Varsatoare si varsatori, sa ne prezentam lumii!
Postat 12 December 2009 - 05:51 PM
Avem simtul umorului, suntem ospitalieri? Hai sa dovedim!
Deja stiu cativa "artaculinari" aici care chiar au ce arata!
Hai, copii, adunarea!
Diamond, Eataly, nrares, dani-ella, Floare albastra, etc.
Aici sunteti toti bine veniti!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 12 December 2009 - 10:35 PM
Hello world!Eu si moaca mea!
Postat 12 December 2009 - 10:44 PM
Postat 12 December 2009 - 10:57 PM
Iete si io strambandu-ma la pozar!
Postat 12 December 2009 - 11:17 PM
Postat 13 December 2009 - 09:31 AM
Rares nu ne-ai spus daca ti-a placut la Venetia.De Paris am inteles.
Detalii, detalii!
Postat 13 December 2009 - 10:04 AM
Varsator
Vãrsãtorii sunt tipi nervosi. Le place sã mãnânce mai tot timpul, ciugulind din mâncare ori de câte ori au ocazia. Si Vãrsãtorilor li se recomandã fructele si legumele proaspete. Mâncãrurile grele îi îngrasã pe Vãrsatori care, însa, au destula vointã pentru a tine un regim alimentar. Semnul Vãrsãtorului ghideazã picioarele, muschii gambei, tendonul lui Ahile si circulatia sanguinã. Dacã un Vãrsãtor are carcei la picioare, este un semn clar cã regimul sau alimentar este deficient. Vãrsãtorii au nevoie de aer curat, fumul si alte noxe dãunându-le foarte mult.
Postat 13 December 2009 - 10:15 AM
Zile de nastere
Acest semn infloreste la intalnirile sociale care ii permit sa-si stimuleze mintea ingenioasa si simtul sau traznit al umorului. Asa ca de ziua lui iesiti toti in oras. Cum Varsatorul apreciaza un soc bine facut, organizeaza-i o petrecere surpriza. Aduna o gasca mare si pune-l in centrul ei.
Eu de multe ori prefer singura.
Cadoul perfect?
Un gest caritabil facut in numele lui.
Acest semn de Aer este vizionarul zodiacului si are o afinitate pentru progres, tehnologie, si orice este radical. Deasemenea iubesc sa invete, deci carti despre viitorul lor proiect sau despre ceva ce-l intereseaza il pot bucura.Cheia cumpararii Varsatorului un cadou este noutatea. Incearca lectii de scufundari, de yoga.
Alte idei de cadouri: muzica, sosete, un stilou, lumanari, carti SF, haine neobijnuite, bilete la un film avant-garde, un telefon mobil.
Sa nu-mi faceti cadou lectii de yoga ca ma supar, scufundari da.Si lumanari.
Ce-si doreste cand sufla in lumanari?
Sa fie acceptat pentru geniul lui excentric.
Si daca nu sunt acceptata , mai bine!
Ce cafea prefera?
Un ceai natural de zmeura este o alternativa racoritoare pentru cafea. Depaseste limitele societatii moderne dovedind cafeina inutila.
Gresit! Eu daca nu-mi beau cele 3 espresso nu carburez!
Calatoriile
Cei nascuti sub acest semn sunt mai mult decat diferiti, doritori sa mearga oriunde, oricand, cu oricine pentru orice motiv. Daca motivul calatoriei ii va hrani constiinta sociala, cu atat mai bine, pentru ca Varsatorul este un bun filantrop si foarte interesat in ajutorul celor mai putin norocosi.
Salvarea planetei e o idee buna pentru acesta asa ca sa nu te mire daca-l vei gasi in padurea tropicala din Brazilia sau in salbaticia din Borneo. Turismul ecologic a fost creat pentru Varsator! Acesta este sociabil, isi face repede prieteni cu care este dornic sa impartaseasca parerile despre lume.
Amanuntele marunte sunt cu ceea ce un Varsator nu vrea sa aiba de-aface asa ca mai bine lasa orarul trenurilor de-o parte. Ca semn de aer, tanjeste dupa stimularea mentala deci au nevoie de experiente multe si variate in timp ce calatoresc. Vizionari cum sunt, noua tehnologie ii fascineaza asa ca e posibil ca in bagajul lor sa se gaseasca unu sau doua dispozitive utile.
Deci :da!
Ce replica de agatat foloseste?
Esti fierbinte! Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale!
Aici , no comment! :shock:
De ce nu doarme noaptea?
Este dependent de chat-ul pe internet si asta il tine treaz pana seara tarziu.
Doi ani de zile n-am dormit cu copila, acu recuperez!
Postat 13 December 2009 - 10:56 AM
Postat 13 December 2009 - 11:17 AM
Eataly a spus:
Detalii, detalii!
Când să-mi placă la Veneția? Care Veneția? Aia cu apă sau tot orașul? Că am fost de cel puțin 30 de ori. Atât ca turist cât și cu treburi profesionale.
Postat 13 December 2009 - 12:16 PM
Postat 13 December 2009 - 03:29 PM
PS. Îmi place arhitectura veche dar urăsc mirosul de canal în timpul verii. Cine vrea să se simtă bine în Veneția trebuie s-o viziteze toamna sau primăvara.
Postat 14 December 2009 - 03:14 PM
Raresel, bun pont ala cu toamna-primavara!
DANI_ELLAAAAAAAAAAA
Postat 07 January 2010 - 10:56 PM
21 ianuarie – 19 februarie
"ITI SPUN DREPT..."
Originalul" zodiacului, Varsatorul, e plin de contradictii si paradoxuri.
E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva. Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste, fara sa-i pese de consecinte, se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.
Independent si incapatanat, se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ce vrea. Din fericire, ii trece repede. Iar oamenii il iubesc, fiindca e prietenos, saritor, optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros
Postat 08 January 2010 - 12:42 AM
E zodia cu care ma inteleg cel mai bine.
Prietena mea cea mai buna(de o viata) e varsatoare.
Cel mai mult imi place la ea...ca suna cand e la necaz,cere sfaturi,se agita...
eu ma dau de ceasul mortii,ma pun in pielea ei,ma gandesc,o sfatuies....
si la final face tot cum vrea ea.
Dar o iubesc.
E sufletul chefurilor,trage de noi sa mergem in drumetii si e o mare iubitore de animale.Are 5 pisici si 3 caini.Ar aduna mai multi dar nu mai poate.Asa ca-i aduna de pe strada si-i da la prieteni.
Prima mea pisica,de la ea o am.
Ma inteleg bine si cu capricornii,berbecii,taurii,balantele si cu gemenii mei.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 17 January 2010 - 08:44 PM
Asa suntem noi, spiridusi-ghidusi! Zapaciti dar de-ncredere.Frumosi, destepti dar, mai ales, modesti!
Frumoasa caracterizare, nu?
Postat 17 January 2010 - 11:13 PM
zoazorel a spus:
Total greșit. Corect se spune:
Citeaza
Postat 17 January 2010 - 11:58 PM
nrares a spus:
zoazorel a spus:
Total greșit. Corect se spune:
Citeaza
Daca-i asa,recunosc si eu ca-s varsator :laughing7:
De fapt eu stiam ca-s frumoasa,desteapta si modesta dar n-am vrut sa credeti ca ma laud :mrgreen: