Forum Culinar: Tarta sarata cu zucchine si morcov - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta sarata cu zucchine si morcov Zucchini bites

#41 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 January 2012 - 08:42 PM

Cartoful la monti e interzis... nu merge la mine.
Asaaaa, si acum tarta e la cuptor. Am trecut prin ceva peripetii dar pana la urma am facut-o.
Am cautat sa innebunesc praf de copt prin cutii si nu am gasit. Garantat am minim doua cutii de praf de copt, dar nu am idee pe unde sunt. Asta e, deci tarta fara praf de copt. Probabil nu va creste ca a voastra, dar nu-i ca ma intereseaza prea tare... gustul e de baza.
Revin cu impresii...
Sorina

#42 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2012 - 08:48 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 26 January 2012 - 08:42 PM, a spus:

Cartoful la monti e interzis... nu merge la mine.
Asaaaa, si acum tarta e la cuptor. Am trecut prin ceva peripetii dar pana la urma am facut-o.
Am cautat sa innebunesc praf de copt prin cutii si nu am gasit. Garantat am minim doua cutii de praf de copt, dar nu am idee pe unde sunt. Asta e, deci tarta fara praf de copt. Probabil nu va creste ca a voastra, dar nu-i ca ma intereseaza prea tare... gustul e de baza.
Revin cu impresii...


Sa stii ca sunt curioasa cum iese fara praf de copt. Eu zic ca vine bine si asa.

#43 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 January 2012 - 08:54 PM

Deabia ma uitai la ea... ea a crescut saraca, da' parca vad ca va da inapoi cand o voi scoate... Revin...

Editez... am scos-o din cuptor. La exterior arata bine. Astept un pic sa se raceasca si trec la macelareala.
Sorina

#44 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 January 2012 - 09:03 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 26 January 2012 - 08:54 PM, a spus:

Deabia ma uitai la ea... ea a crescut saraca, da' parca vad ca va da inapoi cand o voi scoate... Revin...

Editez... am scos-o din cuptor. La exterior arata bine. Astept un pic sa se raceasca si trec la macelareala.


Da, asteapta un pic, n-o manca drept fierbinte, las-o sa se racoreasca putin.

#45 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 January 2012 - 10:56 AM

Am mai asteptat un pic... da' foamea era mare...
Nu a fost apreciata, nuuuu, a fost superapreciata. De la soata citire: 'auzi, da' e chiar buna chestia asta'. Giulia a bisat, pe a treia feliuta nu a mai reusit sa o termine... da' nu-i bai ca am terminat-o eu. Mara, in schimb, dupa un acces de tuse sufocanta a decretat 'che fa schifo'... asta-i Mara. Da' ea e pretentioasa casei, pe ea nu o bagam in seama.
Exceptional de buna, chiar si cu schimbarile si minusurile de rigoare. De crescut a crescut un pic la cuptor si apoi a dat inapoi, da', sincer, sa stii ca nu a avut nici-o importanta dpdv gustativ. Foarte buna! Atata timp cat am sa mai gasesc gulii am sa o fac.
Imi pare rau de poze, da' cand am inceput sa devoram nu a mai ramas decat o feliuta anemica, care va fi devorata de mine azi la pranz. Deabia astept sa vad ce gust are rece.
Sorina

#46 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2012 - 11:03 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 27 January 2012 - 10:56 AM, a spus:

Am mai asteptat un pic... da' foamea era mare...
Nu a fost apreciata, nuuuu, a fost superapreciata. De la soata citire: 'auzi, da' e chiar buna chestia asta'. Giulia a bisat, pe a treia feliuta nu a mai reusit sa o termine... da' nu-i bai ca am terminat-o eu. Mara, in schimb, dupa un acces de tuse sufocanta a decretat 'che fa schifo'... asta-i Mara. Da' ea e pretentioasa casei, pe ea nu o bagam in seama.
Exceptional de buna, chiar si cu schimbarile si minusurile de rigoare. De crescut a crescut un pic la cuptor si apoi a dat inapoi, da', sincer, sa stii ca nu a avut nici-o importanta dpdv gustativ. Foarte buna! Atata timp cat am sa mai gasesc gulii am sa o fac.
Imi pare rau de poze, da' cand am inceput sa devoram nu a mai ramas decat o feliuta anemica, care va fi devorata de mine azi la pranz. Deabia astept sa vad ce gust are rece.


