Forum Culinar: Dieta Montignac - Ce am gatit azi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Ce am gatit azi

#381 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 22 March 2013 - 10:40 PM

Vezi postareazerda, la 22 March 2013 - 09:25 AM, a spus:

Ca meniu la subiect, file de muschi de porc cu guacamole, sau peste pe banchiza dupa inspiratie:

Grozav de apetisant ! hmm ce bunatate ..

Fetelor numai bunatati ati pregatit , felicitari ! :floare:
-Boni , pacat ca nu ai reusit sa pozezi micuta timp ce facea chiftelutele , sa o vedem pe micuta bucatareasa
-Sorina draga neaparat sa incerci si cirbita de salata , este o minune ! Si eu le pregatesc la fel cum ti-a spus Cerra , sunt sigura ca o sa-ti placa .
-M-ati facut tare curioasa cu maioneza de avocado , nu am mancat nicodata , dar voi incerca si eu , mai ales ca cerra spune ca o foloseste in loc de maioneza la ouale umplute , cred ca o sa-mi placa

#382 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 10:52 PM

Valery chiar e bun!

Sorina toata viata mi-a placut sa ma joc, de aia ma inteleg cu animalele si copii! Nu sunt asa talentata ca cerra, dar am momentele mele de inovatie!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#383 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 March 2013 - 11:25 PM

Vezi postareavalery, la 22 March 2013 - 10:40 PM, a spus:

mai ales ca cerra spune ca o foloseste in loc de maioneza la ouale umplute , cred ca o sa-mi placa


uite oua umplute cu ton si piept de pui

nu de azi poza
maioneza

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13639874365024.jpg

ouale umplute

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13639874449415.jpg

Musai si zeama de lamaie sa nu se oxideze.

#384 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 March 2013 - 11:05 PM

Cina:

Piure din linte si faina de naut, tzampi de pui la delimano si salata.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13640727248775.jpg

#385 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 12:24 AM

Vezi postareazerda, la 22 March 2013 - 10:52 PM, a spus:



[ Nu sunt asa talentata ca cerra, dar am momentele mele de inovatie!


Eu talent?????

De unde imi plac chestiile colorate prin farfurii ti se pare tie ca sunt talentata. Cu un talent asa ca si al meu este tot poporul inzestrat:D

Asa fentez eu pe ai mei sa pape ce le pun in farfurii (trauma de cand era Denisa mea micutza ca nu vroia doar dulciuri si ou prajit). Acum cand ii povestesc rade si zice ca nu`i adevarat ce spun si iaca asa din musai a devenit placere sa ma joc cu blidele.

Esti prea modesta tu. Am vazut eu ce bine gatesti atat ca iti este cam lene sau nu ai timp sa postezi pe aici.

#386 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,758
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 24 March 2013 - 04:10 PM

Eu azi, monti și de post, niște muffins fără rețetă, ci toate la ochi: 2 ouă din semințe de in (2 linguri semințe de in măcinate cu 2 linguri de apă) (aura îți mulțumesc again and again :-* ), pudră de migdale, cacao, nițică făină integrală 50%-50% cu tărâțe, vanilie pudră, fructoză, bicarbonat.
Crema e din unt de avocado, fructoză, cacao, esență de rom. Are o culoare groaznică, Imagine postata dar e bună.
Inimioarele sunt doar de decor.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-84-13641341568806.jpg

#387 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 05:35 PM

Vezi postareaboni, la 24 March 2013 - 04:10 PM, a spus:




Frumosi muffins!

Eu azi, am mancat ptr ziua de maine ptr ca am avut goshti(musafiri).

Pregatit totul ptr pus la masa
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641386169163.jpg


barcute din vinete umplute
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641387303586.jpg

sexiunea la barcuta
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-1364138741493.jpg

Legume la tigaie cu urechi de lemn si mijlocul de la vinete si dovlecel,apio,praz, morcov fasii pus la sfarsit si amestecat 2-3 ori si oprit focul salata verde, marar verde, usturoi verde.
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641386425357.jpg

peste la cuptor (un crap mareee si un pastrav de vreo 350-400 gr )
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641386354659.jpg

mujdei de usturoi

farfuria mea
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641386547702.jpg

