1 ceapa
1 catel de usturoi
2 rosii taiate marunt
busuioc
sare
1 cana naut fiert
1/2 cana dovleac butternut copt (sau fiert)
patrunjel
3-4 nuci grosier maruntite
Ceapa si usturoiul se calesc in 2 linguri de ulei. Se adauga si rosiile si se amesteca usor. Se lasa pe foc mediu 5 min dupa care se adauga busuiocul si sarea. Se omogenizeaza si se mai lasa pe foc 2-3 min. In final se adauga nautul si se amestecand totul bine. Se rastoarna in farfurie, se orneaza cu bucati de dovleac, nuci si patrunjel.
Pagina 1 din 1
Salata de naut cu dovleac butternut
#1
Postat 22 June 2011 - 09:44 PM
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#2
Postat 22 June 2011 - 09:59 PM
Faina de tot, as renunta la dovleac ca acu nu mai e si la nuci ca nu ma atrag
#3
Postat 22 June 2011 - 10:21 PM
poti sa pui migdale sau alune in loc de nuci.
iar dovleacul poti sa-l inlocuiesti cu cartof dulce.
mi-e mi-a placut combinatia naut cu dulceata dovleacului, iar nucile sunt pentru crontaneala.
de fapt am plecat de la o reteta pentru bebe al meu in care se pune naut, dovleac si rosii. Pentru noi am adaugat ceapa, usturoiul, nucile si patrunjelul si a iesit chiar fain.
iar dovleacul poti sa-l inlocuiesti cu cartof dulce.
mi-e mi-a placut combinatia naut cu dulceata dovleacului, iar nucile sunt pentru crontaneala.
de fapt am plecat de la o reteta pentru bebe al meu in care se pune naut, dovleac si rosii. Pentru noi am adaugat ceapa, usturoiul, nucile si patrunjelul si a iesit chiar fain.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#5
Postat 22 June 2011 - 10:44 PM
cu placere.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1