Dana_Fratila, la 12 November 2011 - 10:24 PM, a spus:
draga Carmen eu zic sa nu scoti inelul, problema nu vine de la inel ci de la port, respectiv furtun. Tie spre deosebire de mine iti e bine acum, ti s-a inchis op f frumos, nu ai mai facut infectie etc. eu zic ori sa ramai ca si mine fara port si sa te recalibreze prin furtun pana vei ajunge la target si apoi sa scoti furtunul si sa ramai cu inelul...ori daca crezi ca mai poti duce psihic...sa mai incerci 1 data cu portul sa vezi ce iese.
iar despre Constanta...da chiar te astept cu pisic cu tot. eu am ap cu 2 camere dar daca vrei ne ingramadim noi ptr 1-2 zile ca n-o fi foc.
si eu mi-am pus in gand ca la vara viit sau in septembrie daca vom reusi sa strangem bani, sa venim 1 saptm in Grecia..si poate ne vom intalni..adica eu imi doresc sa ne vedem si sa iesim impreuna...dar mai e pana la anu si mai avem timp sa vb despre asta.
va pupacesc pe toate si ne mai citim
Na ca m am sculat.
Vedem ...si eu am neamuri pe la o eforie sau Tuzla....si oricum noi avem o regula de aur....nu deranjam pe nimeni ca asa se poate strica o prietenie...Hotelul e de baza
Uite am o buna prietena in statele unite DANIELA(

))).....face operatie dar by pass....i am dat linkul sa vedem daca apare pe aici
Ieri eu m am batut cu un peste(dorada...nici mare da' nici mica) si desi a iesit f puna de abia spre seara am ciugulit din ea...si tot a mai ramas....
Cit despre planurile de vacanta
veniti aici in Creta dar nu in iulie august(una ca eu vreau sa vin in tara,2 ca e infernal de cald)
Da mai vorbim
pup si o duminica frumoasa!!