Desert fin cu branza, smantana ptr frisca,gelatina si gem de caise (cu fructoza gemul l`am primit eu)iar deasupra facut jeleu tot din gem de caise si pus dupa ce am rasturnat desertul.
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-1364138758881.jpg

felia
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641387700447.jpg

sectiunea

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13641387818166.jpg

#388 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 24 March 2013 - 05:39 PM

:-* Cerra, toate preparatele sunt de revista, dar D E S E R T U L este criminal. Sectiunea este :-* :-* :-*

#389 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 06:05 PM

Vezi postarealenias, la 24 March 2013 - 05:39 PM, a spus:

:hungry: Cerra, toate preparatele sunt de revista, dar D E S E R T U L este criminal. Sectiunea este :hungry: :drool: :drool:


Multumesc!

Sti, aseara cand am aflat ca o sa avem azi oaspeti la masa, nici nu stiam ce sa fac adica ce desert sa fac ca sa mincam si noi sa le placa si lor. Am hotarat ca vad eu dimineata si asta mi`a venit fuga in minte. Se face in 10 minute, tre sa stea 2 ore al frigi, se intoarce se pune jeleul si inca 1/2 ora la frigi si gataaaaaaa.

#390 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 24 March 2013 - 06:15 PM

Ai mai pus fructoza si in branza? Frisca a fost dulce?
:hungry:

#391 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 06:31 PM

Vezi postarealenias, la 24 March 2013 - 06:15 PM, a spus:

Ai mai pus fructoza si in branza? Frisca a fost dulce?
:hungry:


Da, in frisca am pus fructoza macinata cam 3 linguri la 500 ml smantana.Branza 500gr am luat de aia stoarsa bine la punga asa ca bobitele dar am bagat mixerul vertical in ea si am facut`o fina sa nu se simta si nu am mai pus nimik indulcitor, ptr ca avea fructoza gemul.

Smantana ptr frisca ii zice dulce ptr ca nu este acrisoara(fermentata) dar nu este dulce ca are ceva indulcitor in ea si eu pun intodeauna dulce cand o bat ptr frisca.

#392 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 March 2013 - 06:32 PM

Boni, frumosi muffins si imi place treaba aia de deasupra, cu avocado.

Cerra, tot e super apetisant. Mai ales desertul!!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#393 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 06:38 PM

Vezi postareaaura, la 24 March 2013 - 06:32 PM, a spus:



Cerra, tot e super apetisant. Mai ales desertul!!


Multumesc!

Eu sunt bucuroasa ca a placut totul la toata lumea.Am ales sa fac desertul asta ptr ca vroiam sa termin repede si sa nu umblu iarasi cu fainuri sa coc si aveam in plan sa fac un kataif. Denisa zicea ca daca fac kataif, noi o sa stam si sa ne uitam si am zis k, o sa fac altceva repejor. Mai aveam taitei din turcia ptr kataif si lor le placea kataiful meu. Asa ca am mancat toti desertul asta fin si a fost foarte bun.

#394 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 24 March 2013 - 07:52 PM

Vezi postareacerra, la 24 March 2013 - 06:31 PM, a spus:

Vezi postarealenias, la 24 March 2013 - 06:15 PM, a spus:

Ai mai pus fructoza si in branza? Frisca a fost dulce?
:hungry:


Da, in frisca am pus fructoza macinata cam 3 linguri la 500 ml smantana.Branza 500gr am luat de aia stoarsa bine la punga asa ca bobitele dar am bagat mixerul vertical in ea si am facut`o fina sa nu se simta si nu am mai pus nimik indulcitor, ptr ca avea fructoza gemul.

Smantana ptr frisca ii zice dulce ptr ca nu este acrisoara(fermentata) dar nu este dulce ca are ceva indulcitor in ea si eu pun intodeauna dulce cand o bat ptr frisca.


