Cas de carne ( Fleischkäse) :
Ideea mi-a venit de la retzeta pe care mi-a dat-o Dan@ pe celalapt forum , cas de carne din porc...Am incercat fara grasime si cu carne de vita si a iesit:
Avem nevoie de : ( nu dau cantitatzi ca eu am pus la ochi)
- carne de vita
- sare
- lapte rece
- putzin ulei
Carnea se toaca ( nu luatzi carnea gata tocata ca e plina de grasime) , se pune intr-un vas inalt cu ceva sare ( putzina , ca doar e pt copii mici
) , lapte rece si cu mixerul vertical se face o crema. Se adauga si putzin ulei . ( eu am pus de rapitza)´
Consistentza sa fie ca a unei creme de unt.
Se da la cuptor intr-un vas antiaderent sau in care am pus hartie de copt.
La cuptor se va strange si se va deforma. Dar cand e rece , se va putea taia bine felii. Eu le tai subtziri ca cele de salam si se tzine bine.