Forum Culinar: Risotto, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 18 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Risotto, fel de fel de feluri

#281 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 June 2017 - 02:53 PM

Risotto muschi tiganesc si dovlecel
Imagine atasata: monthly_06_2017/post-4-14971855957998.jpg

#282 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 July 2017 - 07:17 PM

Risotto cu anghinare
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-14996206310925.jpg

#283 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 September 2017 - 02:41 PM

Risotto polpo e peperoni
(caracatita si ardei) imi place foarte mult combinatia
Imagine atasata: monthly_09_2017/post-4-15044420687584.jpg
si din zilele trecute
cu ciuperci portobello
Imagine atasata: monthly_09_2017/post-4-150444247215.jpg

#284 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 September 2017 - 08:41 PM

Am promis (sau amenințat) cîndva că fac un risotto cu căpșuni, a fost vara asta, vi-l prezint acum :hungry:

Imagine atasata: monthly_09_2017/post-233-15044640153927.jpg

Părere? Nu e vreo minune :D Interesant, totuși.

#285 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 September 2017 - 08:19 PM

am mai auzit, dar nu m-a interesat asa tare ca mi s-a parut cam extravagant ptr gusturile mele.
da' acuma parca am o revelatie, e un desert de fapt?

edit: ce-i deasupra: parmezam si reductie de balsamic sau cocos si toping de ciocolata?

#286 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 04 September 2017 - 08:32 PM

E total sărat, numai căpșunile se simt un pic acrișoare, nu dulce. Deasupra e reducție de balsamic și o brînză Praid care mie îmi place tare mult, chiar dacă în original rețeta are parmezan.

#287 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 September 2017 - 09:17 PM

Desi am incercat combinatii ciudate asta nu prea ma atrage. Posibil si sa-l fi incercat o data pe la inceputurile mele, dar nu mi-a ramas nici o amintire de nici un fel, mi se pare ca Laura din Italia il facea (pentru cei batrini asa ca mine care si-o amintesc) :hungry:

#288 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 04 September 2017 - 09:53 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 September 2017 - 09:17 PM, a spus:

Desi am incercat combinatii ciudate asta nu prea ma atrage. Posibil si sa-l fi incercat o data pe la inceputurile mele, dar nu mi-a ramas nici o amintire de nici un fel, mi se pare ca Laura din Italia il facea (pentru cei batrini asa ca mine care si-o amintesc) :hungry:


Nici pe mine :D L-am făcut de curiozitate, are ceva inedit, recunosc, dar nu e ceva ce aș mai face. Poate doar dacă te naști acolo și crești cu el să nu mai poți de drag și poftă, dar nu e cazul meu :pupic:

#289 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 06 September 2017 - 12:41 PM

Vezi postareaCarmella, la 04 September 2017 - 09:53 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 04 September 2017 - 09:17 PM, a spus:

Desi am incercat combinatii ciudate asta nu prea ma atrage. Posibil si sa-l fi incercat o data pe la inceputurile mele, dar nu mi-a ramas nici o amintire de nici un fel, mi se pare ca Laura din Italia il facea (pentru cei batrini asa ca mine care si-o amintesc) :hungry:


Nici pe mine :D L-am făcut de curiozitate, are ceva inedit, recunosc, dar nu e ceva ce aș mai face. Poate doar dacă te naști acolo și crești cu el să nu mai poți de drag și poftă, dar nu e cazul meu :pupic:


a, bon, deci intuiam corect.
Carmella, cum se cheama branza aia si producatorul? merci!

#290 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 06 September 2017 - 11:02 PM

Vezi postareamoatza, la 06 September 2017 - 12:41 PM, a spus:

a, bon, deci intuiam corect.
Carmella, cum se cheama branza aia si producatorul? merci!


Hochland, brînză Praid. E de 2 feluri, eu am pus ”alintată cu vin”. Sînt excelente!

#291 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 07 September 2017 - 07:14 AM

Vezi postareaCarmella, la 06 September 2017 - 11:02 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 06 September 2017 - 12:41 PM, a spus:

a, bon, deci intuiam corect.
Carmella, cum se cheama branza aia si producatorul? merci!


Hochland, brînză Praid. E de 2 feluri, eu am pus ”alintată cu vin”. Sînt excelente!


ia sa vedem! merci!

#292 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 October 2017 - 05:09 PM

Ieri imi povestea coafeza de un ristorant la care a fost si care i-a placut, m-am uitat pe siteul lor si am vazut o poza, de la care am plecat si am facut orezul de azi :)
Riso venere con polpo, zucchine, menta e pancetta croccante
adica orezul negru l-am fiert de ieri pentru ca aveam niste supa, l-am fiert cit sa fie foarte al dente, apoi azi am aruncat in tigaie caracatita taiata bucati congelata si 2 dovlecei taiati feliute cu mandolina, am pus nitica apa calda si orezul si amestecat pina ce era totul perfect, am stins focul, adaugat menta si servit cu sunculita asta pe care in cuptor am prajit-o
Imagine atasata: monthly_10_2017/post-4-15080801581979.jpg

#293 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2017 - 10:51 AM

Risotto zucca e prosciutto crudo
Imagine atasata: monthly_11_2017/post-4-15109950689526.jpg

#294 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 December 2017 - 10:45 AM

Cum ar veni tot risotto cu salsiccia di Bra doar ca am cumparat-o in forma de hamburger si i-am taiat cuburele dar compozitia e la fel
Imagine atasata: monthly_12_2017/post-4-15123771534087.jpg

#295 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 January 2018 - 08:55 PM

Risotto cu salsiccia di Bra si fenel
Imagine atasata: monthly_01_2018/post-4-15158697443183.jpg

#296 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 January 2018 - 07:09 PM

Risotto cu o sunca romaneasca, ceva cu bunicu, nu mai tin minte daca sunca bunicului se numea plus mazare
Imagine atasata: monthly_01_2018/post-4-15166409355394.jpg

#297 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2018 - 01:52 AM

Risotto cu dovleac, ciuperci si cirnat
Imagine atasata: monthly_01_2018/post-4-15170971356472.jpg

#298 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 January 2018 - 02:04 AM

mi-ai făcut poftă Imagine postata cred că fac și eu cu praz și ciuperci king oyster

#299 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2018 - 11:13 AM

:occasion14: hai
initial trebuia sa fie doar ciuperci si cirnat dar nu-mi mai incapea in minestrone o bucata de dovleac si am pus-o in risotto
de fapt am calit putin in tigaie condimentul (cirnat, dovleac si ciuperci care erau codite de la niste pleurotas care semanau cu portobello si o punguta mica de champignon)
am inceput apoi normal risotto-ul si dupa ce s-a evaporat vinul am adaugat condimentul

#300 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 February 2018 - 02:15 AM

Risotto cu ardei si cirnat di Bra
Imagine atasata: monthly_02_2018/post-4-15183081421547.jpg

Arata acest topic


  • 18 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi