si, da, fara a generaliza, ai dreptate cu neitalianul: chiar aseara am avut o discutie cu o cunostinta, care, culmea, traieste in Italia de cativa ani, care spunea ca "fierb pastele 5 minute in plus (daca pe pachet sunt 10 min le fierb 15), ca sa nu se mai simta faina din ele la dinte, ca asta inseamna al dente".
![:hello:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/hello.gif)
Aici sistemul meu digestiv 100% il intelege pe italian de ce procedeaza asa. Pana sa fac cunostinta cu metoda nu mancam paste fainoase nici 1 data la 3 ani.
Da, Asa-i orezul negru e alta treaba..., l am pomenit pt ca eu de multe ori il fac tot dupa metoda rizotto.
Si, ca o incununare a serii, a mancat Bea un castron plin de orez negru cu spanac si hribI si m-a pus sa i promit ca ii fac iar in we, exact la fel, doar un pic mai putin pepperoncino
![:105:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/105.gif)