2ut, la 22 March 2013 - 09:12 AM, a spus:
Sa scriu si eu ce-am mai mancat in ultimele zile, dar fara poze;
- salate multe cu de toate
- ciuperci cu patrunjel si quinoa
- lapte de migdale cu capsuni si seminte de chia (s-a transformat in budinca)
- supa crema de linte, iar azi am supa crema de legume
- mancare de praz si masline (a la Rodica)
- file de macrou uns cu pasta de masline si facut la cuptor in sos de rosii si usturoi si ierburi (asta i-a placut tare, tare mult lui Ale, care nu-i mare amatoare de peste)
- salata cu naut fiert, avocado si castravete murat (ciudata combinatie, dar e pe gustul meu)
Sapatamana viitoare mai scriu.
Ma primesti si pe mine la masa? Ca vin in zbor!
Ma innebuniti cu semintele astea. Trebuie sa ma infornez sa vad despre ce e vorba.
zerda, la 22 March 2013 - 09:25 AM, a spus:
Ca meniu la subiect, file de muschi de porc cu guacamole, sau peste pe banchiza dupa inspiratie:
Zerda, azi dimineata pe telefon eu vazui bine carnita cu guacamole, dar sa fii sigura ca nu bangheam pe nicaieri pestele pe banchiza.
Pana la urma m-am convins ca mai trebuia sa fie vreo poza pe care nu mi-a incarcat-o.
Mare mi-a fost surpriza, acum, la calculator cu monitor decent sa vaz si pestele pe banchiza.
Radeam ca nebuna, de una singura...
zerda, la 22 March 2013 - 11:49 AM, a spus:
Deci muschiul este dat prin tot soiul de ierburi si boia, sare, piper si bagat la cuptorul incins cu un strop de apa pe fund ca sa nu se prinda, acoperit cu folie. Nu l-am lasat mult ca era cuptorul incins cam 30 de minute. Cum vedeti carnea nu are strop de grasime, daca-l lasam mai mult iasca se facea!
Asa se poate manca si cald, dar si rece, lua la pachet etc.
Cam la ce temperatura era cuptorul?