Forum Culinar: Concurs de vara pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de vara pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#101 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 05 August 2011 - 02:29 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 05 August 2011 - 01:44 PM, a spus:

Vezi postareaKikenHana, la 01 August 2011 - 02:15 PM, a spus:

Raspberry Swirl [/b](reconstituire dupa [b]Roule Chocolate Raspberry

Come on!
Asa glazura n-am mai vazut.
Se oglindesc literele de pe card in ea. ;)

Maestre, aici se posteaza toate comentariile, dincolo sunt doar retetele postate. Ti-am mutat aici postarea.
Dar te asteptam si dincolo, cu o reteta din alea nemaipomenite, din care gusta consoarta sau giuniorii.

#102 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 05 August 2011 - 05:13 PM

Vezi postareauptown girl, la 04 August 2011 - 08:32 PM, a spus:



Bianca, KHana, bine ati intrat in concurs ! Retetele voastre sint de toata admiratia ! :hello:




Multumiri Imagine postata, la fel si ale tale, mereu :hello:.

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 05 August 2011 - 01:44 PM, a spus:





Come on!
Asa glazura n-am mai vazut.
Se oglindesc literele de pe card in ea. :hello:



Ei, incerc si eu Imagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#103 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 August 2011 - 06:20 PM

Maneki, gyozele sunt foarte apetisante :hello:
eu as manca gyoza pana plesnesc, iar daca sunt cu creveti si mai bine.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#104 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 August 2011 - 07:45 PM

Maneki Neko si Monica, sunteti in concurs, m-ati dat gata cu retetele voastre "ciudate" :hello:

#105 Useril este offline   Maneki Neko 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 August 2011 - 10:04 PM

Vezi postareaaura, la 05 August 2011 - 06:20 PM, a spus:

Maneki, gyozele sunt foarte apetisante :)
eu as manca gyoza pana plesnesc, iar daca sunt cu creveti si mai bine.



Multumesc, Aura!
Ma bucur ca iti plac. Eu am mai facut dumplings umpluti cu diverse legume, dar astia cu creveti sunt minunati!

#106 Useril este offline   Maneki Neko 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 August 2011 - 10:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 August 2011 - 07:45 PM, a spus:

Maneki Neko si Monica, sunteti in concurs, m-ati dat gata cu retetele voastre "ciudate" :)


Multumim.
Da di ci-i "ciudata" reteta mea? :)
Stii ce buni sunt, pe cuvant! "Stie" japonezii ce "stie"!

#107 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 August 2011 - 10:10 PM

Iarta-ma, ciudata pentru mine :)

#108 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 06 August 2011 - 08:40 AM

Vezi postareaManeki Neko, la 05 August 2011 - 10:08 PM, a spus:


Multumim.
Da di ci-i "ciudata" reteta mea? :)
Stii ce buni sunt, pe cuvant! "Stie" japonezii ce "stie"!


Arata de milioane tascutele tale japoneze!Imagine postata


Monica, o reteta mai mult decat interesanta ai postat, dar eu nu cred ca as avea vreodata destul curaj sa o facImagine postata
Take a walk on the wild side...

artizan

#109 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 06 August 2011 - 11:03 AM

o sa-i fac si eu sotului gyozele tale, arata extraordinar... e mare amator :)

melci manca mamaie cand eram copil, ce mai radeam de ea...daca le arat fetelor mele poza se pun pe plans, ce plansete au tras ca a calcat ta'su un melc cu masina(n-a vazut ca e pe sosea cand a dat inapoi din garaj)...ce jale frate :)

#110 Useril este offline   Monica 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 06 August 2011 - 11:41 AM

Recunosc ca si eu am avut reticente sa mananc acum 4 ani cand am vazut pentru prima data melci gatiti, dar am gustat si mi-au placut, se aseamana la gust si consistenta cu pipotele. Si eu am ezitat sa gatesc melci, e prima data cand o fac, sotul meu a zis ca ii gateste el, ca imi era si mie mila de ei(din cauza asta nu gatesc nici raci, ca tb sa ii pui si pe ei de vii in apa clocotita), dar mi-am luat inima in dinti pentru concurs, ca doar nu era sa postez ceva preparat de sotul meu, ca el nu e utilizator :)
Au mers de minune cu o bere rece, si pentru ca au fost multi, cu cei care au ramas dupa ce am dat si la vecini(nici ei nu mai mancasera, dar au fost incantati, s-a nimerit ca aveau si musafiri, toata lumea a mancat), am scos melcii din cochilie si am facut o tocanita (cu ceapa, usturoi, rosii cubulete, condimente)si am mancat cu mamaliguta, foaarte buna a iesit.
Cine locuieste in Spania poate sa cumpere de la piata, se vand la kilogra, diferite soiuri si marimi.

