Forum Culinar: Antipasto calabrese - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Antipasto calabrese

#41 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 October 2013 - 11:30 PM

Vezi postareaDexter, la 05 December 2011 - 07:16 PM, a spus:

am refăcut antipastu cu ardei capia in loc de gogoşari, plus că de data asta am şi sterilizat borcanele şi înainte şi după ce le-am umplut, ceea ce vă urez şi dumneavoastră, mai puţin pe alea cu ghiare şi gumă care după ce au fost intromise total în apă fiartă, nu s-au mai calificat la proba cu capu'n jos


tocmai ce-mi incrucisai cărările cu antipastu din 2011 care nu'ș cum a scăpat neconsumat. antipastu, nu 2011. poate din cauza proximității cu sticlăraia vinicolă? ce voiam sa vă spun e că e la fel de bun ca acu' doi ani.

#42 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 17 October 2013 - 11:38 AM

Mi-am facut si eu o tura(vro' 12 borcanele mici). ;)
Si as mai face o tura, cat mai gasesc ardei.

#43 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 22 October 2013 - 10:38 PM

Am facut in weekend reteta.
Lili, ce marime are paharul tau cu care masori uleiul, otetul?
Eu am pus 1 cup ulei si 1 cup otet, deci 250ml, dar am senzatia ca otetul a fost cam mult, asa ca am mai adaugat putin zahar.
E super buna si merge la fix cu paste sau cu cartofi natur!
Mersi!

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-120-1382474263364.jpg

#44 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 25 October 2013 - 02:15 PM

Am facut si eu o tura pe anul asta,19 borcanase.

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-162-13827032531478.jpg

#45 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 October 2013 - 05:39 PM

Vezi postarearalesu, la 22 October 2013 - 10:38 PM, a spus:

Am facut in weekend reteta.
Lili, ce marime are paharul tau cu care masori uleiul, otetul?



Cred ca-i ala de 200.Daca l-ai gustat cald, sigur gustul e mai acccentuat.
Dar ma bucur ca ai remediat cu zahar.
Fiind o reteta de la o prietena, nici ea nu a fost precisa.Mi-a zis "cam un pahar".
Si prin fierbere s-a mai evaporat "taria" otetului.
Important este rezultatul final. :lol:

ps:
vad ca ai folosit si borcanasele de anchoas.Bine ai facut!

Vezi postarea9Ramy9, la 25 October 2013 - 02:15 PM, a spus:

Am facut si eu o tura pe anul asta,19 borcanase.




Holly Molly, 1 la zero pentru tine.Eu n-am facut atatea! :lol:

#46 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 25 October 2013 - 06:16 PM

Vezi postareaEataly, la 25 October 2013 - 05:39 PM, a spus:

Vezi postarearalesu, la 22 October 2013 - 10:38 PM, a spus:

Am facut in weekend reteta.
Lili, ce marime are paharul tau cu care masori uleiul, otetul?



Cred ca-i ala de 200.Daca l-ai gustat cald, sigur gustul e mai acccentuat.
Dar ma bucur ca ai remediat cu zahar.
Fiind o reteta de la o prietena, nici ea nu a fost precisa.Mi-a zis "cam un pahar".
Si prin fierbere s-a mai evaporat "taria" otetului.
Important este rezultatul final. :lol:

ps:
vad ca ai folosit si borcanasele de anchoas.Bine ai facut!


Mersi pt raspuns. Mi s-a parut mie ca e cam mult 250ml otet.
Mi-a ramas putina cantitate si nu stiam in ce sa le pun si mi-a venit ideea sa folosesc borcanasele de ansoa :lol:
Nu am gustat-o rece, am mancat atunci calda si in weekend mai desfac un borcan sa fac cu cartofi.
Mersi mult pt reteta!

ps: urmatoarea pe lista e reteta de chiftelute din ricotta de la Antonella =))

#47 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 October 2013 - 10:17 AM

Tot am zis ca-l fac...si ia am facut de proba dintr-un ardei jumate, doua cutiute de thon mici ( italienesti :lol: ) si anchois ....poza din tigaie...a iesit un borcanas si un borcanel...nu ma chinui sa le sterilizez, ca am musafiri diseara si maine la pranz asa ca....

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2013/post-16-13827754613981.jpg


#48 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 October 2013 - 12:09 PM

Vezi postarearalesu, la 25 October 2013 - 06:16 PM, a spus:


Nu am gustat-o rece, am mancat atunci calda si in weekend mai desfac un borcan sa fac cu cartofi.
Mersi mult pt reteta!

ps: urmatoarea pe lista e reteta de chiftelute din ricotta de la Antonella :lol:


Brava, fa-le ca-s bune!



Vezi postareastella, la 26 October 2013 - 10:17 AM, a spus:

Tot am zis ca-l fac...si ia am facut de proba dintr-un ardei jumate, doua cutiute de thon mici ( italienesti :lol: ) si anchois ....poza din tigaie...a iesit un borcanas si un borcanel...nu ma chinui sa le sterilizez, ca am musafiri diseara si maine la pranz asa ca....


Exact asta era si ideea Stella, de facut si "de pe o zi pe alta".
Acu ardei se gasesc tot anu', dar astia "de sezon" ii gasim doar acum.

#49 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 October 2013 - 11:48 PM

Lilly, oare 2-3 capere n-or sta *bine* acolo??
s-au terminat borcanelele...maine fac alta portie :-*

#50 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 October 2013 - 12:29 PM

Ba eu cred ca da, Stella!
:thumleft:

#51 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 February 2014 - 03:02 PM

Am desfacut un borcan si l-am amestecat cu orz fiert si fasole "la borcan":

Imagine atasata: monthly_02_2014/post-9-13915189437127.jpg

#52 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 September 2016 - 01:35 PM

Dau startul la conserve!

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14744577092294.jpg

#53 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,259
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 September 2016 - 02:01 PM

Bravo, eu le-am terminat :thumleft:

#54 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 September 2016 - 04:06 PM

De mancat sau de facut? :thumleft:

#55 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,259
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 September 2016 - 07:34 PM

De facut, de mincat nu vai de mine, as risca sa mor de foame ca greierul :thumleft:

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi