ia si "zambareata" mea, facuta zilele trecute
Supa crema de dovleac
#43
Postat 04 February 2019 - 10:41 AM
Si eu ar trebui s-o fac, mai ales acum ca dovleacul e de sezon, se gaseste dovleac bun.
#44
Postat 04 February 2019 - 10:05 PM
Mi-am adus aminte ca am facut si eu de cateva ori, poza e mai veche. Eu pun mereu dovleacul la cuptor sa se coaca si ii scot "carnea din el" pentru supa. Insa in ultimii ani, nu am mai trecut de faza dupa scosul din cuptor...mereu am sfarsit prin a il manca asa, cu lingura.
Heave ho, buccaneers ;)
#45
Postat 10 February 2019 - 04:43 PM
Ce a ramas din crema de mai sus am amestecat cu alte ramasite de morcovi la tigaie si s-a nascut o supa crema de dovleac si morcovi cu bucatele de Stilton si crutoane
#46
Postat 11 February 2019 - 04:45 PM
Adriana, la 10 February 2019 - 04:43 PM, a spus:
Ce a ramas din crema de mai sus am amestecat cu alte ramasite de morcovi la tigaie si s-a nascut o supa crema de dovleac si morcovi cu bucatele de Stilton si crutoane
IMG_20190208_123546.jpg
IMG_20190208_123546.jpg
Ce morcovi ai pus?
Ai zice ca e supa de rosii...
#47
Postat 11 February 2019 - 05:16 PM
aveam niste morcovi sotati in tigaie cu mirodenii, cum era o portie de una si una de alta le-am amestecat si am facut 2 portii de aceeasi chestie
la culori e de vina lumina, telefonul....
la culori e de vina lumina, telefonul....