Forum Culinar: Concurs de vara pe Arta Culinara - Forum Culinar

Salt la continut

  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs de vara pe Arta Culinara regulament, discutii, intrebari...

#181 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 28 August 2011 - 06:34 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 August 2011 - 09:43 PM, a spus:

You go girl! Foarte frumos aperitiv, chiar vroiam sa raspund la intrebarea ta daca banuim la ce categorie participi :)


Multumesc, ai ghicit Lapo. Cin-cin! =))

#182 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 28 August 2011 - 06:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2011 - 11:07 PM, a spus:

E sublim, si mi-ai dat si o idee buna, am deja piinea, mai tre sa cumpar somonul. =))


Adriana, tortul asta este foarte dieteic. Daca nu iti place painea neagra de secara o poti inlocui cu una mai pufoasa.

#183 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 August 2011 - 09:48 PM

Mersi, am si integrala care sta sa expire cred ca o sa o folosesc pe ea.

Eu in schimb in seara asta am facut rulourile aurei de dovlecei, in umplutura am pus masline, parmigiano, rosii uscate in ulei si un amestec de pesmet pe care il facusem ieri cu usturoi, patrunjel si capere.
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-4-13145608818313.jpg

#184 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 August 2011 - 10:21 PM

Dexter, you're killing me, boy! Fantastic homarul ala, suuuuuuper!!! :D :D :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#185 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 August 2011 - 10:27 PM

Dexter, congratulations! Poftesc rau la homarul tau :) Great job!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#186 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 August 2011 - 10:39 PM

Vezi postareaDexter, la 29 August 2011 - 09:52 PM, a spus:

Cine se teme de Virginel Lobster, reţetă în trei acte şi epilog

Dexter, am inregistrat reteta ca "homar fiert" sper sa fie ok ca titlu.
Tare mi-ar place sa-l gust, eu n-am avut curajul sa fac o asemenea operatie pina acum.

#187 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 August 2011 - 11:14 PM

luaţi-vă-ţi ciocanele şi haideţi, că săptămîna asta e promoţie :)

#188 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 August 2011 - 12:48 PM

Vezi postareaDexter, la 29 August 2011 - 11:14 PM, a spus:

luaţi-vă-ţi ciocanele şi haideţi, că săptămîna asta e promoţie ;)


Eu, eu.Si daca vreti, le vin eu de hac.Da, sunt sadica.Ultimii creveti vii cumparati eu i-am ghilotinat cu foarfeca. :D
Bafta Dex! :mellow:

#189 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 August 2011 - 12:57 PM

Vezi postareaEataly, la 30 August 2011 - 12:48 PM, a spus:

Ultimii creveti vii cumparati eu i-am ghilotinat cu foarfeca. ;)
Bafta Dex! :mellow:

Atunci astept sa ma inviti la cina :D

#190 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 August 2011 - 01:28 PM

Dextere, abia astept s-ajung acasa sa vizionez si eu minunea, ca de la pcu' asta de la munca nu vazui decat prima poza. Vai steaua lui!
Da' cat cantareste un Virginel de-asta? E buna formula aia de calcul a timpului de fierbere? Acuma, intelege-ma, nu pot fi nepregatita ptr cand o fi sa fie!

#191 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 August 2011 - 02:45 PM

Vezi postareaEataly, la 30 August 2011 - 12:48 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 29 August 2011 - 11:14 PM, a spus:

luaţi-vă-ţi ciocanele şi haideţi, că săptămîna asta e promoţie :D


Eu, eu.Si daca vreti, le vin eu de hac.Da, sunt sadica.Ultimii creveti vii cumparati eu i-am ghilotinat cu foarfeca. ;)
Bafta Dex! :mellow:


si eu vin degraba! nu am ciocanel ori alt instument special pt homari, pot veni cu o foarfeca normala, sau ma uit si ling carapacea ca pisica?

Eataly nu ti-a fost frica sa pui mana pe umblatoare? ;)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#192 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 30 August 2011 - 03:37 PM

eataly, ăştia's parşivi rău şi te privesc în ochi :mellow:

moatzo, lobsterii se vând pe mărimi, începând cu o juma de kil (ăştia se cheamă chicks), large (1-1.5 kg) jumbo (2-3 kg) şi pînă la "king of the tank" care poate avea şi 5 kg.
eu de obicei cumpăr chicks, ăia din poze sunt în jur de juma de kil fiecare.
formula functionează, de câte ori am aplicat-o au ieşit foarte bine. de exemplu, dacă ai 3 fructe de juma de kil fiecare, timpul total este 8 + 3 + 3 = în jur de 14 minute

daniella, mai bine adu spărgătoru' de nuci sau cu bătătoru de carne, că cleştii şi coada nu-s uşor de spart :D

#193 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 August 2011 - 03:52 PM

viu cu spargatorul :mellow: , pune sa cante si aria ... ca ma ai de musteriu!
bafta la concurs!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#194 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 30 August 2011 - 03:52 PM

Maneki Neko, m-a tentat foarte tare reteta ta de Gyoza si am decis sa o incerc si eu cu singura deosebire ca de data asta am folosit carne tocata de porc, ceapa verde si usturoi uscat pentru ca la noi nu se prea gaseste usturoi verde din pacate. Au iesit excelenti asa ca promit sa-i incerc si cu shrimpi. :mellow:


Imagine atasata: monthly_08_2011/post-701-13147123572798.jpg

#195 Useril este offline   Maneki Neko 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 August 2011 - 07:37 PM

'La-Chef-A' , cat de frumosi sunt! Si n-am nicio indoiala ca sunt si foarte buni! Felicitari pentru fotografii si iti multumesc ca ai incercat reteta =))

#196 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 August 2011 - 07:59 PM

Da, arata, mortal. Maneki, mi-au facut rau de tot cu ochiul, cred ca o sa ii fac si eu in varianta ta, cu creveti.

Maneki, Chefa si Dexter, de la mine aveti premiul intai!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#197 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 August 2011 - 09:54 PM

La Chef A atat aperitivul cat si Gyoza lui Maneki Neko in ambele variante arata fooooarte apetisant!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#198 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 31 August 2011 - 10:27 PM

Wow Dexter, cat mai salivez dupa homarul tau...:violent6:
Take a walk on the wild side...

artizan

#199 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 August 2011 - 11:26 PM

ChefA, l-am facut, cu piine integrala, nu l-am decorat ca nu era de concurs, a mincat tot poporul cu placere (Marco a dat deoparte doar castravetii) si va fi si pachetelul lui Stefano pentru 2 zile :)
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-4-13148259646224.jpg

#200 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 31 August 2011 - 11:29 PM

Vezi postareaAdriana, la 31 August 2011 - 11:26 PM, a spus:

ChefA, l-am facut, cu piine integrala, nu l-am decorat ca nu era de concurs, a mincat tot poporul cu placere (Marco a dat deoparte doar castravetii) si va fi si pachetelul lui Stefano pentru 2 zile :)


Sa va fie de bine Adriana, ma bucur ca v-a placut. Marco zici ca e Andrei al meu, tot ce e verde sa fie pentru mami si tati doar.

Arata acest topic


  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi