Calamarata paste cu calamari
#21
Postat 16 January 2012 - 04:32 PM
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#23
Postat 16 January 2012 - 04:34 PM
W Mamadeus Paparotti, la 16 January 2012 - 04:32 PM, a spus:
Oooo Maestre ce imaginatie bogata ai!
Multam fain !
#24
Postat 16 March 2012 - 11:22 PM
Am facut o tura cu calamari, creveti si midii.
Si o alta tura cu somon.
Cin cin!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#25
Postat 17 March 2012 - 03:21 AM
N-am gasit, asa ca m-am orientat spre creveti.
Ma bucur tare ca va plac pastele cu peste , eu parca m-as fi nascut la malul marii, mananc toate lighioanele !
Frumos totul la tine, cin cin!
Si pentru ca aici sunt michimausi, !
#26
Postat 23 August 2012 - 04:08 PM
#27
Postat 24 September 2012 - 05:51 PM
izuk, la 23 August 2012 - 04:08 PM, a spus:
Eu fara rosii nu am facut niciodata, poate ca aveau ei o versiune a lor fara rosii.
Probabil ca ai nimerit pe 15 august cand e inchis tot aici .
#29
Postat 25 September 2012 - 01:50 AM
Any , bine ai venit si de la mine :
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#30
Postat 25 September 2012 - 10:40 AM
stella, la 24 September 2012 - 07:08 PM, a spus:
Sarumana Stella, bine te-am gasit!
Daniella, la 25 September 2012 - 01:50 AM, a spus:
Any , bine ai venit si de la mine :
Aaaaa pai n-am stiut ca Izuk a fost in Veneto. Atunci asa se explica.
Da, are dreptate Daniela, tre' sa faci o excursie mai spre Sud !
Dani hello hello, bine te-am gasit!
#31
Postat 05 October 2012 - 01:25 PM
#32
Postat 05 October 2012 - 01:38 PM
Ce poza frumoasa ai facut, foarte frumos se confunda inelele de calamar cu inelele de pasta!
#33
Postat 05 October 2012 - 02:40 PM
#34
Postat 05 October 2012 - 07:43 PM
#35
Postat 05 October 2012 - 08:09 PM
iulia nicoleta, la 05 October 2012 - 07:43 PM, a spus:
Daca ii coci prea mult atunci devin duri. Astia pe care ii iau pentru calamarata sunt de talie mica si sunt foarte moi.
#37
Postat 07 October 2012 - 10:09 PM
asa ca pina la urma a fost un pic uscata din cauza asta, ca sa o incalzesc repede am pus-o in alta tigaie mai mare in care facusem alt peste cu sos de rosii, de aceea are punctulete rosii pe alocuri dar mesenii cei 2 au ras-o toata
si pasta e un pic mai mica dar cind am vazut-o la calamarata mi-aa fost gindul si am luat-o special pentru ea
#38
Postat 08 October 2012 - 08:37 AM
izuk, la 06 October 2012 - 09:18 AM, a spus:
Multumesc pentru raspuns acum ramane sa gasesc pastele,sau fac ca Adriana cu din astea.
#40
Postat 30 October 2012 - 08:27 PM
Cum tocmai am citit eu in cartea d-lui Wolke ca ce-a mai rapida metoda de a decongela e sa pui produsul intr-o tigaie cu peretii grosi am purces si eu la experiment.
voila:
Dupa doua ore de stat in tigaie erau gata:
gatiti:
acuma sincer, pe mine nu m-au dat pe spate adica tot senzatia de guma am avut in gura. Nu stiu ce sa zic !