Tarta cu dulceata super rapida si buna!!
#41
Postat 10 April 2012 - 02:59 PM
La mine e doar o amintire, o s-o refac.
Lili, ma bucur ca ai incercat-o si a fost pe gustul tau !
#42
Postat 10 April 2012 - 03:38 PM
de lamai, de caise si de coarne
#45
Postat 10 April 2012 - 04:42 PM
#47
Postat 10 April 2012 - 05:15 PM
any_annette, la 10 April 2012 - 05:06 PM, a spus:
Ca sa ma numeasca baietii egoista!!!!
Pan' la urma stii cum fac? Juma de tava cu gem...uma' cu nutella...sa impac si capra si varza....
#48
Postat 11 April 2012 - 03:20 PM
#49
Postat 11 April 2012 - 03:30 PM
Foarte fain se vede consistenta aluatului .
Putina nutella, probabil ti-a fost frica, ca o sa curga. Dar data viitoare pui mai multa, daca tot le place la baieti .
#50
Postat 11 April 2012 - 03:34 PM
any_annette, la 11 April 2012 - 03:30 PM, a spus:
Daaa...forma e cea mai mica; cred ca are 10-15 cm diametru...nu mai mult.Nu curge nutella si nu se lipeste...
#52
Postat 01 August 2012 - 08:30 PM
#54
Postat 22 October 2012 - 10:27 PM
Doza pe care o folosesc eu e:
- 200 gr faina, am pus din cea cu praf de copt in ea
- 160 gr zahar
- 160 gr unt moale
- 2 oua intregi
#55
Postat 23 October 2012 - 11:52 AM
Adriana, la 22 October 2012 - 10:27 PM, a spus:
Doza pe care o folosesc eu e:
- 200 gr faina, am pus din cea cu praf de copt in ea
- 160 gr zahar
- 160 gr unt moale
- 2 oua intregi
Si eu tot 160 gr de zahar pun, 200 cum e in reteta originala mi se pare exagerat, mai ales ca e si dulceata dulce.
Eu o prefer cu ulei, ca o mananca si cine e intolerant la lactoziu .
O aveam in plan saptamana trecuta, dar n-am mai apucat s-o fac.
#58
Postat 23 October 2012 - 12:32 PM
Ce fel de ulei folosesti?
#60
Postat 23 October 2012 - 10:42 PM