#111 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 August 2011 - 01:06 PM

Roxana bafta si tie.Minunate, abia astept sa le fac si eu, dar cand ma intorc in It, ca am acces la creveti buni.

Monica, bafta!Eu melci de mare am mancat si gatit, ca-i ador.Dar de "gradina" nu m-am incumetat.I-as manca fara probleme, dar gatiti de altii.

#112 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 August 2011 - 11:13 PM

Flory, esti in concurs, bravissima, imi imaginez bunatate zabaionului cu limbile de pisica :D

#113 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 August 2011 - 11:16 PM

Flory,arata yummy desertul tau!Trebuie sa-l fac si eu!

Roxana îmi plce si reteta ta mult.Se pot înlocui animalutele cu altele? :D ...sau ar fi altceva atunci?

Monica,eu nu i-as putea pregati din mai multe motive.Nu numai din mila :D
Nu am voie sa ating nimic cu carapace...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#114 Useril este offline   FLORY 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 01-August 11
  • LocationItalia

Postat 07 August 2011 - 07:00 AM

Vezi postareaAdriana, la 06 August 2011 - 11:13 PM, a spus:

Flory, esti in concurs, bravissima, imi imaginez bunatate zabaionului cu limbile de pisica :D

Multumesc,asa e ,e una dintre cele mai bune creme pe care le-am mancat!

#115 Useril este offline   FLORY 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 01-August 11
  • LocationItalia

Postat 07 August 2011 - 07:01 AM

Vezi postareaMaya, la 06 August 2011 - 11:16 PM, a spus:

Flory,arata yummy desertul tau!Trebuie sa-l fac si eu!

Roxana îmi plce si reteta ta mult.Se pot înlocui animalutele cu altele? :D ...sau ar fi altceva atunci?

Monica,eu nu i-as putea pregati din mai multe motive.Nu numai din mila :D
Nu am voie sa ating nimic cu carapace...

Ms mult Maya,sper sa-ti placa!

#116 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 07 August 2011 - 08:27 AM

M-as bucura sincer sa fie asa de usor de (pre)gatit cotobelcul.
Am intrebat si eu pe alt forum acum 3 ani si raspunsul pe care l-am primit m-a demobilizat. Am scris atunci:

Citeaza

i speli pe dinti, i stergi la curulet, le dai humana hash(ish :thumleft: ), i cureti in urechi, le pui pompita in nas, i dai cu ulei Fissan, cu pudra Penatten, le pui pampers, le faci baitza, ultima impartashanie...

Sti ceva?
Mi-am amintit ca sunt... brahman si ca respect fiecare forma de viata oricat ar fi de neinsmenata.
Bad karma sa ucizi un melc dragals!

Si eu credam ca melcul e ... fast food!


Daca mai primesc si alte confirmari ca nu e chiar atat de groaznic, ma relansez si eu.

Nu judec reteta pusa in concurs.
Din contra.
Daca e atat de simplu ar merita sa castige!
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#117 Useril este offline   Monica 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 07 August 2011 - 10:13 AM

Este usor, garantez, numai sa aveti rabdare cu spalatul bucata cu bucata.E mai rapid decat daca am face urzici, sa zicem.
Iar gustul este pe masura efortului, din cei ce au gustat din reteta mea, toti au fost incantati.Si tocanita cu mamaliga a disparut imediat. Mai am o punguta mica in congelator, o sa postez cand o sa o prepar.

#118 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 August 2011 - 12:49 PM

Flory, bafta si tie.Ai facut o reteta care te scoate din incurcatura cand ai oaspeti si vrei sa-i impresionezi. :thumleft:

#119 Useril este offline   FLORY 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 01-August 11
  • LocationItalia

Postat 07 August 2011 - 01:20 PM

Vezi postareaEataly, la 07 August 2011 - 12:49 PM, a spus:

Flory, bafta si tie.Ai facut o reteta care te scoate din incurcatura cand ai oaspeti si vrei sa-i impresionezi. :thumleft:

Multumesc,sa fie! :(

#120 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 August 2011 - 01:56 PM

Vezi postareaMutti, la 02 August 2011 - 01:35 PM, a spus:

Bianca , o intrebare:

Ai scris in retzeta ca laptele se pune la fiert cu lamaia , nu se branzeste? Eu asa fac branzica de vaca , din cand in cand.


M-am uitat in carte.Cred ca se refera la coaja de la o lamaie rasa.

Bianca sper sa nu te superi ca am intervenit. :thumleft:

Arata acest topic


  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi