Dieta Montignac - Ce am gatit azi
#201
Postat 24 February 2013 - 12:31 AM
Astazi sarmale cu quinoa.Au iesit absolut extraordinare;Patrick a mancat 4,ca de obicei,deci nu a simtit lipsa orezului iar sotul a zis ca parca sunt mai bune asa,cu toate ca m-a "prins" cand le-am rulat si a fost tare "deranjat" de lipsa orezului.
Zilele trecute am mai avut o supa -crema de ciuperci,zuchini si ceapa si putin suc de rosii.A avut o culoare tare urata,dar a fost foarte buna si ne-a prins si tare bine la raceala.
/quote
Ti`am zis ca sunt mai bune decat cu orez (se simte mult mai bine gustul la carne parca)
Eu
Clatite cu nuca de cocos, tarate de ovaz si faina de naut, umplute cu mere calite cu scortisoara, toping de smantana, scortisoara , sirop de agave si niste samburi de nuca.
Foarte bune, fine si pufoase.
#202
Postat 24 February 2013 - 02:16 PM
Aripioare de pui si salata de rosii,ardei si ceapa:
Prajitura cu branza si iaurt,postata de sorinadaniela,executata a doua oara saptamana asta:
#203
Postat 24 February 2013 - 03:45 PM
/quote
Super tot meniul!
O ceasca de cicoare cu smantana dulce de la mine
#205
Postat 24 February 2013 - 09:36 PM
Esti criminala cu clatitele alea, Doamne cum pot sa arate!
[quote
Poi daca imi era pofta.......le`am facut. sunt foarte bune.
Ciorba de gaina F2
cu legume si galustele carmellei (eu le`am facut mai moi si le`am pus intr`o punga, am gaurit`o si le`am dat drumul in oala au iesit asa ca niste zdrentutze(altfel ca si zdrentele din ou simplu).
Crap prajit in wokul delimano cu garnitura de mazare, amaranth si apio, condimentata cu piper, turmeric si curry,pudra de chimen, acompaniate de o salata de rucola, cherry, ulei si zeama de lamaie
Amaranth`ul asta cred ca o sa il folosesc la ingrosat sosuri da il rasnesc inainte. Este bun dar nu`i ca si quinoa deci ramane asa mai nisipos. Nu va descurajati ca eu zic asa este parerea mea.
iacata`l mai de aproape
Cred ca in desert pusca mai bine si o sa fac probe cu el.
#207
Postat 25 February 2013 - 01:57 AM
Arata delicios ! Felicitari
/quote
Multumesc frumos!
Sunt foarte bune si le poti incerca sa te convingi
#208
Postat 25 February 2013 - 03:51 PM
Fac cam aproape saptamanal clatite ca le plac tare mult alor mei si tare as incerca reteta sa mananc si eu.
Multumesc!
#209
Postat 25 February 2013 - 03:54 PM
Carmella, daca sughiti e din vina mea. Am la odihnit compozitia pt galuste. Acum ma duc sa le arunc in supa. Tine-mi pumnii!
#210
Postat 25 February 2013 - 04:08 PM
sorinadaniela, la 25 February 2013 - 03:54 PM, a spus:
Carmella, daca sughiti e din vina mea. Am la odihnit compozitia pt galuste. Acum ma duc sa le arunc in supa. Tine-mi pumnii!
Sint sigura ca or sa-ti iasa minunate!
#211
Postat 25 February 2013 - 04:13 PM
sorinadaniela, la 25 February 2013 - 03:54 PM, a spus:
Carmella, daca sughiti e din vina mea. Am la odihnit compozitia pt galuste. Acum ma duc sa le arunc in supa. Tine-mi pumnii!
Mersiiiiiiii!!!
#212
Postat 25 February 2013 - 04:16 PM
Am facut mini terine printe daramaturile din bucatarie.
Prezentarea:
Mini terine cu glazura de capsune si sos de zmeura.
Din semintele de la zmeura(am lasat`o sa dea un clocot intreaga apoi am dat`o prin sita)ramase in sita, am facut un ceai super bun. Eu l`am baut asa dar se poate pune la o cana de ceai de zmeura, un plic de ceai de rooibos si veti obtine un ceai delicios de rooibos cu aroma de zmeura.
Al meu simplu, acrisor si frumos colorat
#213
Postat 26 February 2013 - 11:29 AM
Vin sa va aduc iarasi mini terine astea sunt cele puse in formele de briose.
#216
Postat 26 February 2013 - 11:10 PM
Îmi plac terrinele tale! O frumusețe!
[quote]
Multumesc!
Sa le incerci ca sunt foarte bune
#218
Postat 27 February 2013 - 10:58 PM
#219
Postat 27 February 2013 - 11:48 PM
Si supa de linte verde. In ciuda impresiei mele, a fiert extraordinar de repede. Vreo jumatate de ora am tinut-o la inmuiat si inca jumatate de ora la fiert. Am pasat-o cu blenderul, am adaugat sare si un amestec de condimente din coriandru, chimen, cuisoare si piper multicolor, proaspat mojarate, boia iute si, la final, ulei de masline in care am prajit jumatate de ceapa tocata marunt.
#220
Postat 27 February 2013 - 11:59 PM
Eu am facut (fara poze) aripioare de pui taiate in jumatati (fara virf) date printr-un ou batut cu o lingurita de faina de naut, boia iute, boia dulce, sare si busuioc, apoi trecute prin tarite de ovaz si prajite in tigaie. Alternativa excelenta la pane clasic cu pesmet.
[quote]
Super fain meniu ati avut!
Si mie imi este pofta de aripioare sau pulpite de pui tot asa m`am gandit si eu ca tine sa inlocuiesc, doar ca in oul batut pun iaurt, ulei si condimente si date prin faina de naut si tarate , apoi puse pe hartie de copt si bagate in cuptor.Chiar nu am facut de mult aripioare sau pulpite la cuptor.