Risotto, fel de fel de feluri
#283
Postat 03 September 2017 - 02:41 PM
(caracatita si ardei) imi place foarte mult combinatia
si din zilele trecute
cu ciuperci portobello
#284
Postat 03 September 2017 - 08:41 PM
Părere? Nu e vreo minune Interesant, totuși.
#285
Postat 04 September 2017 - 08:19 PM
da' acuma parca am o revelatie, e un desert de fapt?
edit: ce-i deasupra: parmezam si reductie de balsamic sau cocos si toping de ciocolata?
#286
Postat 04 September 2017 - 08:32 PM
#287
Postat 04 September 2017 - 09:17 PM
#288
Postat 04 September 2017 - 09:53 PM
Adriana, la 04 September 2017 - 09:17 PM, a spus:
Nici pe mine L-am făcut de curiozitate, are ceva inedit, recunosc, dar nu e ceva ce aș mai face. Poate doar dacă te naști acolo și crești cu el să nu mai poți de drag și poftă, dar nu e cazul meu
#289
Postat 06 September 2017 - 12:41 PM
Carmella, la 04 September 2017 - 09:53 PM, a spus:
Adriana, la 04 September 2017 - 09:17 PM, a spus:
Nici pe mine L-am făcut de curiozitate, are ceva inedit, recunosc, dar nu e ceva ce aș mai face. Poate doar dacă te naști acolo și crești cu el să nu mai poți de drag și poftă, dar nu e cazul meu
a, bon, deci intuiam corect.
Carmella, cum se cheama branza aia si producatorul? merci!
#292
Postat 15 October 2017 - 05:09 PM
Riso venere con polpo, zucchine, menta e pancetta croccante
adica orezul negru l-am fiert de ieri pentru ca aveam niste supa, l-am fiert cit sa fie foarte al dente, apoi azi am aruncat in tigaie caracatita taiata bucati congelata si 2 dovlecei taiati feliute cu mandolina, am pus nitica apa calda si orezul si amestecat pina ce era totul perfect, am stins focul, adaugat menta si servit cu sunculita asta pe care in cuptor am prajit-o
#294
Postat 04 December 2017 - 10:45 AM
#296
Postat 22 January 2018 - 07:09 PM
#298
Postat 28 January 2018 - 02:04 AM
#299
Postat 28 January 2018 - 11:13 AM
initial trebuia sa fie doar ciuperci si cirnat dar nu-mi mai incapea in minestrone o bucata de dovleac si am pus-o in risotto
de fapt am calit putin in tigaie condimentul (cirnat, dovleac si ciuperci care erau codite de la niste pleurotas care semanau cu portobello si o punguta mica de champignon)
am inceput apoi normal risotto-ul si dupa ce s-a evaporat vinul am adaugat condimentul