Tehnici si ustensile(sau inlocuitori)-pt decorat torturi
#181
Postat 15 July 2011 - 08:09 AM
#183
Postat 15 July 2011 - 08:22 PM
monatibi, la 14 July 2011 - 11:43 PM, a spus:
Am si eu o masinuta la fel. Uite ce am facut eu.
Poti folosi si instructiunile din pachet adica sa ornezi cu crema sau frisca ca in pozele atasate.De taiat il tai in doua pui creama pe care doresti si apoi decorezi nu e greu bafta.Si sa ne arati pozele.
Imagini atasate
#184
Postat 30 July 2011 - 04:47 PM
se fac snururi de diferite culori cind vrei dungulite
sau pur si simplu bucati de pasta colorata se pun una linga alta pentru pete
dac vrei sa predomine o anume culoare se pune mai putina pasta colorata
dungi:
le mai poti amesteca si asa si nu mai ies dungile drepte ,deci apesi si iar rulezi poti repeta de citeva ori sau numai o singura data
sa predomine o culoare:
Imagini atasate
#185
Postat 31 July 2011 - 07:14 PM
#186
Postat 01 August 2011 - 07:01 PM
Poti taia 1,2, sau mai multe fasii deodata.
Aceste ustensile sunt bune pt finisatul tortului sau pt ciocolata.
#187
Postat 01 August 2011 - 09:11 PM
Marina cat au costat si de undee?
si
#188
Postat 02 August 2011 - 09:50 AM
Eu fac asa:2 portii de pasta din cioco si o portie de mmf ,le amestec la facut inainte de a pune zaharul ,in general renunt la gumtragatan este destul de elastic de la mmf.Culoare folosesc gel de la wilton
#189
Postat 02 August 2011 - 09:52 AM
Sunt chioara inca de somn
si
#190
Postat 02 August 2011 - 03:23 PM
200g cioco alba(orice fel )
15g glicerina(eu am de de la farmacie)
3lingurite gumtragatan(se poate si fara)
10g gelatina
45ml apa
80g miere
30g palmin(pun margarina cred ca merge si ulei de palmier)
500g zahar pudra
Ciocolata se taie se amesteca cu margarina si se pune pe baie de abur.Cind sa topit se adauga gelatina hidratata si topita ,mierea.Se mai lasa citeva minute apoi se ia de pe abur si se adauga glicerina.Faci si o portie de mmf
100g marsmallow
200g zahar pudra
1 1/2linguri unt
le pui toate la micro pina se moaie bine,apoi mesteci sa se dizolve si amesteci cu compozitia de cioco
Zaharul il amesteci cu gumtragatan(daca pui),nu uita sa adaugi si cele 200g de la mmf.
Eu fac 2portii de cioco si una de mmf,intels amu?
Acu tre sa fug ca am piine cu masline la cuptor sa nu se arda,si ce miroaseeeeeeeeeeeeee
#193
Postat 02 August 2011 - 09:29 PM
dani_ela, la 02 August 2011 - 09:00 PM, a spus:
...m-am gandit ca multe dintre voi le au, dar am vazut ca sunt fete ce au cerut si daca tot le aveam...
Pune si tu daca ai ceva in plus!
#194
Postat 02 August 2011 - 09:37 PM
#195
Postat 02 August 2011 - 09:44 PM
gloxinia, la 01 August 2011 - 09:11 PM, a spus:
Marina cat au costat si de undee?
Primele sunt la 8 ron, iar celelalte la 5 ron bucata si le-am luat de la un magazin de pe langa
spitalu Grigore Alexandrescu nu stiu strada dar ma uit si iti spun adresa completa.Te pupic.
#196
Postat 03 August 2011 - 08:29 AM
#198
Postat 05 August 2011 - 08:42 PM
#199
Postat 06 August 2011 - 05:05 PM
MINI07, la 05 August 2011 - 08:42 PM, a spus:
Da sunt ok de la Art & Hooby din Bucurestiimi cumpar si eu diverse ustensile sunt foarte bune dar sunt si din silicon .La Art & Hooby sunt toate la 24 ron.
La complexart sunt mai ieftine.
astea sunt din silicon
satea din plastic sunt bune le-am incercat
Eu le iau de la Art & Hooby din Bucuresti unde au acelasi produse.
Altele tot de la acest magazin si sunt multe ,multe.