Tehnici si ustensile(sau inlocuitori)-pt decorat torturi
Postat 18 January 2011 - 07:29 PM
Daca nu recunoasteti produsul...sunt acele suporturi pt pahare, vase fierbinti!
Natasha...bordurile alea-s sunt super!
Postat 18 January 2011 - 08:17 PM
Gabrenia multumesc. Eu prefer sa mi le fac eu ca sa mai salvez niste bani, asta desigur daca pot si decat sa ii dau pe decupatoare prefer sa ii dau pe coloranti( ca aia nu pot sa mii fac eu)
Maine tre sa imi fac decupatoare pentru iris, o sa fac poze.
Anca_B decupatoarele le iau ca si contur pe hartie, api tai bucata te metal si le tot modelez pana o sa arata ca cel d epe hartie.
Petalele de gelatina sunt foarte frumoase(parerea mea) si arata bine pe torturi.
Postat 18 January 2011 - 11:46 PM
anasia, la 18 January 2011 - 09:21 AM, a spus:
anca, uite masinuta (de pe kuharka)
anasia iti sunt profund recunoscatoare!Daca ai stii cu cata groaza ma gandeam la tortu' asta,dar caum sunt mult mai incurajata!Multumesc mult,si sper sa te pot ajuta si eu la randu-mi candva!
gabrenia, la 18 January 2011 - 09:46 AM, a spus:
Gabrenia eu am facut modelul pe pdz si direct pe tort dar si pe masa;il prefer pe masa pt. ca e mai exact ,dar atunci pasta trebuie sa fie mai grosutza,ca sa nu se rupa.
Irenke, la 18 January 2011 - 08:17 PM, a spus:
Gabrenia multumesc. Eu prefer sa mi le fac eu ca sa mai salvez niste bani, asta desigur daca pot si decat sa ii dau pe decupatoare prefer sa ii dau pe coloranti( ca aia nu pot sa mii fac eu)
Maine tre sa imi fac decupatoare pentru iris, o sa fac poze.
Anca_B decupatoarele le iau ca si contur pe hartie, api tai bucata te metal si le tot modelez pana o sa arata ca cel d epe hartie.
Petalele de gelatina sunt foarte frumoase(parerea mea) si arata bine pe torturi.
Irenke nu contenesti sa ne uimesti cu ce scoti din "joben-ul" tau!Esti deosebita!Citeam ca lucrezi si te inspiri mult,noaptea!dar cand mai dormi?Multumim pt. tot ceea ce faci.
Postat 19 January 2011 - 01:21 PM
Anca_B, la 18 January 2011 - 11:46 PM, a spus:
Multumesc frumos. Da, eu foarte mult ma documentez noaptea, ma documentez in general de pe siteuri straine, si chiar mi-am facut prietni acolo, iar la ei atunci e inca ziua si pe la ora aia sunt liberi, asa ca ma acomodez dupa programul lor cat de cat, asta ca sa pot sa cer niste sfaturi sau idei in legatura cu nedumeririle pe care le am.
Mai dorm si eu de pe la 2,3 incolo.
Postat 19 January 2011 - 04:08 PM
gabrenia, la 18 January 2011 - 09:46 AM, a spus:
Eu aplic gratarul pe pasta dupa ce imbrac tortul . Unde nu a iesit cum am vrut eu , ca daca mai apasam pe gratar imi taia pasta , am facut cu un liniar mic , pentru a accentua modelul de diamant . O sa fac o poza la gratarul meu , sa vedeti ca sunt mai multe feluri .
Fetelor , modele de-astea cum a pus natasha , se gasesc la magazinele care au tapet , si chestii de zugravit , de fapt sunt din polistiren si se folosesc ca si plinta , intre tavan si perete .
Anca , succes cu Fulgerul !
Irenke , multumim de poze .
