Forum Culinar: Risotto, fel de fel de feluri - Forum Culinar

Salt la continut

  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Risotto, fel de fel de feluri

#61 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 May 2010 - 07:57 PM

Superb, cum deschidem o sticla de Barolo il incerc si eu.

#62 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 05 May 2010 - 08:41 PM

Pilafo-Orezotto,cu creveti.

Ca a fost fara parmezan si fara supa de pui.
Doar cu zeama de portocala si creveti.
Dar a fost delicios si trebuie sa ma credeti pe cuvant.

Am luat orez colosal de la Scotti.
Nu am termen de comparatie,asa ca scuzati,pardon.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-48-127308480496.jpg
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#63 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 May 2010 - 11:54 PM

Colosal adica e bun, esti multumita de el?

Io azi am "maritat" niste brinza de burduf care s-a invechit de citeva saptamini bune de cind sta in frigider, cu un mar :notworthy:
Adica am taiat cubulete mici brinza si marul si cind risotto-ul era gata l-am "mantecat" numai cu brinza si marul.
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-127396043167.jpg

#64 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 16 May 2010 - 07:18 AM

Vezi postareaAdriana, la 15 May 2010 - 11:54 PM, a spus:

Adica am taiat cubulete mici brinza si marul si cind risotto-ul era gata l-am "mantecat" numai cu brinza si marul.


...si ti-a iesit impecabil!
In veci n-o sa-mi stea risotto asa in farfurie.
Imi trebuie o forma sau ce?! :notworthy:
...oricum o sa curga cand scot forma. Cu ce-i dai consistenta? Cu unt sau branza?

#65 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 May 2010 - 04:25 PM

O sa-ti iasa daca cumperi un orez bun si daca respecti pasii de baza.
Daca e de consistenta justa sta in forma, se numeste coppa pasta, asta e patrata dar gasesti de toate felurile, dupa ce il asezi in ea trebuie sa-l lasi 2 minute ca sa se stabilizeze si apoi o scoti, dar poti la fel de bine sa il pui intr-un castronel udat cu apa ca sa nu se prinda.
Consistenta de obicei i-o dau cu unt pe care il pun dupa ce am stis focul si parmigiano, dar depinde citeodata si de ingredientele care au fost puse in el, daca se potrivesc sau nu cu parmigiano. De exemplu in cazul asta, am pus brinza de burduf si marul dupa ce am stins focul si a fost suficient, amestecind brinza s-a topit si l-a "legat" :scratch:

#66 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 19 May 2010 - 01:42 PM

Risotto alla marinara cu multe frunze verzi de usturoi. rosii si la final cat mi-a mai ramas din busuiocul proaspat.
.
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-168-127426933705.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#67 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 May 2010 - 07:09 PM

Azi la prinz, mazare proaspata fiarta la abur, kaiser afumat romanesc plus orez si un pic de curcuma pentru culoare, piper proaspat macinat :occasion14:
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-127454815153.jpg

#68 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 May 2010 - 08:41 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 May 2010 - 07:09 PM, a spus:

Azi la prinz, mazare proaspata fiarta la abur, kaiser afumat romanesc plus orez si un pic de curcuma pentru culoare, piper proaspat macinat :occasion14:




Arata ca de pe revista :biggrin: !
Minunat!

#69 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 May 2010 - 09:45 PM

Vezi postareaany_annette, la 22 May 2010 - 08:41 PM, a spus:

Arata ca de pe revista :biggrin: !
Minunat!

Mersi, stai pe aproape ca postez in curind o chestie pe care probabil o cunosti. :occasion14:

#70 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 May 2010 - 10:02 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 May 2010 - 09:45 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 22 May 2010 - 08:41 PM, a spus:

Arata ca de pe revista :biggrin: !
Minunat!

Mersi, stai pe aproape ca postez in curind o chestie pe care probabil o cunosti. :occasion14:



Astept cu nerabdare :hungry: !

#71 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 May 2010 - 10:14 PM

Pus, aici la Bucatariile lumii.

#72 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 May 2010 - 10:11 PM

Vineri la prinz am calit in putin ulei orezul si ceapa, am inceput sa vars supa de la fiertul oaselor lui Puffy :rolleyes: si am adaugat 3 ardei de la Lidl, ros verde si galben, spre sfirsit un pic de curcuma ca imi place colorat, foarte bun.
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-127533671085.jpg

#73 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 June 2010 - 07:11 PM

Risotto con piselli e prosciutto cotto = Risotto cu mazare si prosciutto cotto
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-4-127644909163.jpg

#74 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 14 June 2010 - 08:12 AM

eu am in program risotto cu roast pumpkin, cred ca tu l-ai postat adriana sau ma insel?
oricum, l-am mai facut mai demult si e tare bun
ii trag si o poza cand il fac mai pe seara

#75 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2010 - 11:04 AM

adica cu dovleac copt?
eu il fac cu dovleac iarna dar pornind cu dovleacul cuburele crud

#76 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 14 June 2010 - 11:09 AM

taie-l cubulete cat de mici vrei si coace-l. e super rezultatul.
credeam ca de la tine am reteta, nu mai stiu de unde e dar e demential.
pui dovleacul cand e gata risotto sa-l servesti si il amesteci incet sa nu se faca piure. noua ne-a placut tare

#77 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 June 2010 - 11:16 AM

fain, incerc da' cind o fi iarna la noi :tongue3:

#78 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 June 2010 - 11:35 PM

Risotto speck, zucchine e zafferano = Risotto cu speck, dovlecei si sofran
Imagine atasata: monthly_06_2010/post-4-1277674544.jpg

#79 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 July 2010 - 10:03 PM

Risotto peperoni e zucchine=Risotto cu ardei si dovlecei
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-127887856138.jpg

#80 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 September 2010 - 10:12 PM

Risotto al pomodoro = Risotto cu rosii
Acelasi procedeu dintotdeauna, dupa ce am adaugat prima data supa am pus si 3 rosii taiate bucatele dupa ce le-am scos pielita si semintele.
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-4-128501352409.jpg

Arata acest topic


  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul
0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi