Forum Culinar: Tarta cu afine si ricotta - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta cu afine si ricotta

#21 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 13 January 2012 - 02:26 PM

Vezi postareaboni, la 13 January 2012 - 01:28 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 13 January 2012 - 11:48 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 13 January 2012 - 11:04 AM, a spus:

Se vede treaba ca am pierdut o groaza de retete vara asta.
Totul la superlativ, pozele sunt minunate, vesela, manutele alea doua, absolut tot!Si nu in ultimul rand reteta.
Brava Gabi :appl:!
Pe unde-am fost, de n-am vazut nica??? Ca si io sunt pe dinafara la multe topice. Nu le-am vazut pana acu'! :angryfire:

si acu' le rascoliti ca sa ne bage iar in boala pe toti? eeeeeeee! Imagine postata nu destul am suferit atunci?!?!? iar o iau de la capat? mai ales ca nici nu sunt fructe acum, iarna. of, of, mai, mai
Imagine postata

Permite-mi, te rog fromos, sa te contrazic: iegzista la oara asta afine bune de folosit la tarta! La mine-n congelator! :hug: Carate din padurile Bucovinei, asta-vara! :hug:

#22 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 13 January 2012 - 08:38 PM

Da chiar, pe unde mi-ati fost? Si Adriana zicea zilele trecute aici la fel.
Asta incepe sa semene cu fabula cu greierele si furnica, unii se plimba toata vara iar altii stau in bucatarie si muncesc.... =))
Gata, am decis, la vara plec si eu in vacanta, nu se mai poate. :)

#23 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,743
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 30 September 2012 - 04:42 PM

Am mai facut-o o dată și eram sigură că am postat-o pe forum. Ori am pus-o la alt subiect ori am visat :floare:

Acum sunt în perioada de struguri, așa că am făcut-o cu struguri. Și am adapat-o la nevoile mele, adică făina am înlocuit-o cu amestec de făină integrală și pudră de migdale, iar zahărul cu fructoză.

Din cauza migdalelor îmi pare puțin înecăcioasă, așa că o servesc cu smântână.
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-84-1349016080317.jpg

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi