Tarta sarata cu zucchine si morcov Zucchini bites
#62
Postat 20 February 2012 - 03:16 PM
Yoyo, nu, nu are interiorul umed.
Dar nu e uscata.
E destul de compacta, se taie usor, si rece si calda.
Eu cand o fac, n-o tai niciodata imediat dupa ce o tai din cuptor. O las "sa se aseze" cat de cat.
In plus zucchinele, morcovii si ceapa eu le storc foarte foarte bine inainte de a le amesteca cu celelalte ingrediente.
#63
Postat 02 March 2012 - 06:24 PM
Si de data asta am facut-o cu faina de linte. Arata superbine...
Sunt curioasa sa vad deosebirea de gust intre cea cu faina integrala/tarate de ovaz si cea cu faina de linte. Revin cu impresii si sectiune.
#64
Postat 02 March 2012 - 06:31 PM
E bine de stiut pentru cine nu mananca produse cu faina alba .
#66
Postat 20 March 2012 - 05:53 PM
A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma).
#67
Postat 20 March 2012 - 05:58 PM
sorinadaniela, la 20 March 2012 - 05:53 PM, a spus:
A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma).
Am mai mancat din ea si azi la pranz, ca mi-a mai ramas.
Pai de-acum stii cum s-o faci, ai facut diferenta intre una si alta, care ti-a placut mai mult aia o faci .
#68
Postat 22 April 2012 - 01:08 AM
Dar sa-ti povestesc eu ce-am patit cu zucchini.Am luat saptamana trecuta cativa si i-am pastrat la frigider,caci n-aveam timp sa fac tarta.Ieri am prajit 2,gust din ei si mare mi-a fost mirarea sa descopar ca erau amari.Asa ca azi i-am curatat pe restul si i-am tinut in apa cu sare inainte sa-i rad.Mi-a fost frica sa nu trebuiasca s-arunc tarta,dar am scapat.Iar ce vezi verde, e praz si cred ca asa va ramane in reteta de-acum incolo,caci ne-a priit mai bine decat ceapa.
#69
Postat 22 April 2012 - 11:11 AM
Zucchine amare n-am nimerit niciodata, nici cand le tineam prea mult in frigider. Dar bine ca ai rezolvat.
Iar prazul e foarteb bun de inlocuit ceapa. Brava !
#70
Postat 04 July 2012 - 01:05 PM
Imagini atasate
#71
Postat 04 July 2012 - 02:20 PM
koral, la 04 July 2012 - 01:05 PM, a spus:
Sunt frumoase foc Corina, in forme de briose !
Eu pe azi o am in plan ca s-o mancam maine .
#72
Postat 06 July 2012 - 08:25 PM
Imagini atasate
#73
Postat 16 July 2012 - 03:36 PM
Uite si dovada:
Mi-a placut mie asa, in forma de muffin.
DELICIOS, merci
edit: va dati seama ca erau calde spre fierbinti cand ma chinuiam sa le pozez, ca altfel pateam ca data trecuta... asa ca nu li s-a pastrat forma perfecta
#75
Postat 03 October 2012 - 10:28 PM
koral, la 06 July 2012 - 08:25 PM, a spus:
Mi-au placut si necoafate, dar cu oleaca de freza in plus sunt extraordinare!
Ce le-ai pus, Cori?
redivivus, la 16 July 2012 - 03:36 PM, a spus:
Uite si dovada:
Mi-a placut mie asa, in forma de muffin.
DELICIOS, merci
edit: va dati seama ca erau calde spre fierbinti cand ma chinuiam sa le pozez, ca altfel pateam ca data trecuta... asa ca nu li s-a pastrat forma perfecta
Foarte faine si in forme de muffins si ma bucur enorm de mult ca ti-au placut!!
In plus sunt bune si a doua zi!
Oana S, la 07 September 2012 - 04:53 PM, a spus:
dovada..
Multumesc pt reteta
Oana sa va fie de bine, eu abia acum am vazut postarile voastre!
Frumos ti-a iesit!
#76
Postat 17 January 2013 - 12:53 PM
Am furat din ea calda, dar sunt absolut sigura ca rece e mai buna, numai ca eu o las altora!!
O sa pun si poze!!
#77
Postat 17 January 2013 - 09:47 PM
zerda, la 17 January 2013 - 12:53 PM, a spus:
Am furat din ea calda, dar sunt absolut sigura ca rece e mai buna, numai ca eu o las altora!!
O sa pun si poze!!
Sunt sigura c-a fost buna, numa' c-a fost putina. Dar cum eu cunosc "pasiunea" ta pentru morcovi , e bun si-asa!
#78
Postat 17 January 2013 - 10:18 PM
Si apreciez ca tii minte cat de tare iubesc eu morcovii!!
Uite poza cu portia verisoarei, eu sunt la cura:
Si ea e la cura dar altfel de cura!
#79
Postat 05 May 2020 - 01:04 AM