aura, la 24 March 2013 - 06:32 PM, a spus:
Boni, frumosi muffins si imi place treaba aia de deasupra, cu avocado.
Da, şi mie îmi place crema. Consistenţa e tare faină, dar trebuie să o aromezi bine.
Mai folosisem avocado la dulce doar la biluţe gen salam de biscuiţi, din fructe uscate+cacao+pudra migdale şi tărâţe de ovăz+avocado. Alea sunt mult mai bune a doua zi. La crema asta încă nu ştiu, dar am să văd după masă.
cerra, la 24 March 2013 - 08:24 PM, a spus:
Am uitat sa te intreb in mesajul anterior: ce in folosesti alb sau negru/maro? Eu am cumparat o pungutza de faina de in maro, dar cum scria mic si nu aveam ochelarii la mine si nici memoria nu ma avertizat, nu am vazut ca pe pachetel scria ca este ptr uz extern. Stiam ca doar semintele de in maro proaspat rasnite nu elibereaza toxina daca folosesti in jumatate de ora faina facuta, dar la magazin nu mi`a venit in capatana asta si am cumparat. O sa ma spal pe par cu ea ca imi este teama sa o folosesc. Am citit ca ptr uz intern semintele de in albe sunt bune. Eu folosesc asa semintele maro pe paine sau briose stiu ca nesparte ies cum intra dar cu faina asta mi`a fost teama sa o folosesc.
Te rog sa ma lamuresti, eu info le am dupa net si nu stiu exact realitatea exista variante si pro si contra.
Nu ştiam că sunt mai multe feluri de seminţe de in. Eu doar din astea am văzut peste tot, şi în punguţe, şi în pâinea de cumpărat.
Eu le macin atunci, pe loc, cât am nevoie. Nu am râşniţă, aşa că le toc cu mixerul băţ, amestecate cu apă.