Varsator - Zodiac distractiv
Zile de nastere
Acest semn infloreste la intalnirile sociale care ii permit sa-si stimuleze mintea ingenioasa si simtul sau traznit al umorului. Asa ca de ziua lui iesiti toti in oras. Cum Varsatorul apreciaza un soc bine facut, organizeaza-i o petrecere surpriza. Aduna o gasca mare si pune-l in centrul ei.
Eu de multe ori prefer singura.
Cadoul perfect?
Un gest caritabil facut in numele lui.
Acest semn de Aer este vizionarul zodiacului si are o afinitate pentru progres, tehnologie, si orice este radical. Deasemenea iubesc sa invete, deci carti despre viitorul lor proiect sau despre ceva ce-l intereseaza il pot bucura.Cheia cumpararii Varsatorului un cadou este noutatea. Incearca lectii de scufundari, de yoga.
Alte idei de cadouri: muzica, sosete, un stilou, lumanari, carti SF, haine neobijnuite, bilete la un film avant-garde, un telefon mobil.
Sa nu-mi faceti cadou lectii de yoga ca ma supar, scufundari da.Si lumanari.
Ce-si doreste cand sufla in lumanari?
Sa fie acceptat pentru geniul lui excentric.
Si daca nu sunt acceptata , mai bine!
Ce cafea prefera?
Un ceai natural de zmeura este o alternativa racoritoare pentru cafea. Depaseste limitele societatii moderne dovedind cafeina inutila.
Gresit! Eu daca nu-mi beau cele 3 espresso nu carburez!
Calatoriile
Cei nascuti sub acest semn sunt mai mult decat diferiti, doritori sa mearga oriunde, oricand, cu oricine pentru orice motiv. Daca motivul calatoriei ii va hrani constiinta sociala, cu atat mai bine, pentru ca Varsatorul este un bun filantrop si foarte interesat in ajutorul celor mai putin norocosi.
Salvarea planetei e o idee buna pentru acesta asa ca sa nu te mire daca-l vei gasi in padurea tropicala din Brazilia sau in salbaticia din Borneo. Turismul ecologic a fost creat pentru Varsator! Acesta este sociabil, isi face repede prieteni cu care este dornic sa impartaseasca parerile despre lume.
Amanuntele marunte sunt cu ceea ce un Varsator nu vrea sa aiba de-aface asa ca mai bine lasa orarul trenurilor de-o parte. Ca semn de aer, tanjeste dupa stimularea mentala deci au nevoie de experiente multe si variate in timp ce calatoresc. Vizionari cum sunt, noua tehnologie ii fascineaza asa ca e posibil ca in bagajul lor sa se gaseasca unu sau doua dispozitive utile.
Deci :da!
Ce replica de agatat foloseste?
Esti fierbinte! Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale!
Aici , no comment! :shock:
De ce nu doarme noaptea?
Este dependent de chat-ul pe internet si asta il tine treaz pana seara tarziu.
Doi ani de zile n-am dormit cu copila, acu recuperez!