rym a spus:
Georgy-Anna a spus:
Si eu, si eu! O pestisoara nascuta pe 3 a 3-a la ora 3 p.m.

....si ziua ta norocoasa este tot pe 3.
bine ai venit.
nu cred in zodii,dar daca asta imi este soarta nu am incotr-o..asta e!!
eu am 4 fete si din care 3 sunt in zodia pestilor..primele doua sunt nascute in aceasi zi 7.3. doar 2 ore diferenta. dar nu exista nici o asemanare intre ele..nici una...asta ce vrea sa insemne? ca ne luam si dupa ascendent?
Sincer, nici eu nu cred prea tare in zodii sau alte kestii paranormale, dar cu timpul am observat unele trasaturi de caracter asemenatoare la persoane din aceleasi zodii, ceea ce m-a pus putin pe ganduri... La fel cum majoritatea legendelor au si cate un sambure (cat de mic) de adevar, probabil ca si zodiacul asta se bazeaza pe ceva real... Cat despre ascendent, am citit (sau auzit, nu mai stiu sigur) pe undeva ca e la fel de important ca si zodia in sine.
Nu am o zi norocoasa, dar nici zi cu ghinion (adica nu stau cu frica in san cand este marti 13, nici gand).
Totusi, consider cifra 3 ca fiind cifra mea norocoasa - de ex. la examenele orale tot timpul luam al treilea biletel si de fiecare data se intampla sa imi pice ceea ce stiam mai bine; odata, din graba, am tras primul biletel si unul dintre subiecte nu l-am stiut. Coincidenta sau noroc?
Probabil ca adevarul e undeva la mijloc...