Tarta sarata cu zucchine si morcov Zucchini bites
#41
Postat 26 January 2012 - 08:42 PM
Asaaaa, si acum tarta e la cuptor. Am trecut prin ceva peripetii dar pana la urma am facut-o.
Am cautat sa innebunesc praf de copt prin cutii si nu am gasit. Garantat am minim doua cutii de praf de copt, dar nu am idee pe unde sunt. Asta e, deci tarta fara praf de copt. Probabil nu va creste ca a voastra, dar nu-i ca ma intereseaza prea tare... gustul e de baza.
Revin cu impresii...
#42
Postat 26 January 2012 - 08:48 PM
sorinadaniela, la 26 January 2012 - 08:42 PM, a spus:
Asaaaa, si acum tarta e la cuptor. Am trecut prin ceva peripetii dar pana la urma am facut-o.
Am cautat sa innebunesc praf de copt prin cutii si nu am gasit. Garantat am minim doua cutii de praf de copt, dar nu am idee pe unde sunt. Asta e, deci tarta fara praf de copt. Probabil nu va creste ca a voastra, dar nu-i ca ma intereseaza prea tare... gustul e de baza.
Revin cu impresii...
Sa stii ca sunt curioasa cum iese fara praf de copt. Eu zic ca vine bine si asa.
#43
Postat 26 January 2012 - 08:54 PM
Editez... am scos-o din cuptor. La exterior arata bine. Astept un pic sa se raceasca si trec la macelareala.
#44
Postat 26 January 2012 - 09:03 PM
sorinadaniela, la 26 January 2012 - 08:54 PM, a spus:
Editez... am scos-o din cuptor. La exterior arata bine. Astept un pic sa se raceasca si trec la macelareala.
Da, asteapta un pic, n-o manca drept fierbinte, las-o sa se racoreasca putin.
#45
Postat 27 January 2012 - 10:56 AM
Nu a fost apreciata, nuuuu, a fost superapreciata. De la soata citire: 'auzi, da' e chiar buna chestia asta'. Giulia a bisat, pe a treia feliuta nu a mai reusit sa o termine... da' nu-i bai ca am terminat-o eu. Mara, in schimb, dupa un acces de tuse sufocanta a decretat 'che fa schifo'... asta-i Mara. Da' ea e pretentioasa casei, pe ea nu o bagam in seama.
Exceptional de buna, chiar si cu schimbarile si minusurile de rigoare. De crescut a crescut un pic la cuptor si apoi a dat inapoi, da', sincer, sa stii ca nu a avut nici-o importanta dpdv gustativ. Foarte buna! Atata timp cat am sa mai gasesc gulii am sa o fac.
Imi pare rau de poze, da' cand am inceput sa devoram nu a mai ramas decat o feliuta anemica, care va fi devorata de mine azi la pranz. Deabia astept sa vad ce gust are rece.
#46
Postat 27 January 2012 - 11:03 AM
sorinadaniela, la 27 January 2012 - 10:56 AM, a spus:
Nu a fost apreciata, nuuuu, a fost superapreciata. De la soata citire: 'auzi, da' e chiar buna chestia asta'. Giulia a bisat, pe a treia feliuta nu a mai reusit sa o termine... da' nu-i bai ca am terminat-o eu. Mara, in schimb, dupa un acces de tuse sufocanta a decretat 'che fa schifo'... asta-i Mara. Da' ea e pretentioasa casei, pe ea nu o bagam in seama.
Exceptional de buna, chiar si cu schimbarile si minusurile de rigoare. De crescut a crescut un pic la cuptor si apoi a dat inapoi, da', sincer, sa stii ca nu a avut nici-o importanta dpdv gustativ. Foarte buna! Atata timp cat am sa mai gasesc gulii am sa o fac.
Imi pare rau de poze, da' cand am inceput sa devoram nu a mai ramas decat o feliuta anemica, care va fi devorata de mine azi la pranz. Deabia astept sa vad ce gust are rece.
Sorina ce ma bucur ca v-a placut! O pup pe Mara, mi-o si inchipui !
E foarte buna si rece, de pe-o zi pe alta eu zic ca-i si mai buna .
Cu guliile ai procedat la fel? Adica curatat si stors?
#47
Postat 27 January 2012 - 11:25 AM
Ada nu mananca nicila mine dar Sara da. o sa pun odata si bacon in ea ca asa ar manca si sclifosita aia mare. mananca dovlecel la abur si morcov crud, de ce nu o manca asa nu stiu.
eu am facut si gluten free tarta asta si tot buna e.
nu am stors dovleceii si am facut cantitate dubla, eu sant nesatula si asta la pranz cu o mana de salata langa e belea (dupa gustul meu)
any, ii place cealalta cu ham sau bacon de ai pus-o. si-aia se face mai mereu la mine si o sa fac sa congelez sa aibe cat sant eu la spital
#48
Postat 27 January 2012 - 02:46 PM
Am mancat acum la pranz ramasita de tarta cu o salata de brocolli (cu mult otet de mere)... o nebunie. Ma doare burta de cat am mancat.
Angel iubita, nu ziceai ca-i lasi balta pe musafiri? Ai revenit la sentimente mai bune?
#49
Postat 27 January 2012 - 02:48 PM
Angel, la 27 January 2012 - 11:25 AM, a spus:
Ada nu mananca nicila mine dar Sara da. o sa pun odata si bacon in ea ca asa ar manca si sclifosita aia mare. mananca dovlecel la abur si morcov crud, de ce nu o manca asa nu stiu.
eu am facut si gluten free tarta asta si tot buna e.
nu am stors dovleceii si am facut cantitate dubla, eu sant nesatula si asta la pranz cu o mana de salata langa e belea (dupa gustul meu)
any, ii place cealalta cu ham sau bacon de ai pus-o. si-aia se face mai mereu la mine si o sa fac sa congelez sa aibe cat sant eu la spital
Si eu le fac pe amandoua imi plac sunt bune si a doua zi !
sorinadaniela, la 27 January 2012 - 02:46 PM, a spus:
Am mancat acum la pranz ramasita de tarta cu o salata de brocolli (cu mult otet de mere)... o nebunie. Ma doare burta de cat am mancat.
Angel iubita, nu ziceai ca-i lasi balta pe musafiri? Ai revenit la sentimente mai bune?
Ma bucur Sorina !
Exact, Angel cred ca s-a razgandit.
#52
Postat 31 January 2012 - 02:19 PM
Angel, la 27 January 2012 - 11:25 AM, a spus:
asa ca o inteleg pe Ada
#53
Postat 31 January 2012 - 02:59 PM
#55
Postat 07 February 2012 - 10:05 PM
Am facut si poze... maine le postez...
#57
Postat 09 February 2012 - 06:37 PM
Am facut si poze... maine le postez...
[/quote]
Brava, abia astept !
[/quote]
Si pozele...
Am papat-o pe toata. Superdelicioasa atat calduta cat si rece... sigur o mai fac, ca mai am o gulie.
Dupa aia nu mai stiu.
Multam fain!
Editez... ca mi-adusei aminte. A crescut dublu de data asta, fata de de prima in care nu am avut sa pun praf de copt.
#58
Postat 09 February 2012 - 08:05 PM
Ai vazut ca-i buna calda si rece?
Tu-mi faci pofta s-o fac iar .
Sa va fie de bine, tare ma bucur ca v-a placut!
#59
Postat 10 February 2012 - 09:20 AM
any_annette, la 09 February 2012 - 08:05 PM, a spus:
Tu-mi faci pofta s-o fac iar .
Da-i bataie... eu o voi face din nou saptamana viitoare.