Sugestii
Postat 29 November 2009 - 07:01 PM
Postat 29 November 2009 - 07:05 PM
sheherezada a spus:
Sheherazada, daca ce scanezi nu e protejat de copyright, nu vad nici un inconvenient din moment ce specifici sursa.
Personal, consider ca e mai interesant sa postezi retete pe care le-ai facut deja, dar asta e la latutidinea fiecaruia.
Singura rugaminte este sa nu aduceti de pe alte forumuri retete care nu va apartin!
Postat 29 November 2009 - 07:07 PM
Alexandru a spus:
Singura rugaminte este sa nu aduceti de pe alte forumuri retete care nu va apartin!
Dar daca gasesc pe un site sau blog o reteta care ma atrage, si o fac eu, pun pozele mele si link-ul sitului e ok?
Postat 29 November 2009 - 07:16 PM
stella a spus:
Alexandru a spus:
Dar daca gasesc pe un site sau blog o reteta care ma atrage, si o fac eu, pun pozele mele si link-ul sitului e ok?
Evident! Daca o faci tu, nici nu este nevoie sa pui vreun link.
Postat 29 November 2009 - 07:18 PM
Alexandru a spus:
sheherezada a spus:
Sheherazada, daca ce scanezi nu e protejat de copyright, nu vad nici un inconvenient din moment ce specifici sursa.
Personal, consider ca e mai interesant sa postezi retete pe care le-ai facut deja, dar asta e la latutidinea fiecaruia.
Alexandre , retetele sunt in germana si eu nu stiu nici macar o boaba daramite sa le mai si fac

Postat 29 November 2009 - 07:44 PM
Alexandru a spus:
Acolo poti face defila toate postarile anterioare si da "quote" la cele pe care le doresti.
Se spune ca o imagine face mai mult decît zece pagini de vorbarie :
Cred ca raman la varianta de a da raspuns fiecaruia separat ca habar nu am cum se face ce imi explici. Nu zic ca nu e logic ce vorbesti tu ca o fi, dar pentru mine care nu ma stiu cu calculatoarele sunt avioane

Postat 29 November 2009 - 08:30 PM
Ramo a spus:
Alexandru a spus:
Acolo poti face defila toate postarile anterioare si da "quote" la cele pe care le doresti.
Ramo a spus:

ba-i f simplu, Ramo! chiar mi se pare mai simplu asa.
Alexandre, da' n-am observat, cate mesaje din respectivul topic iti arata? adica, cat de mult merge in urma?
a, am vazut! nu prea conteaza, ca numai 3 citeaza.

Number of downloads: 45
Postat 29 November 2009 - 08:38 PM
sheherezada a spus:
Shehe,revistele au copyright,si nu as vrea sa avem probleme.Daca te intereseaza o anumita reteta,trimite-mi mp,sau deschizi chiar aici pe forum un subiect cu "retete în limba germana",scrii reteta si eu ti-o/o traduc.
Bun venit

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 29 November 2009 - 09:39 PM
moatza a spus:
Ramo a spus:
Alexandru a spus:
Ramo a spus:

ba-i f simplu, Ramo! chiar mi se pare mai simplu asa.
Alexandre, da' n-am observat, cate mesaje din respectivul topic iti arata? adica, cat de mult merge in urma?
a, am vazut! nu prea conteaza, ca numai 3 citeaza.[attachment=0]ametit.gif[/attachment]
Vreo zece mesaje în urma, moatzo. Dar oricum am sa încerc sa îmbunatatesc sistemul.
Postat 30 November 2009 - 12:10 PM
Postat 30 November 2009 - 12:42 PM
sorinadaniela a spus:
La "dulciuri", desigur

Postat 30 November 2009 - 03:24 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 30 November 2009 - 04:07 PM
Maya a spus:

Stiu, am vazut... multam frumos! Intre timp, bantuiand pe forum, am gasit exact ce cautam. Sorina
Postat 30 November 2009 - 10:23 PM
Sper ca nu-i aiurea ce-am intrebat!
(nu ma pot da cu capul de zid, ca nu-i!)
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 30 November 2009 - 10:47 PM
zoazorel a spus:
Zozo,culorile ie la liber.Admini-rosu inchis,moderatorii-s roz/magenta,iar userii cum vor

Vreo nunata ..ceva?

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 01 December 2009 - 06:29 AM
Maya a spus:
zoazorel a spus:
Zozo,culorile ie la liber.Admini-rosu inchis,moderatorii-s roz/magenta,iar userii cum vor

Vreo nunata ..ceva?

in josu' pajinii, acolo unde scrie codu' coloribus pentru admin/mod, creca ar trebui sa punetz "bold", ca doar asa apare numele de admin/mod in realitate
Postat 01 December 2009 - 08:19 AM
Maya a spus:

Vreo nunata ..ceva?

Verde pliz.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 01 December 2009 - 08:45 AM
dragos a spus:
Maya a spus:

Vreo nunata ..ceva?

Verde pliz.