Sorina ce ma bucur ca v-a placut! O pup pe Mara, mi-o si inchipui :) !
E foarte buna si rece, de pe-o zi pe alta eu zic ca-i si mai buna :) .
Cu guliile ai procedat la fel? Adica curatat si stors?

#47 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 January 2012 - 11:25 AM

si eu am una la racit, la mine se face de 3x saptamana. asta este pt musafiri maine, rece deci. o tai bite size si servesc cu scobitoare in cub ca nu am altceva mai fancy :)
Ada nu mananca nicila mine dar Sara da. o sa pun odata si bacon in ea ca asa ar manca si sclifosita aia mare. mananca dovlecel la abur si morcov crud, de ce nu o manca asa nu stiu.
eu am facut si gluten free tarta asta si tot buna e.
nu am stors dovleceii si am facut cantitate dubla, eu sant nesatula si asta la pranz cu o mana de salata langa e belea (dupa gustul meu)

any, ii place cealalta cu ham sau bacon de ai pus-o. si-aia se face mai mereu la mine si o sa fac sa congelez sa aibe cat sant eu la spital :)

#48 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 January 2012 - 02:46 PM

Da, am dat gulia pe razatoarea mare si am stors-o. A, la fel am procedat si cu ceapa rosie... mi-era sila aseara sa ma apuc de tocat si daca tot aveam razatoarea in mana, am trecut direct la treaba.
Am mancat acum la pranz ramasita de tarta cu o salata de brocolli (cu mult otet de mere)... o nebunie. Ma doare burta de cat am mancat.

Angel iubita, nu ziceai ca-i lasi balta pe musafiri? Ai revenit la sentimente mai bune?
Sorina

#49 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2012 - 02:48 PM

Vezi postareaAngel, la 27 January 2012 - 11:25 AM, a spus:

si eu am una la racit, la mine se face de 3x saptamana. asta este pt musafiri maine, rece deci. o tai bite size si servesc cu scobitoare in cub ca nu am altceva mai fancy :drool:
Ada nu mananca nicila mine dar Sara da. o sa pun odata si bacon in ea ca asa ar manca si sclifosita aia mare. mananca dovlecel la abur si morcov crud, de ce nu o manca asa nu stiu.
eu am facut si gluten free tarta asta si tot buna e.
nu am stors dovleceii si am facut cantitate dubla, eu sant nesatula si asta la pranz cu o mana de salata langa e belea (dupa gustul meu)

any, ii place cealalta cu ham sau bacon de ai pus-o. si-aia se face mai mereu la mine si o sa fac sa congelez sa aibe cat sant eu la spital :love7:


Si eu le fac pe amandoua imi plac sunt bune si a doua zi :notworthy: !

Vezi postareasorinadaniela, la 27 January 2012 - 02:46 PM, a spus:

Da, am dat gulia pe razatoarea mare si am stors-o. A, la fel am procedat si cu ceapa rosie... mi-era sila aseara sa ma apuc de tocat si daca tot aveam razatoarea in mana, am trecut direct la treaba.
Am mancat acum la pranz ramasita de tarta cu o salata de brocolli (cu mult otet de mere)... o nebunie. Ma doare burta de cat am mancat.

Angel iubita, nu ziceai ca-i lasi balta pe musafiri? Ai revenit la sentimente mai bune?


Ma bucur Sorina :hungry: !
Exact, Angel cred ca s-a razgandit.

