Antipasto calabrese
#21
Postat 24 October 2011 - 10:44 AM
La la tine borcanasul e mic.Il pui in frigider si-l consumi.
Eu vreau sa mai fac o tura, cu un supliment de anchoa, pentru ai mei ca-s mari amatori.
#22
Postat 25 October 2011 - 09:46 PM
#23
Postat 25 October 2011 - 10:58 PM
Dexter, la 23 October 2011 - 09:52 PM, a spus:
... am ajuns cam tirziu, da' e bine de stiut pe viitor !
pe ala micu' il pui la sterilizat intr-o cratita cu apa clocotita si-l lasi sa fiarba 5', iar garnitura de cauciuc o scufunzi de asemeni citeva secunde in aceeasi apa. scurgi borcanul de apa, il umpli cu antipastu' in asa fel incit sa ramina cit mai putin aer intr-insul si-l inchizi etans. ca sa-l poti pastra un timp mai indelungat - de ordinul lunilor, va trebui sa-l sigilezi cu parafina. da' deja citesc ca l-ai facut cadoi, asa ca ultimul sfat nu-l urma !
la borcanul mare da repede atacul pina nu ti-o iau inainte mucegaiurile, ca ai lasat prea mult aer intr-insul, chit ca l-ai intors cu susu'n jos !!!
#24
Postat 25 October 2011 - 11:07 PM
#26
Postat 26 October 2011 - 12:08 AM
#30
Postat 05 December 2011 - 02:04 PM
Eu stiam ca e bun .
Socru-meu a mancat si cateii de usturoi (eu am pus si cateii de usturoi in borcane).
Un borcan a plecat la mama in Ro, dar ea inca nu l-a desfacut.
Merci din nou !
#31
Postat 05 December 2011 - 03:46 PM
any_annette, la 05 December 2011 - 02:04 PM, a spus:
Eu stiam ca e bun .
Socru-meu a mancat si cateii de usturoi (eu am pus si cateii de usturoi in borcane).
Un borcan a plecat la mama in Ro, dar ea inca nu l-a desfacut.
Merci din nou !
Ma bucur!
Si eu am trimis lui mama.Nici ea nu l-a deschis inca.Speram sa le placa si lor.Ai mei sunt inebuniti dupa anchoa, asa ca...
#32
Postat 05 December 2011 - 07:16 PM
#34
Postat 21 February 2012 - 04:50 PM
#35
Postat 21 February 2012 - 06:44 PM
brava de trei ori şi să ne mai dai reţete de la antonella
#36
Postat 21 February 2012 - 07:28 PM
Ioana, la 21 February 2012 - 04:50 PM, a spus:
Interesant Ioana cu sardine.Ca-s mai carnoase.
Dexter, la 21 February 2012 - 06:44 PM, a spus:
brava de trei ori şi să ne mai dai reţete de la antonella
Dex, am avut emotii.Ma bucur m-a promovat italianul.
Cat despre Antonella, daca stau bine si ma gandesc pe forum sunt 3 retete de la ea: galustile din ricotta in sos de rosii, antipastul asta si anghinarea umpluta(imbottita) in suc de rosii.Toate delicioase.
#37
Postat 28 February 2012 - 02:56 PM
#38
Postat 15 September 2012 - 08:04 AM
pe aia iuti i-am curatat de cotor
i-am oparit 2 minute in apa cu otet sa-ti mai piarda din iutiala
i-am adaugat mai spre sfarsit.
Am dublat cantitatea de patrunjel si anchoa.
va inchipuiti ce nebunie mi-a iesit?
#39
Postat 18 September 2012 - 09:53 AM
#40
Postat 30 September 2012 - 10:07 AM
mi-a placut, multumesc pentru reteta!