Sugestii
Postat 27 November 2009 - 02:39 PM
Postat 27 November 2009 - 02:44 PM
Adriana a spus:
Am gasit asta:
BBCode:

URL: http://smileys.on-my-web.com/repository ... ling-6.gif
Nu stiu daca ii va fi de ajutor lui Alexandru. Sincer eu nu ma pricep de ce este nevoie si cum se pot incarca zambaretzii pe panou. :oops:
Postat 27 November 2009 - 03:22 PM
diamond a spus:
am 2 intrebari: cum fac sa vad ultimile postari ca la culi?
si cum sa ajung la ultima pagina a unui anume topic... sper ca m-am exprimat bine...
multumesc
Aici vezi mesajele noi : search.php?search_id=newposts
Iar ca sa ajungi la ultima pagina a unui anumit topic,deschizi forumul unde se afla acel topic,si apesi pe casuta cu ultimul numar de pagina.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 27 November 2009 - 03:24 PM
diamond a spus:
am 2 intrebari: cum fac sa vad ultimile postari ca la culi?
si cum sa ajung la ultima pagina a unui anume topic... sper ca m-am exprimat bine...
multumesc
Bonjour, Diamond,
Pentru vizualizarea ultimelor postari, în prima pagina ai scris deasupra forumului "regulament " asa :
Vizualizare mesaje fără răspuns • Vizualizare mesaje noi • Vizualizare subiecte active
Un topic care se întinde pe mai multe pagini apare cu numerele paginilor în drapta coloanei de titlu.
Daca dai click pe ultima pagina intri direct în ea. Sper ca am raspuns coerent

Postat 27 November 2009 - 03:30 PM
Postat 27 November 2009 - 04:06 PM
nicolejunior a spus:
Bonjour, Pe masura ce se vor acumula postari vom reorganiza forumul de retete cu subforumuri specifice.
Deocamdata, daca am introduce aceasta arborescenta nu am face decît sa complicam inutil navigarea în forum.
Deasemeni, lucram la pagina Home http://artaculinara.com care va regrupa retele pe tematica.
Cu un pic de efort, speram sa putem sa o punem în linie în acest week-end

Postat 27 November 2009 - 10:26 PM

Number of downloads: 40
Ati putea sa le aduceti si pe cele de dincolo aici? Asa ar fi si mai multe si mai variate!
Multumesc lui Alexandru pentru promptitudine! Acum pot sa-l

Cum putem selecta 20 mesaje / pagina?
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 28 November 2009 - 06:01 PM
Multumesc

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Postat 28 November 2009 - 07:05 PM
M_rules a spus:
Multumesc

Bine ai venit, Monty. 8-) Am facut un subforum special pentru jocuri la off topic.
Postat 28 November 2009 - 08:57 PM
Alexandru a spus:
M_rules a spus:
Multumesc

Bine ai venit, Monty. 8-) Am facut un subforum special pentru jocuri la off topic.
Multumesc

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Postat 28 November 2009 - 11:09 PM
Postat 28 November 2009 - 11:35 PM
Ramo a spus:
Nu e nici o problema, se va face curînd. Un pic de rabdare, forumul nu are decît o saptamîna de existenta

Postat 29 November 2009 - 01:03 PM

Postat 29 November 2009 - 01:30 PM
Postat 29 November 2009 - 01:38 PM

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 29 November 2009 - 02:13 PM
Ramo a spus:
Ramo, deja, cînd postezi, daca te uiti în josul paginii de editare, ai sa vezi ca poti sa dai quote pe toate mesajele din fereastra de vizualizare extinsa.

Spuneti-mi daca metoda asta vi se pare satisfacatoare.
Multumesc

Postat 29 November 2009 - 02:15 PM
Luanda a spus:

Buna, Luanda,
Am sa vad ce se poate face, ca sa apara asa cum sugerezi tu trebuie modificat un pic softul, ma voi ocupa de îndata ce voi avea un pic de timp liber

Postat 29 November 2009 - 05:08 PM
Alexandru a spus:
Ramo a spus:
Ramo, deja, cînd postezi, daca te uiti în josul paginii de editare, ai sa vezi ca poti sa dai quote pe toate mesajele din fereastra de vizualizare extinsa.

Multumesc

Eu daca dau quote pe un mesaj mi se deschide, nu pot sa merg la altul. Tot ce-i posibil sa nu procedez corect. E prea mult daca cer sa-mi zici exact cum sa fac pas cu pas, eu nu prea ma am cu calculatoarele, sunt tare limitat, dar ma straduiesc. Multumesc.
Postat 29 November 2009 - 05:35 PM
Ramo a spus:
Alexandru a spus:
Ramo a spus:

Multumesc

Eu daca dau quote pe un mesaj mi se deschide, nu pot sa merg la altul. Tot ce-i posibil sa nu procedez corect. E prea mult daca cer sa-mi zici exact cum sa fac pas cu pas, eu nu prea ma am cu calculatoarele, sunt tare limitat, dar ma straduiesc. Multumesc.
Trebuie sa scrollezi în fereastra edit pîna la fereastra deasupra careia scrie în dreapta "vizualizare extinsa"
Acolo poti face defila toate postarile anterioare si da "quote" la cele pe care le doresti.
Se spune ca o imagine face mai mult decît zece pagini de vorbarie :
Fisiere atasate
-
exemple.JPG (10.06K)
Number of downloads: 16