#50 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 January 2012 - 01:13 PM

Grazie AnY! :director:

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13280084230119.jpg

#51 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 January 2012 - 02:10 PM

Vezi postareaEataly, la 31 January 2012 - 01:13 PM, a spus:

Grazie AnY! :director:



Ia uite ce aratoasa-i in forma de chec :tongue3: !
Sa va fie de bine, Lili :toothy9;!

#52 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,755
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 31 January 2012 - 02:19 PM

Vezi postareaAngel, la 27 January 2012 - 11:25 AM, a spus:

... mananca dovlecel la abur si morcov crud, de ce nu o manca asa nu stiu...
nu stiu sa-ti spun la dovlecel, dar la morcov a maaaaare diferenta intre morcovul crud si cel gatit, la gust. mie nu mi-a placut de mica morcovul fiert. doar in salata boef il mancam. in rest... bleah. crud, in schimb, mi-a placut din totdeauna. acum il pot manca si gatit, dar nu-l mai mananc din motive de monti.
asa ca o inteleg pe Ada :tongue3:

#53 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 January 2012 - 02:59 PM

Vezi postareaany_annette, la 31 January 2012 - 02:10 PM, a spus:



Ia uite ce aratoasa-i in forma de chec :tongue3: !



Multumesc Any.Eu n-am pus ceapa si am exagerat cu morcovul.Se vede? :toothy9;

#54 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 January 2012 - 03:18 PM

Vezi postareaEataly, la 31 January 2012 - 02:59 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 31 January 2012 - 02:10 PM, a spus:



Ia uite ce aratoasa-i in forma de chec :toothy9; !



Multumesc Any.Eu n-am pus ceapa si am exagerat cu morcovul.Se vede? :lol:



E fara cusur :tongue3: !

#55 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 February 2012 - 10:05 PM

Am trecut la repetir... buna rau. As fi putut sa o fac cu faina de linte, da' mi-a placut prea mult data trecuta cu faina integrala+tarate, asa ca am mers pe prima incercare.
Am facut si poze... maine le postez... :toothy6:
Sorina

#56 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 February 2012 - 12:58 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 February 2012 - 10:05 PM, a spus:

Am trecut la repetir... buna rau. As fi putut sa o fac cu faina de linte, da' mi-a placut prea mult data trecuta cu faina integrala+tarate, asa ca am mers pe prima incercare.
Am facut si poze... maine le postez... :)


Brava, abia astept :) !

#57 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 February 2012 - 06:37 PM

[quote name='any_annette' date='07 February 2012 - 11:58 PM' timestamp='1328655535' post='128496']

Am facut si poze... maine le postez... :lol:
[/quote]

Brava, abia astept :lol: !
[/quote]


Si pozele...

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-133-13288053859214.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-133-13288054123262.jpg

Am papat-o pe toata. Superdelicioasa atat calduta cat si rece... sigur o mai fac, ca mai am o gulie.
Dupa aia nu mai stiu.
Multam fain! :lol:

Editez... ca mi-adusei aminte. A crescut dublu de data asta, fata de de prima in care nu am avut sa pun praf de copt.
Sorina

#58 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 February 2012 - 08:05 PM

:occasion15: :cheers: Ce frumoasa e!
Ai vazut ca-i buna calda si rece?
Tu-mi faci pofta s-o fac iar :) .

Sa va fie de bine, tare ma bucur ca v-a placut!

#59 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 10 February 2012 - 09:20 AM

Vezi postareaany_annette, la 09 February 2012 - 08:05 PM, a spus:


Tu-mi faci pofta s-o fac iar :fuckme: .




Da-i bataie... eu o voi face din nou saptamana viitoare. :angryfire:
Sorina

#60 Useril este offline   Danna 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 18-February 12
  • LocationSenigallia

Postat 20 February 2012 - 01:08 PM

Perfecta si rapida!!Am dovezi clare :occasion15:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1458-13297360621445.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1458-13297360877091.jpg


Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi