Eu le-am facut iar vineri. Minunate!
Fursecuri fine cu nuci
Postat 26 March 2010 - 06:50 PM
Le-am prestat si eu 
Propun, pentru binele devoratorilor, sa fie dublate din start cantitatile pentru o portie

Propun, pentru binele devoratorilor, sa fie dublate din start cantitatile pentru o portie

Postat 29 November 2011 - 12:24 PM
Le-am facut iar, au iesit cam marisoare de data asta, dar nu-i nimic, au fost la fel de bune ca de obicei.
Tura asta m pus dulceata de smochine.

Aici cu raffaello
Tura asta m pus dulceata de smochine.

Aici cu raffaello

Postat 02 December 2011 - 06:14 PM
Tocmai le-am scos din cuptor, eu le-am facut cu dulceata de cirese , un pic s-au patat de la dulceata , cred ca data viitoare o sa fac cu visine scurse bine din compot.Poza ca naiba , e intuneric si nu le-am aranjat pe o farfurie macar, vi le arat de la racit .Mie mi-au iesit 20 de bucati din reteta , clar ca trebuie facuta portie dubla data viitoare.Multam fain , Laura.

Imagini atasate
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!
Postat 02 December 2011 - 06:27 PM
Ce frumoase-s, Koralino!
Eu am uitat sa le dau prin albus -l-am uitat in frigider- si nici nuca n-am avut. Le-am dat prin cateva alune zdrobite si niste pudra de migdale. data trecuta au iesit mai ochioase, dar de gustoase-s la fel!
Eu am uitat sa le dau prin albus -l-am uitat in frigider- si nici nuca n-am avut. Le-am dat prin cateva alune zdrobite si niste pudra de migdale. data trecuta au iesit mai ochioase, dar de gustoase-s la fel!

Postat 03 December 2011 - 04:13 AM
Nu pot sa zic de cat ca sunt f f f fine , gustoase si f aspectoase!!!
Multumesc mult de reteta.
Te pup dulce de tot!!
Multumesc mult de reteta.
Te pup dulce de tot!!

Postat 05 December 2011 - 01:24 PM
Facute astazi , imi pare rau ca nu am facut portie dubla . Cu arahide si visine din dulceata .

Postat 27 December 2011 - 07:37 PM
Le-am facut din nou si eu, e al treilea Craciun. Portie intreaga, invelite in migdale maruntite si umplute cu visine din dulceata si ornate cu ciocolata topita.
Foarte apreciate! Mai ales de nora mea!

Foarte apreciate! Mai ales de nora mea!