Multumesc Cerra :hungry:

#395 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 07:58 PM

[quote name='lenias' date='24 March 2013 - 07:52 PM'

Multumesc Cerra :hungry:
[/quote]

Ptr putin! :hungry:

#396 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 March 2013 - 08:24 PM

Vezi postareaboni, la 24 March 2013 - 04:10 PM, a spus:




Am uitat sa te intreb in mesajul anterior: ce in folosesti alb sau negru/maro? Eu am cumparat o pungutza de faina de in maro, dar cum scria mic si nu aveam ochelarii la mine si nici memoria nu ma avertizat, nu am vazut ca pe pachetel scria ca este ptr uz extern. Stiam ca doar semintele de in maro proaspat rasnite nu elibereaza toxina daca folosesti in jumatate de ora faina facuta, dar la magazin nu mi`a venit in capatana asta si am cumparat. O sa ma spal pe par cu ea ca imi este teama sa o folosesc. Am citit ca ptr uz intern semintele de in albe sunt bune. Eu folosesc asa semintele maro pe paine sau briose stiu ca nesparte ies cum intra dar cu faina asta mi`a fost teama sa o folosesc.

Te rog sa ma lamuresti, eu info le am dupa net si nu stiu exact realitatea exista variante si pro si contra. :hungry:

#397 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,758
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 25 March 2013 - 09:19 AM

Vezi postareaaura, la 24 March 2013 - 06:32 PM, a spus:

Boni, frumosi muffins si imi place treaba aia de deasupra, cu avocado.
Da, şi mie îmi place crema. Consistenţa e tare faină, dar trebuie să o aromezi bine.
Mai folosisem avocado la dulce doar la biluţe gen salam de biscuiţi, din fructe uscate+cacao+pudra migdale şi tărâţe de ovăz+avocado. Alea sunt mult mai bune a doua zi. La crema asta încă nu ştiu, dar am să văd după masă.


Vezi postareacerra, la 24 March 2013 - 08:24 PM, a spus:

Am uitat sa te intreb in mesajul anterior: ce in folosesti alb sau negru/maro? Eu am cumparat o pungutza de faina de in maro, dar cum scria mic si nu aveam ochelarii la mine si nici memoria nu ma avertizat, nu am vazut ca pe pachetel scria ca este ptr uz extern. Stiam ca doar semintele de in maro proaspat rasnite nu elibereaza toxina daca folosesti in jumatate de ora faina facuta, dar la magazin nu mi`a venit in capatana asta si am cumparat. O sa ma spal pe par cu ea ca imi este teama sa o folosesc. Am citit ca ptr uz intern semintele de in albe sunt bune. Eu folosesc asa semintele maro pe paine sau briose stiu ca nesparte ies cum intra dar cu faina asta mi`a fost teama sa o folosesc.

Te rog sa ma lamuresti, eu info le am dupa net si nu stiu exact realitatea exista variante si pro si contra. :occasion15:
Nu ştiam că sunt mai multe feluri de seminţe de in. Eu doar din astea am văzut peste tot, şi în punguţe, şi în pâinea de cumpărat.
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-84-13641958388615.jpg
Eu le macin atunci, pe loc, cât am nevoie. Nu am râşniţă, aşa că le toc cu mixerul băţ, amestecate cu apă.

#398 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 25 March 2013 - 10:44 AM

Vezi postareaboni, la 25 March 2013 - 09:19 AM, a spus:




Multumesc!deci le sfarmi inainte de folosire. Exista seminte de in galbene/aurii adica inul necopt si astea maro in copt.Si eu le folosesc semintele maro intregi pe la paine , salata dar cand am tot citit m`am speriat putin de faina de in maro. Dar, regula este ca daca cele maro le folosesti proaspat sparte/rasnite in 30 min nu patesti nika. Intregi, stomacul nostru nu le poate digera.

Acum on topic

Minirulade din dovlecel umplute cu cascaval si ceapa verde.

Se pot consuma caldute sau chiar reci la diferite aperitive.

Noi le`am servit dimineata asta alaturi de rucola
si se potrivesc de minune

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13642010166196.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13642010245887.jpg

#399 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 25 March 2013 - 10:53 AM

Cerra, cum ai facut rulada, ca arata tare bine?

#400 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 25 March 2013 - 11:30 PM

Cera draga felicitari ! Toata stima si tot respectul :D e de revista tot ce ai preparat .
Desertul e minunat , sa sti ca si eu il am in plan ptr sarbatorile Pascale
PS: Minunat arata maioneza de avocado pe ouale umplute , musai sa fac si eu

Boni draga ,superbi muffinsi , mini inimioarele pe crema sunt extraordinare , le da un efect aparte , parca ele ar fi vedetele

Arata acest topic


  • 33 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul
0 membri, 15 vizitatori, 0 utilizatori anonimi