Forum Culinar: Tehnici si ustensile(sau inlocuitori)-pt decorat torturi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tehnici si ustensile(sau inlocuitori)-pt decorat torturi

#121 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 25 January 2011 - 03:54 PM

Punticu asa am facut si eu, pb e ca dupa ce am incalzit pasta la micro s am aplicat-o pe tort, ea devine casanta. :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#122 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 25 January 2011 - 04:51 PM

Vezi postareagloxinia, la 25 January 2011 - 03:54 PM, a spus:

Punticu asa am facut si eu, pb e ca dupa ce am incalzit pasta la micro s am aplicat-o pe tort, ea devine casanta. :floare:

Si mie la fel si mie la fel ! :-*

#123 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 25 January 2011 - 05:58 PM

Vrabiuta, Gloxi nu stiam ca devine casant ca nu am incercat sa-l pun pe tort.

#124 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 25 January 2011 - 10:30 PM

Sa inteleg ca dupa ce le-ai insirat pe masa ale tale erau maleabile?
Ca ale mele in 2 min indiferent ca le-am pus pe tort sau pe langa erau beton.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#125 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 25 January 2011 - 10:58 PM

Vezi postareagloxinia, la 25 January 2011 - 10:30 PM, a spus:

Sa inteleg ca dupa ce le-ai insirat pe masa ale tale erau maleabile?
Ca ale mele in 2 min indiferent ca le-am pus pe tort sau pe langa erau beton.

M-ai bagat in ceata cu maleabilitatea. Nu s-au facut ca si betonul,s-au intarit dar se putea manevra cu ele - indrepta de exenplu. Eu am tras fasii drepte pe masa si apoi m-am gandit sa le aranjez sa incapa in poza si sa nu se vada dezastrul din jur. Se si vede ca am incercat sa scriu cu cea alba arta culinara, dar mi-am dat seama ca e prea tare si nu se lasa indoita dupa placut meu. :hungry: Sa stii ca prima data am incercat cu pdz si mi-a iesit cam beton, dar m-am gandit ca poate am distrus gelatina (nu stiu) si de aia si-a pierdut elasticitatea. Apoi am incercat cu o bucata de pasta de lapte praf si mai aveam o bucata de ... nici nu stiu cum sa-i spun... un experiment nereusit (nutela+miere+pdz) care mi s-a parut cat de cat ok.

#126 Useril este offline   natasha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 28 January 2011 - 04:31 PM

daniela asta e ustensila (o gasesti la produse pt patiserie)
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-230-12962250757287.jpg
anasia asa arata praful meu , este cumparat nu amestec si nu botez cu nimic doar trebuie aplicat cind se zvinta pasta bine alfel lasa urme
nu stiu nici de la ce producator este ca nu are nici o eticheta nimic, iar firma de unde cumpar le reambaleaza la diferite gramaje
pot doar sa spun ca ma tin muuult timp
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-230-12962250320802.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-230-12962250554091.jpg

#127 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 28 January 2011 - 04:36 PM

Vezi postareagloxinia, la 25 January 2011 - 03:54 PM, a spus:

Punticu asa am facut si eu, pb e ca dupa ce am incalzit pasta la micro s am aplicat-o pe tort, ea devine casanta. :angryfire:


Si eu am incercat cu pdz si cand s-a uscat s-a rupt.Singura solute ar fi sa o putem pune direct pe tort.

#128 Useril este offline   dia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 11-November 10
  • LocationCluj-Napoca

Postat 28 January 2011 - 04:39 PM

Vezi postareanatasha, la 28 January 2011 - 04:31 PM, a spus:

daniela asta e ustensila (o gasesti la produse pt patiserie)

anasia asa arata praful meu , este cumparat nu amestec si nu botez cu nimic doar trebuie aplicat cind se zvinta pasta bine alfel lasa urme
nu stiu nici de la ce producator este ca nu are nici o eticheta nimic, iar firma de unde cumpar le reambaleaza la diferite gramaje
pot doar sa spun ca ma tin muuult timp


Super prafurile cu sclipici, mi-ar place si mie sa le am ,arata f. bine pe tort.

