Geany a spus:
Ce zice zoazorel la mine so potrivit chiar m-am regasit,voi????(da chestia ca suntem gunoiu''zodiilor chiar nu mio' picat bine'' )glumesc normal
Mi-am calculat(gratuit ascendentul pe google si zice ca's in balanta',hmmm''balantele's fff calculate ca sa nu zic zgircite.io'sff f. caalcuulata ii criza de'' deci mere siasta'')
BINE V-AM GASIT MERCI DE PRIMIRE
Gunoiul zodiacului?!?!?!??!!? Uni' ai citit asta?
Noi suntem picioarele omului - labele picioarelor- universal si punctul de sprijin al intregului univers. Fara noi se pierde centrul gravitational la lumii. Nu e de mirare ca apasa atata pe noi. Nu stiu cat sa cred in "zodiacul" asta de zi cu zi, nici macar nu il ascult, insa stiu pe propria-mi piele ca psihicul si intelectul imi sunt influentate de conjunstura astrelor ceresti si sa nu mai spun ce legatura teribila e intre mine si fazele lunii, iar cand e luna plina, stati in casa si departe de mine
Einstein, Chopin, G. Washington, Jerry Lewis, Eliade sunt doar cativa dintre cei nascuti sub semnul pestilor. Apele mele sunt la fel de un albastru intunecat si adanci ca ale lui Neptun, acolo imi place mie. Nu imi place unde e rau de munte si apa mica si sa inot contra curentului.
Ma atrage enorm orice e intunecat, ocult, interzis :laughing7: Gata, deja am spus prea multe despre mine. Ascendent in capricorn ceea ce combate toate "necalitatile" specifice pestilor cum ca ar fi nehotarati, visatori yata-yata. Eu am stiut mereu care e prada mea si in secunda doi m-am dus si am vanat-o .
Milena ai pus punctul pe i. Da, lenjerie intima, sexy, budoare cu perdele grele, arome orientale, valuri pe fata, ciorapi plasa etc etc etc. La asta te referi