Varsatoare si varsatori, sa ne prezentam lumii!
Postat 09 October 2010 - 10:00 PM
Postat 09 October 2010 - 10:19 PM
Eu mi-s pestoaica(fosta sirena actuala balenuta ),f. vorbareata si pretenoasa',dar zgarcita rau(mi s-o fi tragand din ascendentul in balanta)...
Postat 09 October 2010 - 10:20 PM
Postat 21 January 2011 - 10:55 PM
LA MULTI ANI!!
Sa traiti, dragi conzodiaci, sa fiti sanatosi, bucurosi si fericiti!
Va felicit pe toti odata, sa nu ratez pe vreunul!
Se anunta un an bun!
In 2011 Saturn este instalat in zona relatiilor. Saturn este o planeta importanta pentru ca va guverneaza zodia, alaturi de Uranus. Pozitia ei in acest an este importanta, pentru ca indica felul in care va simtiti sau spre ce va orientati in 2011, fiind plasata in zona relatiilor dar si in zona comunicarii elevate. Este de asteptat ca in legaturile voastre sa doriti sa va manifestati cu mai multa demnitate, cu mai multa corectitudine si chiar in virtutea unor adevaruri universale. Nici macar adevarul personal nu este interesant in acest an, cat adevarul absolut sau un principiu pe care vreti sa-l respectati in legaturile pe care le aveti. Este o respiratie buna aceasta, mai ales ca in 2009 ati avut ingamfatul Jupiter in zodie si v-ati semetit un pic prea mult, poate ca ati pus prea mult accent pe persoana voastra, poate de aici plangeri si reprosuri la adresa omului de langa voi, ca nu v-a creat conditii sa va dezvoltati si sa evoluati. In tot cazul, Saturn garanteaza faptul ca in legaturile personale va pastrati in termenii rezonabilitatii, ca urmariti sa fiti corecti cu toate persoanele de care sunteti legati afectiv.
Imagini atasate
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 24 January 2011 - 08:38 AM
ia sa vedem , care esti primul aniversat? heloooouuu !! la raport ! zice-ti ce faceti voi special de ziua voastra ; sau ce fac cei de langa voi de ziua voastra (nu ca as face eu ceva , dar vreau sa ma oftic citindu-va pe voi )
Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 24 January 2011 - 08:39 AM
Postat 29 January 2011 - 07:07 PM
zoazorel, la 09 October 2010 - 01:16 PM, a spus:
Gradul riscului de a face accident:
Varsatorul este un candidat la cresterea pretului la asigurare din cauza stilului de a conduce. Varsatorii au plasati pe locul 2, dupa Balanta in raiting-ul riscului de a face accident, si au fost recunoscuti ca cei mai indisciplicati soferi – ei deseori incalca regulile de circulatie. Niste conducatori mai putin buni, Varsatorii de obicei “calca” (la propriu si la figurat) mijloacele de transport mai mici. Cel mai des acest lucru se intampla atunci cand ei se muta pe o alta banda si la intersectii. Au pe constiinta, in total, 9,9% din accidente rutiere.
Stilul de a conduce:
Stilul Varsaorului de a conduce este unul econom. El nu va accelera niciodata fara motiv, doar asta duce la consumul mai mare de benzina.
Recomandari pentru cel, care “sta langa” sofer:
Gasiti-va o ocupatie, ca timpul sa treaca mai repede. Cel mai bine ar fi sa va luati un ziar.
Automobil: – i se va potrivi un mijloc de transport mai rapid, dar in acest caz poate fi ceva mai simplu, de exemplu, amicul pe doua roti – motorul. Ati putea chiar sa va faceti biker. Varsatorul de asemenea prefera masini cu accesorii exotice: cu baterii solare de exemplu. Asa ca, daca nu va convine motorul, puteti simti vantul si intr-un cabriolet ‘Lamborghini’ sau in automobilul supersonic ‘Subaru Impreza Turbo’
Sursa acestui articol, ca si a tuturor celor publicate aici este site-ul Urania : www.horoscopurania.ro
Postat 29 January 2011 - 08:23 PM
dani_ela, la 24 January 2011 - 08:38 AM, a spus:
ia sa vedem , care esti primul aniversat? heloooouuu !! la raport ! zice-ti ce faceti voi special de ziua voastra ; sau ce fac cei de langa voi de ziua voastra (nu ca as face eu ceva , dar vreau sa ma oftic citindu-va pe voi )
Deci, inca odata, LA MULTI ANI!!!
Tuturor varsatorilor!
Postat 04 February 2011 - 04:03 PM
zoazorel, la 29 January 2011 - 08:23 PM, a spus:
Tuturor varsatorilor!
Multumim
La Multi ani tuturor Varsatorilor.
Traiasca Varsatorii, cea mai "nebuna" zodie.
Si o melodie pentru Varsatori
http://www.trilulilu.../7a343e78f834ca
''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin
Postat 06 February 2011 - 05:32 PM
Postat 07 February 2011 - 08:42 AM
Postat 15 March 2011 - 07:46 PM
Postat 19 March 2011 - 10:47 AM
Sa traiti, si tu si fata ta! Tu, parca, erai pe 1 februarie, nu? Si fata?
Postat 22 January 2012 - 12:35 PM
A-nceput "Zodia nebuna", a noastra, a Varsatorilor!
Deci, la multi ani tuturor varsaretilor.Din timp, ca nu cumva, din viteza, sa ratez pe careva!
Sa traim, sa fim sanatosi, veseli, luptatori si optimisti, asa cum suntem caracterizati!
Postat 25 January 2013 - 09:29 PM
A-nceput zodia noastra!De vreo 3 zile! Nimeni?
Hai sa traim, ca trebuim!
Sanatate maxima si noroc exagerat!
Postat 25 January 2013 - 09:46 PM
zoazorel, la 25 January 2013 - 09:29 PM, a spus:
A-nceput zodia noastra!De vreo 3 zile! Nimeni?
Hai sa traim, ca trebuim!
Sanatate maxima si noroc exagerat!
Multumimmmm!!! Asa, asa, sa traim cu sanatate maxima si noroc exagerat!!
''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin