valery, la 10 March 2013 - 10:30 PM, a spus:
Cerra draga ,foarte foarte bine arata
Galustile arata grozav , fac si eu , sotul meu le adora , dar nu am incercat sa fac din tarate in amestec cu faina integrala , cum iasa consistenta ?ai pus 50-50 din fainuri ?
Multumesc anticipat
Multumesc!
Am facut eu mix de legume deshidratate si am folosit la tocanita pe linga ceapa si ardei kapia copt. Un gust deosebit.
Vegeta nu mai folosesc si fac asa mix`ul din legume deshidratate si totul este k. Am adaugat si usturoi granulat de data asta si are un gust super bun.
Galuste din tarate de ovaz si faina integrala
Am folosit 3 oua, 1 lingura de unt topit, 4 linguri cu varf de tarate de ovaz rasnite si 2 linguri de faina integrala,putina sare. Se amesteca totul si se lasa sa stea la frigi vreo 15 minute, apoi se iau cu lingurita mai grosute si se fierb in apa putin sarata (le faci proba dupa 15 minute sa vezi daca sunt fierte la mijloc). Fierte se scot si se adauga in tocanita fierbinte.Ies asa ca si galustile din faina cu ou care le faci la gulas.