Sugestii
Postat 14 November 2010 - 03:23 PM

Postat 14 November 2010 - 04:04 PM
Dana, zi ca ti se incarca mai repede pagina acum

Postat 14 November 2010 - 04:37 PM
Lapona Enigel, la 14 November 2010 - 02:33 PM, a spus:
uptown girl, la 14 November 2010 - 01:07 PM, a spus:

Crezi ca se poate face ceva in sensul asta: sa renunti la ele sau sa bagi un link extern incit sa mai reduci spatiul ocupat de strofele alea ?

Te oboseste Barbu in genere, eu cu semnatura mea, culoarea ei? Spatiul ocupat de versuri este cam acelasi cu spatiul ocupat de semnatura Mayei. E doar un sistem de referinta.
Daca mai sunt si alte persoane pe care le deranjeaza anvergura semnaturii mele, va rog sa imi faceti cunoscut aici si o voi reduce. Daca insa Dana este singurul user pe care o oboseste semnatura mea, o sa o rog frumos sa foloseasca functia ignore, caci imi voi pastra semnatura o perioada.
Iti multumesc de intelegere, Dana!
Ah, o completare mica: ma indoiesc ca ti se incarca paginile greu din cauza versurilor, as pune mai degraba ca are de a face cu netul tau? Desigur, e doar o presupunere. In materii de net ma pricep la fel de mult ca vaca la balet

Lori, pe Dan Barbilian l-as fi preferat numai daca s-ar fi rezumat la publicatii in Gazeta matematica. I-am detestat poeziile in liceu. Nu vad de ce l-as inghiti acum, dar mai ales pt. ce sa stau 5-10' sa mi se incarce o pagina (unde ai scris "n" posturi) cind vreau sa citesc o reteta si nu versuri ?!

De-aia iti sugeram sa pui un link extern, pt. ca cine are curiozitatea si placerea de-a citi poezia sa dea click pe Riga Crypto si Lapona Enigel. Invadeaza mai putin bandwidth si spatiu vizual pe un topic. Ce e asa de greu de inteles ?

Legat de semnatura Mayei, are o justificare, iar imediat dupa finalizarea concursurilor cred ca o sa dispara.

Postat 14 November 2010 - 04:49 PM

Trebea sa spui din prima clar ca la muzichie is prea multe posturi de-ale mele si te deranjeaza. Ma indoiesc in continuare ca 3 strofe d'a lu' Barbilian iti blocheaza tie banda. Noi sa fim sanatosi.

Postat 14 November 2010 - 07:03 PM

Pe mine nu ma enerveaza nici poezia,nici semnatura nimanui atîta timp cît nu are desene animate care sclipesc si pîlpîie.
Nu va luati de semnatura mea,ca dupa concurs dispare,e clar.Iar ce ramine,sînt doua linkuri care duc spre blogurile mele,si nici alea nu-s puse în scop de reclama,ci pentru comoditatea mea de a ajunge rapid la ele

Chiar asa,fetele care aveti bloguri,eu chiar va rog sa vi le puneti la semnatura,ca mi-ati usura si mie o chestie

Acu' doua-trei zile,transmiteam telepatic Adrianei: "Pune-ti dom'le blogul la semnatura!"...dar se pare ca pîna la Torino e cale lunga...sau puterile mele telepatice lasa de dorit

Probleme cu încarcatul paginilor eu nu am.Singura chestie care ma frîneaza pe cîte o pagina,si asta doar cîteva secunde sînt imaginile cu rezolutii de peste 3000 .Ma frineaza în sensul ca pentru 3-4 secunde îmi labarteaza pagina,dar se redimensioneaza imediat asa ca nici asta nu e mare tragedie.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 November 2010 - 07:16 PM
Maya, la 14 November 2010 - 07:03 PM, a spus:
Probleme cu încarcatul paginilor eu nu am.Singura chestie care ma frîneaza pe cîte o pagina,si asta doar cîteva secunde sînt imaginile cu rezolutii de peste 3000 .Ma frineaza în sensul ca pentru 3-4 secunde îmi labarteaza pagina,dar se redimensioneaza imediat asa ca nici asta nu e mare tragedie.
Exact asa si la mine, de asta spun ca argumentul de mai sus nu sta in picioare.
Abia acum am inteles eu de ce a deschis Dana discutia...a crezut ca poate nu toaat lumea stie cine e Barbilian si nici ca el a fost matematician

Cand oi avea blog, l-oi pune

Postat 14 November 2010 - 07:49 PM
Postat 14 November 2010 - 07:53 PM
Maya, la 14 November 2010 - 07:03 PM, a spus:
Acu' doua-trei zile,transmiteam telepatic Adrianei: "Pune-ti dom'le blogul la semnatura!"...dar se pare ca pîna la Torino e cale lunga...sau puterile mele telepatice lasa de dorit

Adriana, la 14 November 2010 - 07:49 PM, a spus:
Dorinta ta e un ordin pentru mine

Cu telepatia tre sa mai exersam

Ai intrat de singura pe aici,sau ti-a sugerat careva?
Spune ca te-a împins feelingul!Sa cred ca totusi puterea mea telepatica a jucat un mic rol

Merci,sorella!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 November 2010 - 09:13 PM
Adriana, la 14 November 2010 - 08:02 PM, a spus:

Suntem pe calea cea buna

Eu ma bucur ca si-a pus Adriana blogul la semnatura.Restul semnaturilor nu ma deranjeaza,atata timp cat(cum zicea si Maya) nu sunt foarte sclipicioase si cu blinz-blinz-uri care iti sar in ochi si se mai si intind pe juma de pagina.
Postat 14 November 2010 - 10:42 PM
Postat 15 November 2010 - 09:14 PM

Postat 16 November 2010 - 11:31 AM
Lapona Enigel, la 14 November 2010 - 04:04 PM, a spus:
Dana, zi ca ti se incarca mai repede pagina acum

Nu, nu merge mai rapid !

(da' merci de intelegere si pt. ca mi-ai dat o idee: sa pun si eu de proba niste clipuri la semnatura mea - pt. perioada cit nu poti trai fara versuri

http://www.youtube.c...h?v=JAgp_BFdH0U
http://www.youtube.c...h?v=EJskC-ftPmc
Postat 16 November 2010 - 02:56 PM

Postat 27 February 2011 - 01:56 PM
Is cam chioara si blonda azi!
Multumesc!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 February 2011 - 04:21 PM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!