Lizura, la 25 August 2011 - 01:20 AM, a spus:
Ce topic frumos! Ce gradina productiva ai Maya! Probabil ai si mult spatiu? Tu o ingrijesti?
Va invidiez fetelor, eu traiesc in tara betoanelor.
Liz, în gradina de acasa pun doar verdeturi într-o parte, sau mai bine zis într-un colt... mai salbatic asa. Nu e de aratat.
Dar o sa-l curat si rearanjez, asa ca poate vi-l arat la anul
În rest ceva gazon natural (adica cu papadie
), tuia, buxsi, flori si trei pomi. Un cires, un mar, si un visin.
În gradina din afara orasului am si un solar/sera. Nu profi, ci facuta de un constructor amator. Adica Dan the Builder, iar eu sînt asistenta lui personala, Maya. (Îi stiti pe Bob the Builder si Wendy?
)
Da, hai sa nu va mai ametesc, deci Dan e cel harnic. Eu ud si recoltez... asa, ce e mai usor
, în rest joc mahjong pe iphone sau ascult muzica în timp ce el elimina buruienile. Dupa ce se încalzeste si ajunge la bustul gol, nu mai joc mahjong, ci îl admir, ca mi-e drag
Nu am mult spatiu, dar destul cît sa scurmam olecuta prin pamînt. Am fost cam delasatori în ultima vreme, dar ne-am facut planuri pe anul viitor. Deci pazea, ca venim!
Vreau sa va spun ca, acum cît am fost plecati ne-a furat cineva dovleceii din gradina!!! Nu am cuvinte!
Totusi înainte de a pleca, am facut o supa buna si picanta cu bunatati din gradinuta noastra.
Aici reteta :
Supa picanta de dovlecei si orez