#129 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 28 January 2011 - 05:50 PM

natasha, multumesc...credeam ca este facut, "praful de zane" al marianei, de asta te intrebam daca l-ai amestecat cu culoare; mie mi-a iesit sclipiciul de zane, dar nu stiu daca se poate amesteca cu alcool, ca cele cumparate;

#130 Useril este offline   Irenke 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 22-December 10

Postat 28 January 2011 - 06:10 PM

Vezi postareaanasia, la 28 January 2011 - 05:50 PM, a spus:

natasha, multumesc...credeam ca este facut, "praful de zane" al marianei, de asta te intrebam daca l-ai amestecat cu culoare; mie mi-a iesit sclipiciul de zane, dar nu stiu daca se poate amesteca cu alcool, ca cele cumparate;

Nu se poate amesteca, pentru ca se topeste.

natasha de unde ti le cumperi? se poate face si comanda. Mar interesa daca zici ca e sub diferite gramaje
"Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra." -Eleonor Roosevelt

#131 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 28 January 2011 - 06:56 PM

Irenke, multumesc, nu stiam ca n-am incercat; banuies ca cele cumparate n-au nicio problema;

#132 Useril este offline   elena_est 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 18-December 10

Postat 28 January 2011 - 11:16 PM

Natasha, in ce magazine, magazin ai gasit-o?

Vezi postareanatasha, la 28 January 2011 - 04:31 PM, a spus:

daniela asta e ustensila (o gasesti la produse pt patiserie)


Mama de
Imagine postata

#133 Useril este offline   dana3262 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 29 January 2011 - 09:10 AM

Vezi postareaelena_est, la 28 January 2011 - 11:16 PM, a spus:

Natasha, in ce magazine, magazin ai gasit-o?



poti cumpara de aici
Rola pentru decorat aluat

Aceasta postare a fost editata de dana3262: 29 January 2011 - 09:13 AM

dana

#134 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 29 January 2011 - 02:12 PM

natasha- noroc ca ai pus poza cu scula :occasion14: o am si euuuuu :biggrin: si ma bombaneam singura ca am dat banii degeaba pe ea ca nu-i buna de nik :rolleyes: cum sa o folosesc? tre` sa incerc! ce blonda suuuunt :)

#135 Useril este offline   Crisu' 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 29 January 2011 - 02:52 PM

Vezi postareanatasha, la 09 March 2010 - 03:24 AM, a spus:

staminele se umezesc si se dau prin cacao sau zahar colorat
apoi se face un buchetel asa
Atasament 22.jpg
incepem si adaugam petalele
una lata una ingusta
Atasament 23.jpg
Atasament 24.jpg
Atasament 25.jpg
cam asta este
Atasament 26.jpg
Atasament 27.jpg


Natasha, superbi crinii tai, abia astept sa incerc si eu! :occasion14:

#136 Useril este offline   natasha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 30 January 2011 - 12:03 AM

anasia mai tirziu am inteles ca tu vorbeai de praful,Marianei
l-am facut si eu da fara suparare nu se poate compara cu pearl dust,nu poti obtine nici pe departe acelasi efect
fetelor am inteles ca in RO gasiti la LB, si asa cum am spus merita investit in el pentru ca tine mult
dana multumesc
daniela pai vezi daca nu ma ascultati? nu am zis eu frumos sa faceti poze la toate sculele (bine nu chiar la toate :rolleyes: )din dotare si sa le prezentati frumos aici? :violent1:
crisu te asteptam cu poze, succes

#137 Useril este offline   Daniela 69 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 31 January 2011 - 04:37 PM

[quote name='natasha' date='28 January 2011 - 04:31 PM' timestamp='1296225103' post='74486']
daniela asta e ustensila (o gasesti la produse pt patiserie)
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-230-12962250757287.jpg
Si la ce ai folosit-o? Ca am si eu dar nu prea stiu sa o folosesc!

#138 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 31 January 2011 - 06:15 PM

eu am si folosit-o =)) vezi pe tortul meu de botez , pe care l-am pus azi la tehnici

#139 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 01 February 2011 - 10:15 PM

natasha, ai dreptate; am duster si de la willton, dar nu-mi place ca nu se prea observa (pe aceeasi culoare); am vazut la tine si la gloxi, argintiul iese foarte frumos in evidenta, ori nu stiu eu cum sa le aplic;

#140 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 03 February 2011 - 09:21 PM

Pt. Fulger am folosit pozele astea.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2011/post-181-1296760887491.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2011/post-181-12967609008696.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2011/post-181-12967609483253.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2011/post-181-12967609665451.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 03 February 2011 - 09:22 PM


Arata acest topic


  • 17 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi