Risotto, fel de fel de feluri
#222
Postat 14 May 2013 - 03:28 PM
Tare multe idei si gustoase ai, tot zic sa vin si eu cu o poza, dar nu-mi iese, mereu se ataca bolul.
Merci pentru poze
#223
Postat 14 May 2013 - 05:34 PM
Pai la tine nu e regula "Nu se atinge farfuria pina cind Adriana nu face poza"? Ca mi-am instruit si prietenii cind suntem la restaurant prima grija e sa-mi treaca farfuria ca sa le fac poza Si le fac mereu pe fuga, si din cauza asta nu sunt frumoase ca ale altor fete.
#224
Postat 14 May 2013 - 05:39 PM
Merci de raspuns
Am supa deseori congelata, insa tu ai dreptate se acopera gustul unor ingrediente.
Uitasem sa-ti scriu ca pozele nu par pe fuga, sunt frumoase.
#226
Postat 24 May 2013 - 11:07 PM
Risotto creveti si dovlecei la gratar:
Foarte bun! Cu piper rosu deasupra , arata foarte bine.
#228
Postat 14 October 2013 - 05:50 PM
Am prajit orezul in putin ulei, adaugat dovleceii taiati fin cu mandolina, supa si lasat la fiert. Separat am prajit in tigaie crevetii cu putin vermut si i-am adaugat la risotto in momentul mantecarii impreuna cu un unt micut aromat cu usturoi si ierburi aromate
#229
Postat 15 December 2013 - 04:03 AM
"condimentul"
produsul finit
#230
Postat 15 December 2013 - 11:00 PM
Eu azi risotto cu dovleac, ceapa verde si wurster
#231
Postat 21 December 2013 - 06:15 PM
Cu sos de rosii facut in casa asta vara, adaugat apa fierbinte si concentrat de carne facut in Thermomix, a iesit foarte bine pentru ca orezul e de calitate excelenta si sosul de rosii era bun tare
#234
Postat 07 September 2014 - 10:15 PM
Azi un risotto mai de iarna dar aveam o bucata de varza de citeva saptamini in frigider asa ca i-am alaturat un cirnat afumat francez si a iesit un risotto de o bunatate unica
Risotto con verza e salsiccia affumicata
#235
Postat 07 October 2014 - 07:58 PM
o combinatie mai ciudata dar care de fapt e unmplutura unor paste
dovleacul folosit pentru mine avea gust de castane si cum zilele astea o venit toamna si aici cre ca urmatorul va fi dovleac si castane
#236
Postat 26 October 2014 - 01:57 PM
Azi cu fructe de mare
#237
Postat 26 October 2014 - 11:31 PM
#238
Postat 09 November 2014 - 07:59 PM
Am inceput prin a praji intr-un strop de ulei un praz si cite un pumn de orez de caciula, deglasat cu vin alb sec, adaugat dovleacul copt in cuptor, supa de legume, curcuma, sare si terminat de fiert. La sfirsit stins focul si amestecat cu parmigiano ras si Roquefort bucatele
#239
Postat 11 November 2014 - 03:32 AM
animalurile
in timpul procesului de fabricație
in farfurie