi