Lapona Enigel, la 07 January 2013 - 04:41 PM, a spus:
aura, la 07 January 2013 - 04:21 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 07 January 2013 - 01:51 PM, a spus:
aura, la 07 January 2013 - 12:12 AM, a spus:
Pai internistul care are specializare si pe homeopatie si acupunctura a spus ca judecand dupa cat de subtire imi e limba si culoarea ochilor, as avea un nivel foarte scazut de vitalitate. M-a pus sa raspund la un carnat de intrebari. Apoi mi-a luat sange pentru analize si mi-a dat o esenta Nux Vomica pentru stomac si ficat. Tratamentele nu sunt doar sub forma de bilute ci si lichide, pulberi etc. Sunt curioasa sa vad ce imi mai spune. Tipul e italian si vorbeste foarte incalcit germana, mai mult deduc din gesturi ce vrea sa imi spuna
Eu sunt un mare sustinator am homeopatiei. La mine tot ce am luat (si am luat doar bilutze) au avut efect din prima zi. Dl Aura a fost insa la un homeopat care ii dadea lichide, defapt bilutze diluate, Tratamentele lui erau foarte slabe si, bineinteles, nu aveau nici un efect. Am apelat si eu la el cand eram insarcinata si aveam o sinuzita rebela. Nimic.
Ce vreau sa spun e ca poate ar fi mai bine sa vezi si alti homeopati.
Ca si Daniela, cred ca dieta e foarte importanta. Daca nu poti renunta la dulciuri, poate acum e cazul sa incepi sa-ti educi corpul Nu uita, psihicul si fizicul sunt foarte legate. Daca incepi sa-ti educi spiritul, organismul va raspunde si el favorabil.
You got it! Dieta - in acceptul englezesc al cuvantului, adica ce mancam noi, painea noastra a de toate zilele- este vitala!
Cine a fost in anii trecuti in barca fundamentalistelor si a Lolelor, stie ca s-au scris pagini, fluvii si efluvii despre asta. Am fost, sunt si raman o inflacarata a autoeducarii spiritului si corpului. Cred ca o sa ma apuc sa recitesc topicele acelea din "antichitate" ca muuulte se mai spun acolo.
Scuze, nu am vrut sa repet ce deja se stie. Am vrut doar sa sterg praful din unele colturi ale memoriei