Postat 19 January 2011 - 07:17 PM
Postat 20 January 2011 - 09:53 AM
Cum pasta nu am avut facuta, iar urmatorul tort trebuie sa-l fac abia prin februarie, RI iar mi-a fost lene sa fac, am ales o foaie de hartie si Nuttela ca sa va arat.
Aici e sablonul care teoretic ar trebui pus pe tort, iai peste dat cu RI ori direct cu colorant pudra. Ma intreb oare ar merge cu spay-urile de la Wilton?
Mie mi-a placut ce a iesit, mai ramane problema sabloanelor, pentru ca daca oricat m-as chinui nu ies modele perfecte.
Scuzati faptul ca modelele sunt mai murdare, dar imediat s-a imbibat hartia cu grasimea din nutela.
Aceasta postare a fost editata de punticu: 20 January 2011 - 09:56 AM
Postat 20 January 2011 - 05:04 PM
Cand am timp, incerc si eu metoda ta, si vin si-ti spun daca merge si cu spray-ul Wilton, nu vad de ce nu ar merge.
Postat 20 January 2011 - 10:25 PM
Nu mai trebuie decat sa le lipesc la imbinare, sa le degresez si sa le usuc bine si sunt gata de folosire :
Postat 21 January 2011 - 12:56 PM
Postat 21 January 2011 - 01:24 PM
elena_antony, la 21 January 2011 - 11:31 AM, a spus:
Eh, nu e chiar perfect dar se poate lucra cu ele foarte bine. Multumesc frumos!!!
Postat 21 January 2011 - 01:29 PM
yoyo, la 21 January 2011 - 12:56 PM, a spus:
Fasia e defapt o bucatica taiata din bucata mare de tabla. Dar poti sa o cumperi de la magazinul cu produse metalurgice.Si o sa mai ai nevoie si de un cleste care sa taie acea tabla Care are grosimea de 1 mm.E foarte usor de lucrat cu ea.
Postat 21 January 2011 - 01:55 PM
Trebuie sa caut si eu tabla, pana acum mi-am facut ceva "decupatoare" din doze de bere sau suc, dar nu sunt rezistente si isi pierd repede forma.
Postat 23 January 2011 - 08:04 PM
Da iubita de unde le cumperi ? De la ce fel de magazin ? Astea cu gresie si faianta sau .....?
[/quote]
la mine gasesc acolo unde se vind vopsele de tot felu
Fetelor va multumesc la toate pt ce a-ti postat
Postat 23 January 2011 - 08:05 PM
Da iubita de unde le cumperi ? De la ce fel de magazin ? Astea cu gresie si faianta sau .....?
[/quote]
la mine gasesc acolo unde se vind vopsele de tot felu
Fetelor va multumesc la toate pt ce a-ti postat
Postat 23 January 2011 - 10:44 PM
Postat 25 January 2011 - 12:55 PM
Am incercat si eu si iese destul de bine.
Se ia o bucata de pasta de modelat (eu am avut pasta de lapte praf si plastelina de nutela - sa nu radeti, da?) si se introduce intr-o seringa (eu am avut de Nurofen de la David).
Apoi asa se introduce 10-20 secunde la microunde. Uite ce a iesit:
Sper ca am fost de folos macar pe viitor!
Postat 25 January 2011 - 01:03 PM
punticu, la 25 January 2011 - 12:55 PM, a spus:
Am incercat si eu si iese destul de bine.
Se ia o bucata de pasta de modelat (eu am avut pasta de lapte praf si plastelina de nutela - sa nu radeti, da?) si se introduce intr-o seringa (eu am avut de Nurofen de la David).
Apoi asa se introduce 10-20 secunde la microunde. Uite ce a iesit:
Sper ca am fost de folos macar pe viitor!
Oau...serios?asa o iesit?si ai mai putut sa lucrezi cu snuruletzele?abia astept sa incerc si eu?
Apropo:ce inseamna "plastelina de Nutela?" ce ghidusii ai mai facut?