Forum Culinar: Tarta cu dulceata - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta cu dulceata super rapida si buna!!

#41 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2012 - 02:59 PM

Da, buna ideea cu golitul borcanelor!
La mine e doar o amintire, o s-o refac.

Lili, ma bucur ca ai incercat-o si a fost pe gustul tau :floare: !

#42 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 April 2012 - 03:38 PM

Pai si eu mai am de golit borcane.Uite ce am pus:
de lamai, de caise si de coarne

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-9-13340651157495.jpg

#43 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 April 2012 - 04:04 PM

Vezi postareaEataly, la 10 April 2012 - 03:38 PM, a spus:

de lamai, de caise si de coarne
pasta de coarne nu am mai vazut tare de mult... mama ce imi mai place. ai facut tu sau ai cumparat?

#44 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 April 2012 - 04:38 PM

A facut-o mama. :D

#45 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 10 April 2012 - 04:42 PM

Sa vedeti ca maine o fac si eu...cu nutella...sper sa nu curga; cu toate ca mie imi place cu gem.
ex Aninita

#46 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2012 - 05:06 PM

Vezi postareaCarmen, la 10 April 2012 - 04:42 PM, a spus:

Sa vedeti ca maine o fac si eu...cu nutella...sper sa nu curga; cu toate ca mie imi place cu gem.


Pui nutella in cuiburi si eventual acoperi cu aluat.
Pai daca-ti place cu gem, fa-o prima data cu gem sa vezi cum e :D !

#47 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 10 April 2012 - 05:15 PM

Vezi postareaany_annette, la 10 April 2012 - 05:06 PM, a spus:

Pai daca-ti place cu gem, fa-o prima data cu gem sa vezi cum e :D !


Ca sa ma numeasca baietii egoista!!!!
Pan' la urma stii cum fac? Juma de tava cu gem...uma' cu nutella...sa impac si capra si varza....:D
ex Aninita

#48 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 11 April 2012 - 03:20 PM

Gata! Dar Nutella prea putina...Insa compozitia bunaaaaaaaaaaa cu unt eu am facut-o...:thumleft:


Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13341503972865.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13341504177424.jpg
ex Aninita

#49 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2012 - 03:30 PM

Carmen, ti-a crescut nu gluma! Probabil ca ai pus-o intr-o forma mai micuta!
Foarte fain se vede consistenta aluatului :thumleft: .
Putina nutella, probabil ti-a fost frica, ca o sa curga. Dar data viitoare pui mai multa, daca tot le place la baieti . =))

#50 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 11 April 2012 - 03:34 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 April 2012 - 03:30 PM, a spus:

Carmen, ti-a crescut nu gluma! Probabil ca ai pus-o intr-o forma mai micuta!


Daaa...forma e cea mai mica; cred ca are 10-15 cm diametru...nu mai mult.Nu curge nutella si nu se lipeste...:thumleft:
ex Aninita

#51 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2012 - 03:49 PM

Vezi postareaCarmen, la 11 April 2012 - 03:34 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 11 April 2012 - 03:30 PM, a spus:

Carmen, ti-a crescut nu gluma! Probabil ca ai pus-o intr-o forma mai micuta!


Daaa...forma e cea mai mica; cred ca are 10-15 cm diametru...nu mai mult.Nu curge nutella si nu se lipeste...=))


Perfect :thumleft: !

#52 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 01 August 2012 - 08:30 PM

Any, mi se pare grozava aceasta tarta. Trebuie sa o fac de urgenta :notworthy:) :occasion14:

#53 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 August 2012 - 12:41 PM

Vezi postarealenias, la 01 August 2012 - 08:30 PM, a spus:

Any, mi se pare grozava aceasta tarta. Trebuie sa o fac de urgenta :drool:) :notworthy:



E super rapida si buna. Ma bucur ca-ti place!

#54 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,236
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2012 - 10:27 PM

Again...cu parfum de smochine :)
Doza pe care o folosesc eu e:
- 200 gr faina, am pus din cea cu praf de copt in ea
- 160 gr zahar
- 160 gr unt moale
- 2 oua intregi
Imagine atasata: monthly_10_2012/post-4-13509376553389.jpg

#55 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 October 2012 - 11:52 AM

Vezi postareaAdriana, la 22 October 2012 - 10:27 PM, a spus:

Again...cu parfum de smochine :-*
Doza pe care o folosesc eu e:
- 200 gr faina, am pus din cea cu praf de copt in ea
- 160 gr zahar
- 160 gr unt moale
- 2 oua intregi


Si eu tot 160 gr de zahar pun, 200 cum e in reteta originala mi se pare exagerat, mai ales ca e si dulceata dulce.
Eu o prefer cu ulei, ca o mananca si cine e intolerant la lactoziu :-* .
O aveam in plan saptamana trecuta, dar n-am mai apucat s-o fac.

#56 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,236
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 October 2012 - 12:03 PM

Mersi de idee, o incerc si eu data viitoare cu ulei.

#57 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 October 2012 - 12:12 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 October 2012 - 12:03 PM, a spus:

Mersi de idee, o incerc si eu data viitoare cu ulei.


Cu unt n-am facut-o niciodata, numai cu ulei :-*.

#58 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,236
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 October 2012 - 12:32 PM

Pai eu am respectat intocmai reteta Marinei :-*
Ce fel de ulei folosesti?

#59 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 October 2012 - 04:57 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 October 2012 - 12:32 PM, a spus:

Pai eu am respectat intocmai reteta Marinei :-*
Ce fel de ulei folosesti?


De floarea soarelui.
Nu chiar intocmai, ca vad ca pui numa' 2 oua :-* !

#60 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,236
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 October 2012 - 10:42 PM

Tura asta le-am redus ca n-aveam chef sa stau cu un albus in frigider si a fost bine.

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi